Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Južnoafriška republika

Južnoafriška republika

konec aprila imamo namen oditi v lastni režiji malo po JAR; kdo je bil nazadnje tam kaj doli?

Poglej pod Kam in kako na počitnice, naslov Južnoafriška republika iz 12.03.07…tam smo zadnjič pisali….

Moji kolegi so prišli lani nazaj iz JAU zelo zadovoljni,

razen varnostnih razmer, saj je veliko kriminala. Jure

sem brala v LP in še kje drugje, da je veliko kriminala in to povsod, tako, da bo potrebna očitna večja previdnost kot običajno – čeprav sem bila že na raznih koncih sveta, k sreči nisem imela tovrstnih slabih izkušenj in upam, da jih nikoli ne bom imela, pa vedno sama potujeva okoli.

ali so bili tudi v Lesoto tvoji prijatelji?

ne verjami temu idiotu nic.on ima samo virtualne prijatelje!

Kaj je spet Samos?

Moji kolegi žal niso bili tudi v Lesotu. Jure

Živjo,

Ne se preveč prestrašit glede svaril o kriminalu. Bodi pametna in se ne sprehajaj naokoli ponoči (v mestih), po Jo”burgu si je mogoče pametno vzet kakšnega vodiča za par urc, pa it še v Soweto z njim. Capetown je čist varen, Durban malo manj. Drugače pa so vsi ful prijazni in jaz nisem imela nobene slabe izkušnje, mogoče edino to da so nam pred hotelom v Capetownu ponoči na parkirišču preluknjali gumo. Pa pričakuj običajno afriško počasnost pri administraciji – mi smo šli v Swaziland in je blo treba vize uredit v Jo”burgu, kjer so bili presenetljivo prijazni, a še vedno počasni :))). Na meji pa smo morali izpolniti nešteto obrazcev in vse skupaj je kar dolgo trajalo. Verjetno rabiš za Lesotho tudi vizo…območje okrog Drakensberga pa je znano po tem da so tam cestni roparji, itd….

če te še kaj zanima pa kar vprašaj,

lp, katja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close