Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kadar niste za računalnikom…

kadar niste za računalnikom…

Da imamo cel teden zelje sosede ne vedo, imam kuhinjo na drugi strani in ne vidijo v krožnik, sem pa prefrigana za psa vedno kupujem kosti.
Rabiš nasvet glede telefona?[/quote]

veš da…ti kr svetuj, vidim da odlično furaš imidž…jst bi tud…hitr povej kir telefon najbolj pali…neki sm slišla, da ma zdej zunanji svet neke telefone na dotik-čuj, kaj takega a? …pa sj mnde ni važn, če znam z njim delat al ne, glavn da ga mam!!! dej napiš kirga maš, da grem po njega….[/quote]

Seveda mora bit na tač.
Tale je moj: http://www.simobil.si/telefoni/samsung-galaxy-s5-crna, samo da je bel. Tako nedolžen, pa zmožen hudiča in pol.[/quote]

vidm, da si res čist v koraku s časom….ne vem, če ne bom še mal potrpela pa na 6-ko počakala, baje je že čist za vogalom….sam da bom mela boljši in novejši tel. k vi vsiii! 😀

če pa ne maram brat ničesar….razn klepetov po forumih :D[/quote]

pol pač vzemi kot sem natipkal:
hladno pijem, toplo jem, mehko se trebim in trdo vtikam ☺[/quote]

pa jst te res nč ne razumem…bi šlo bol v detajle to? 😀

jaja…povsod zraun, da ne greš sama v savno al pa smučat ane…zraun športa 😀 hvala bogu za tko napredno tehnologijo madona…. ka bi si človk želel več…vse ti nudi…in pol kdo jamra, da mu je dolgčas, pa da je osamljen?!??? wtf…..telefon si nabav-problem rešen…ni da ni ka nima !!!!

Jaz pa rada hodim v gore. Samo tu gor menda edina :(.

nope, nisi; sanke al brez? Dereze, sljem cepin al sam ruzak?
Pa kej napiš kam boš šla ….

jaja…povsod zraun, da ne greš sama v savno al pa smučat ane…zraun športa 😀 hvala bogu za tko napredno tehnologijo madona…. ka bi si človk želel več…vse ti nudi…in pol kdo jamra, da mu je dolgčas, pa da je osamljen?!??? wtf…..telefon si nabav-problem rešen…ni da ni ka nima !!!![/quote]

sama ne grem – ker grem sam….

aja, če bt ti mene mela, tvoj tulifon ne bi rabu vibre …
🙂
pa sliku bi te tut jaz.

jaja…povsod zraun, da ne greš sama v savno al pa smučat ane…zraun športa 😀 hvala bogu za tko napredno tehnologijo madona…. ka bi si človk želel več…vse ti nudi…in pol kdo jamra, da mu je dolgčas, pa da je osamljen?!??? wtf…..telefon si nabav-problem rešen…ni da ni ka nima !!!![/quote]

sama ne grem – ker grem sam….

aja, če bt ti mene mela, tvoj tulifon ne bi rabu vibre …
🙂
pa sliku bi te tut jaz.[/quote]

vibra se nikol ne utrudi, dela kak dolg jst hočem 😀

mah….ti sploh ne veš kak so selfiji zdej v modi, je že skor prepovedan da te kdo drug slika 😀

@ filozofka
tak kratko? ne, jst nimam baterije… mam pa rašide in želode… pa tut druge kroglice… tak paše…baje..

ampak, neb iz konteksta… bova pokvarila temo

aja, do zdej sem naredu morda enga al dva selfija… pa mam kamero skoz zraven…raj srnce pa veveričke slikam…

haha…če slikaš oz.pecaš sam srnice pa veveričke, ni čudn da maš skoz arašide pa želode in podobne kroglice zraun (dopuščam možnost, da gre za srne ali veveričke na dveh nogah, tud une majo rade to “študenstko hrano) 😀 ameriške oreščke začni nost s sabo, pa se še jst kje ujamem na vabo v hribih 😀

pol pač vzemi kot sem natipkal:
hladno pijem, toplo jem, mehko se trebim in trdo vtikam ☺[/quote]

pa jst te res nč ne razumem…bi šlo bol v detajle to? :D[/quote]

lohk v globino ☺

pa jst te res nč ne razumem…bi šlo bol v detajle to? :D[/quote]

lohk v globino ☺[/quote]

haha…da nis ti kak jamar po poklicu…alias rudar vrjanta 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close