Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kadilci – svetujte mi, prosim, čimbolj lahek tobak…

Kadilci – svetujte mi, prosim, čimbolj lahek tobak…

Pozdrav!

Nisem redna kadilka, mi pa občasno, recimo 1x na teden, zapaše skadit en tobak.
Ker se sploh ne spoznam na to, bi vas vprašala, kateri tobak (ne cigareti!) je najlažji? Nikjer nisem zasledila, da bi imele vrečke oznake, kot imajo to cigaretne škatlice (koliko vsebuje nikotina, katrana), zato me zanima, kateri je najlažji. Kak hud, močan tobak odpade.

V trafiki mi prodajalka ni znala svetovat, spraševala sem jo tudi o ekološkem tobaku oz. tobaku brez aditivov (imela je samo Drum in Bali nekaj..)- seveda bi takoj kupila, če so kao malo bolj ekološki, a vendar ne vem, koliko so močni in se bojim, da so premočni.

Kak nasvet?

Haha, a to si blagajničarko šla spraševat ? lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Aja, v trafiki. Čudno, da ni znala odgovorit na tvoje vprašanje, res čudno…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nasvet bi rada? Odmisli nepotreben nakup, denar pa nameni npr “kraljem ulice”.

Čim lažji tobak je fama za nepoznavalce. Poln je ojačevalcev okusa in še mnogih idiotozmov, ki jih obvlada tobačna industrija, da te prisili več kaditi in bolj zapravljati!
Čisto navaden domač tobak, od kmeta je manj nevaren kot vsi industrijski zvarki!
Poišči “dealerja” iz Hercegovine, Makedonije …………………….., ki ti bo pripeljal doma sušen in ročno narezan tobak.
Mojega ne izdam!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

1. vsekakor tudi zvit čik s filtrom
2. najbolje tujega, ker pri frekvenci 1čik/teden, je težko obdržati kvaliteto tobaka pri odprti pakungi
[sup](zato so včasih joškastim bejbam rezal joške, ker so dobra pakunga za tobak)[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close