Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kadilci

kadilci

Pa še eno resno vprašanje:

Zanima me koliko od vas je kadilk/cev.
Midva oba z ženo kadiva cca 10-15 cigaret na dan (slaba razvada) obvezno pri kavi, po kosilu, večerji, ali kar tako.

Prosim za odgovore. in LP! K.

Kadim dve leti, začela sem zaradi nezaposlenosti in s tem določenih psihičnih problemov – ko se počutiš nekoristno itd. Kadila sem po 5-8 cigaret na dan, ob koncih tedna tudi kakšno več. Sedaj se odvajam in pokadim 1-3 cigarete na dan. Mi gre kar na bolje, sploh ne rabim več toliko cigaret. Upam, da bo kmalu prišel dan, ko ne bom potrebovala nobene na dan.

Midva kadiva oba,kadim pa ker mi paše in v tem uživam in pri tem ne motim nikogar.Kadim pa West-light,navadne pa so kar premočne.

Jaz trenutno kadim (oz. že 1 leto), prej sem za 1,5 leta nehala. Včasih pa sem kadila samo ob vikendih ali če sem šla ven.

Hvala za odgovor!
Pa sem mislil, da te ni več

Kika katere cigarete pa ti kadiš.Katere so zate dobre.Pa katere stare metal bende pa še “včasih “poslušaš?Tudi sam še kdaj prisluhnem klasičnemu staremu Heviju in staremu rocku.

Midva sva bla. Jaz itak nisem bila tko strastna, pa sem kamot nehala- že ene 6 let ne kadim. Zdaj pa me tko moti dim, da še v zakajen lokal ne grem.
Mož je pa pokadil 20 in več na dan, pa je pred 3 leti nehal in sem bla ful vesela.

Kadim občajno kakšne light ali pa kar ultra light. Meni so še vedno zakon Metallica, si bil na njihovem koncertu v Lj leta 1999? Uf včasih je blo tako fino.

Rdeče Marlboro – 20

Če pa smo tudi pri glasbi: Deep Purple, Iron Maiden, Zeppeline, Jethro Tull, Ozzyja, Uriah Heep… Drugače pa imam zelo širok izbor in se tudi kakšne stare elektronike, Pink Floydov, Yes-ov ali Oldfielda ne branim.

Seveda sem bil na Metallici,pa pred leti ene 2x na Mejdnih,Motorhedih…Ja res je bilo včasih dobr,pa žurke in brezskrbno norenje.

Jaz ne kadim in nikol ne bom. Čeprav pravijo nikoli ne reči nikoli 🙂 Ne resno pravim.

Moja starša sta pokadila vsak po 2 škatli na dan, to je bil čik pr čiku. Zarad teg, k je bil non stop tak smrad dom in v avtih se je men ta vonj totalno zameril.
Ne prenesem cigaret. No, ne moti me če kdo kadi zdraven mene, razen če mi piha v glavo. Probala sem samo enkrat potegnt-cigaret da ne bo pomote:) pa mi res tud sedlo ni.

Starša sta oba nehala kadit, razlog je bil malo zdravje in največ finance. Saj smo s tem denarjem ki sta ga prišparala za cigarete šli lahko vsako leto na morje 🙂

Sicer 1-3 cigaret na dan ni taka panika, samo a se sploh splača?

Pa lep pozdravček!!

Ja včasih je blo res fino, dobra muzka, pa mal travce, pa kaj smo šli popit…. Zdaj se mi zdi ful bedno ko gledam to mularijo.

Tudi jaz si mislim svoje,ko gledam današnje mlade.Ali ti je kaj žal za stare čase,ali kdaj pomisliš na tiste čase?

Ja, včasih se spomnim, bilo je noro, vendar tako ne bi mogla prživet celega življenja. Mislim, da sem se v tistih časih dovolj zdivjala in sedaj sem zadovoljna, da se je končalo tako.

Tudi jaz mislim tako in menim,da ima vsak čas svoje obdobje in mladost je bila zame kar pestra,divja in zabavna.Ali še kdaj srečaš prijatelje ali prijateljice iz tistega “divjega”obdobja in kako se počutiš takrat?Imaš še stike s katero?

Imela sem par prijateljic s katerimi se občasno (1-2x na leto) srečamo in malo obujamo spomine in se prav fino zabavamo. Sem pa v tistem času imela več prijateljev kot prijateljic, vendar nimam nobenih stikov več. Če se pa srečamo se pa pač pozdravimo kaj več pa ne. Se je pa vse spremenilo, večinoma so si vsi uredili normalno družinsko življenje.

Podobno je tudi pri meni,z enim se ene5x na leto dobiva na pijači,z drugimi pa se pozdravim,vsi pa smo že dolgo normalni ljudje.Včasih pa smo izstopali:dolge čupe,črusnjene jakne,zlizane kavbojke in džeki,pa broške,našitki,neti…Ja taki smo bili,vse pa se spremeni in enkrat mine.Začneš pač drugo življensko obdobje.Kika čao in še lep dan ti želim.Se kaj “slišimo”.

Jaz ne kadim, moj fant pa ze kakih 10 let in nic ne izgleda, da bo nehal, ceprav pravi, da bo. Naceloma me ne moti, samo da se mi ne kadi direkt v nos, ker ne prenasam dima prevec dobro.

Kadim Mariboro light.V službi pokadim skor škatlo.Žena je skor nehala pa ji ni ratal.Aja mrzu pirček pa sede

Brezvezna tema!!!!!Dolgcajt!!!!!!

jz kadim marlboro lajt, škatlo na dan, poslušam pa mileta kitića
jah dobri stari cajti….

Bistvena razlika je, če kadiš marlboro lajt, ali pa rdeče.

Moj stari kadi rdeče. Enkrat sem mu podtaknil škatlo lajta, pa je rekel: kaj te to je, pa kot da bi luft vlekel:)))

Res pa je, da ženske večinoma lajt kadijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ja mene rdeče kr mal zadanejo

ne kadim, ampak me kadilci ne motijo, naj uzivajo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close