kadar niste za računalnikom…
Če bi kdo še zate skrbel, da bi ti bilo toplo, ne bi sedaj v postli čepela… 🙂
Tud ti bi rabla kakega drvarja, da ti mal digne tempeturo… :P[/quote]
mi kurmo na olje, tko da so tvoje skrbi čist odvečne :D[/quote]
No saj pol pa ni čudn, da je tako kot je…. 🙂
pojma nimam, zato vas pa sprašujem….men je komp alfa in omega vsega…pa me je zanimal, če obstaja izven še kak drug svet…neki sm slišla zadnič, da naj bi folk baje tud dejansko komuniciru z ostalimi, ne sam virtualno…prav tko te ne zadane kap, če greš recimo za eno urco stran in za svojo dušo kej nardiš…pa preverjam, če to drži ;)[/quote]
Menda se da, ja. Lahko sediš z nekom v kafiču in si pošiljata SMS-e ali pa se lajkata na fejsu. 🙂
uuuu jaaa… pa sj po tem smo ženske znane-moj najljubšiii hobi daleč pred vsem…cel dan na balkonu s kavico v roki detektivsko opazujem kaj je novega…v eni roki daljnogled, v drugi telefon, da kašne podrobnosti ne pozabm naprej javt….opažam, da dostkrat tko not padem, da na konc še kavo pozabm spit 😀 hud hobi ja… sam sm misla, poleg tipičnih slovenskih hobijev…kašne bl individualne izpostavt… 😀
pojma nimam, zato vas pa sprašujem….men je komp alfa in omega vsega…pa me je zanimal, če obstaja izven še kak drug svet…neki sm slišla zadnič, da naj bi folk baje tud dejansko komuniciru z ostalimi, ne sam virtualno…prav tko te ne zadane kap, če greš recimo za eno urco stran in za svojo dušo kej nardiš…pa preverjam, če to drži ;)[/quote]
Menda se da, ja. Lahko sediš z nekom v kafiču in si pošiljata SMS-e ali pa se lajkata na fejsu. :-)[/quote]
ja jst če se s kom dobim na kavi recimo (pa bog ne dej, da je to nekje uzun, ne pr men doma), vedno vzamem zraun laptop….lej, kava pa čvek trajata ponavad več k urco al pa dve…neb si odpustila, do konc lajfa, da karkol zamudim na portalih….kr veš, to ne ostane gor, če ne vidm isto sekundo 😀 poleg vsega je to še zlo prikladna zadeva, če nimaš teme za pogovor…ofneš fejs in začneš šimfat, zraun kažeš pa še slike, če slučajn oseba, s ktero se meniš, ne ve točn za koga gre… 😀
Menda se da, ja. Lahko sediš z nekom v kafiču in si pošiljata SMS-e ali pa se lajkata na fejsu. :-)[/quote]
ja jst če se s kom dobim na kavi recimo (pa bog ne dej, da je to nekje uzun, ne pr men doma), vedno vzamem zraun laptop….lej, kava pa čvek trajata ponavad več k urco al pa dve…neb si odpustila, do konc lajfa, da karkol zamudim na portalih….kr veš, to ne ostane gor, če ne vidm isto sekundo 😀 poleg vsega je to še zlo prikladna zadeva, če nimaš teme za pogovor…ofneš fejs in začneš šimfat, zraun kažeš pa še slike, če slučajn oseba, s ktero se meniš, ne ve točn za koga gre… :D[/quote]
Kolk si ti za časom, saj je ja dovolj, da imaš ta pametnega s sabo.
