Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Južni Tenerifi – Gran Canaria

Južni Tenerifi – Gran Canaria

Živjo.

Odločam se za počitnice na Tenerifih. Malce sem se pozanimala, glede vremena, temperature, lege in naj bi bili Južni Tenerifi najbolj primerni za dopustovanje.

Če je že kdo od vas bil, bom zelo vesela če mi boste povedali svoje izkušnje. Ponudba hotelov je ogromna, zato bi rada o kakšnem hotelu slišala kaj iz prve roke.

Kakšne so kaj plaže?

Enako mnenje me zanima za Gran Canario.

Hvala in LP

Pred štirimi leti – januarja – bila na Kanarcih (Gran Canaria) v Maspalomasu (APP Maspalomas Lago). Bilo je čudovito: vreme lepo, APP tudi, rentali smo avto in otok prečesali po dolgem in počez.
Še bi se vrnila…

Bila lani na tenerife… čudovito.. tudi sama sem rentala avto za cel teden… spala pa sem kar v campu – kar je bilo izjemno poceni (14 evrov na dan za dve osebi in šotor)… Ljudje izredno prijazni in vedno pripravljeni pomagati – žal včasih ne vedo kaj želiš in te pošljejo, peljejo ali celo pospremijo čisto drugam:)))… cene izjemno ugodne (z izjemo živalskega vrta in vlečnice na vrh… Morje razburkano… neprimerno za plavanje.. (le na plažah, kjer pa se jaz ne kopam…) drugače pa vroče, vroče…
Kar veliko kriminala in prostitucije (v moji bližini dva umora v 1 tednu)… Jaz grem verjetno naslednje leto še enkrat… je čudovito za potapljanje…

Če te zanima še kaj kar vprašaj

V katerem kraju si pa bila?

BOlj kot gledam bolj sem zmedena, ker je tooooliko ponudbe hotelov, krajev…

Kakšne so plaže? Življenje na Tenefirih, zvečer, čez dan?
Kakšna je hrana?

Hvala za vsako informacijo.

Pozdravček

Sem bila povsem blizu južnega letališča…plaže morajo biti urejene… (lahko je hotel 300 metrov od morja pa se tam žal ne moreš kopati – skale pa to)… tako da malo poglej na googla pa si oglej posnetke… odtipkaj ime hotela in se ti pokaže… je zelo turističen… portorož na kubik… pa povsem divji … je pa (razen teh letoviških mest … to čisti balkan…) sem videla da prodajajo pse v “akvarijih”… pa nasadi banan… meni je bilo superca … lahko ti pošljem tudi nekaj slik če mi pišeš na pikica1981@gmail.com

Najbrz govoris o Playa des Americas. Ce ti je vsec naselje, kjer je cca 100 hotelov v dobesedno 12 vrstah, potem je to destinacija zate. Skoraj vsak hotel ima tudi bazen, ce zelis na plazo, placas uporabo lezalnika in marele vsakic posebej. Hoteli so polni angleskih najstnikov, ki zapravljajo denar in nemskih upokojencev.

Midva sva bila na porocnem potovanju v hotelu malo bolj na zahod, ampak 4*+, z bazeni in svojo plazo, ampak so imeli dostop samo hotelski gostje. Nujno rentaj avto in pojdi okrog. Bencin je ful cenejsi kot pri nas, nujno pa rabis avto s klimo.

Ne jemlji AI, ce ne bos res cel teden vsak dan cel dan v hotelu. V blizini vseh hotelov so manjse in vecje trgovine, kjer dobis vse, kar potrebujes za cez dan. Hrana je odvisna od hotela, ponavdi je vsega prevec, se je pa po enem tednu zagotovo navelicas.

Je bila pa to tema ze nekajkrat, zato uporabi iskalnik, podji poa tudi na forum potovanja, kjer je odgovorjal en fant, ki zdaj tam zivi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close