Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kabelski internet ali ADSL?

Kabelski internet ali ADSL?

Potrebujem pomoč pri izbiri…
Ne morem se odločiti – naj vzamemo adsl ali kabelski internet..?? Toliko je ponudnikov, paketov…
Imamo kabelskega operaterja EVJ- ali ima kdo izkušnje z njihovim internetom?
Želja je 1 mega… in cene naročnine so nekako zelo podobne okoli 7k .
Naj kaj je treba biti pozoren…da ne kupim mačka v žaklju??

Vaše izkušnje in nasveti zelo dobrodošli!!!
LP

Hmmmmmmmm, kako naj ti odgovorim ?
Trenutno imamo malce vojne med ADSL/kabelskimi ponudniki, cene so skoraj
iste/podobne, hitrosti se pa malce razlikujejo glede na ceno.

Ponudniki kabelskega interneta ponujajo malce večjo hitrost kot ponudniki
adsl storitev za isto ceno (podobno).

Torej kaj vzeti ?

Jaz osebno bi se na tvojem mestu odločil za ADSL, pravzaprav se za kabel sploh ne bi odločil (pač moja osebna izbira).
Npr. da se odločiš za ADSL se ti bo najbrž takoj postavilo vprašanje – preko katerega ponudnika pa vzeti ADSL – je to Amis, K2, S5, Siol …..

No tukaj bi osebno dejal ali Amis ali Siol, ker imamo pa še novega ponudnika
T-2, kateri pa za isto/podobno ceno ponuja malce večjo hitrost je pa zopet
dilema, ali (če) vzameš npr. Amis/Siol in se vežeš za npr. 24 mesecev, pa ugotoviš, da bi npr. raje imela T-2, kateri ponuja malce več ugodnosti – hmmm smo pa zopet na začetku kajne.

Torej:
– Vzemi VDSL pri T-2 ponudniku – pri njem nisi vezana – ne časovno ne drugače – enostavno če ti ne bo všeč – odpoveš razmerje in skleneš
razmerje/aneks z drugim ponudnikom 🙂

Pa lp

ps. upam da se bodo še ostali malce razpisali 😉

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

klemnenxx..hvala za odgovor!

Ja kot praviš izbira ni lahka. :-(((
O T-2 sem si že nekaj malega prebrala in je tudi mene zelo zamikalo….cena in prenos….
Mnenja so tako različna..prijatelj kolne kabel (sesutje..)-ampak ima drugega kabel.operaterja kot mi. Eni zopet hvalijo kabel…eni prisegajo na siol, drugi …
Tudi jaz bi bila vesela, če se še kdo javi z nasveti s prve roke-ti namreč največ povedo..mislim da nas je kar veliko takih, ki trenutno tavamo v temi pri izbiri interneta…

Lp vsem

Dobr si reku Klemen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close