ja jst če se s kom dobim na kavi recimo (pa bog ne dej, da je to nekje uzun, ne pr men doma), vedno vzamem zraun laptop….lej, kava pa čvek trajata ponavad več k urco al pa dve…neb si odpustila, do konc lajfa, da karkol zamudim na portalih….kr veš, to ne ostane gor, če ne vidm isto sekundo 😀 poleg vsega je to še zlo prikladna zadeva, če nimaš teme za pogovor…ofneš fejs in začneš šimfat, zraun kažeš pa še slike, če slučajn oseba, s ktero se meniš, ne ve točn za koga gre… :D[/quote]
Kolk si ti za časom, saj je ja dovolj, da imaš ta pametnega s sabo.[/quote]
eh, jst mam še staro reglo…uno k prej nese lastnika k pa telefon 😀
Kolk si ti za časom, saj je ja dovolj, da imaš ta pametnega s sabo.[/quote]
eh, jst mam še staro reglo…uno k prej nese lastnika k pa telefon :D[/quote]
Zgrožena. Jaz sem fensi, tako kot je treba, da ob nedeljah zapeljemo ta novi avto ven iz garaže in ga operemo, moram imeti tudi mobitel najnovejši model. Skrbim, da sosedam ne zmanjka.
eh, jst mam še staro reglo…uno k prej nese lastnika k pa telefon :D[/quote]
Zgrožena. Jaz sem fensi, tako kot je treba, da ob nedeljah zapeljemo ta novi avto ven iz garaže in ga operemo, moram imeti tudi mobitel najnovejši model. Skrbim, da sosedam ne zmanjka.[/quote]
vidiš, k ne hodim nč vn…a tak je treba zdej… ja pol pa ne mislim zaostajat pa grem kr dans po nov paket, sosed pa že ne bo mel bolšga telefona!!! zarad avta sm pa še dans v kreditih, sam mam pa srečo, da se vsaj redim ne, kr sm zadn dnar dala za te zadeve, pa zdej za jest nimam…povsod je tud pozitivna stran 😀
Zgrožena. Jaz sem fensi, tako kot je treba, da ob nedeljah zapeljemo ta novi avto ven iz garaže in ga operemo, moram imeti tudi mobitel najnovejši model. Skrbim, da sosedam ne zmanjka.[/quote]
vidiš, k ne hodim nč vn…a tak je treba zdej… ja pol pa ne mislim zaostajat pa grem kr dans po nov paket, sosed pa že ne bo mel bolšga telefona!!! zarad avta sm pa še dans v kreditih, sam mam pa srečo, da se vsaj redim ne, kr sm zadn dnar dala za te zadeve, pa zdej za jest nimam…povsod je tud pozitivna stran :D[/quote]
Da imamo cel teden zelje sosede ne vedo, imam kuhinjo na drugi strani in ne vidijo v krožnik, sem pa prefrigana za psa vedno kupujem kosti.
Rabiš nasvet glede telefona?
vidiš, k ne hodim nč vn…a tak je treba zdej… ja pol pa ne mislim zaostajat pa grem kr dans po nov paket, sosed pa že ne bo mel bolšga telefona!!! zarad avta sm pa še dans v kreditih, sam mam pa srečo, da se vsaj redim ne, kr sm zadn dnar dala za te zadeve, pa zdej za jest nimam…povsod je tud pozitivna stran :D[/quote]
Da imamo cel teden zelje sosede ne vedo, imam kuhinjo na drugi strani in ne vidijo v krožnik, sem pa prefrigana za psa vedno kupujem kosti.
Rabiš nasvet glede telefona?[/quote]
veš da…ti kr svetuj, vidim da odlično furaš imidž…jst bi tud…hitr povej kir telefon najbolj pali…neki sm slišla, da ma zdej zunanji svet neke telefone na dotik-čuj, kaj takega a? …pa sj mnde ni važn, če znam z njim delat al ne, glavn da ga mam!!! dej napiš kirga maš, da grem po njega….
Rabiš nasvet glede telefona?[/quote]
veš da…ti kr svetuj, vidim da odlično furaš imidž…jst bi tud…hitr povej kir telefon najbolj pali…neki sm slišla, da ma zdej zunanji svet neke telefone na dotik-čuj, kaj takega a? …pa sj mnde ni važn, če znam z njim delat al ne, glavn da ga mam!!! dej napiš kirga maš, da grem po njega….[/quote]
Seveda mora bit na tač.
Tale je moj: http://www.simobil.si/telefoni/samsung-galaxy-s5-crna, samo da je bel. Tako nedolžen, pa zmožen hudiča in pol.
Forum je zaprt za komentiranje.