Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutro prijetni monovci in monklje?

Jutro prijetni monovci in monklje?

..https://youtu.be/EgBJmlPo8Xw?si=WzzPssdL_rQbSP5d..

Komad tega jutra

In

Misel tega dne

“Nauči se biti hvaležen za vse, kar imaš. In se trudi za vse kar si želiš”.???

Vidiš, jaz sem si želela včeraj ob 16h z avtobusom iz Ljubljane. Pa sem se trudila, bila na postaji ob 15:15, dobila pa sem prst v rit, zato sem šla domov spat, danes vstala, neumita, nepočesana (vse imam spakirano), ob 6h na trolo, ob 6:45 kupila, karto, če busa ob 7:30 ne bo na stotinko sekunde natančno, zakurim avtobusno postajo.

Pa lep dan.

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 11.09.2025 ob 06:58

..https://youtu.be/EgBJmlPo8Xw?si=WzzPssdL_rQbSP5d..

Komad tega jutra

In

Misel tega dne

“Nauči se biti hvaležen za vse, kar imaš. In se trudi za vse kar si želiš”.???

Jutro.

Je tako. Masažni aparat je super, oreng preboksa.☝️?

Br jutr.

modrivrag, 11.09.2025 ob 09:01

Jutro.

Je tako. Masažni aparat je super, oreng preboksa.☝️?

Super, sam boš rabu kaj bolj konkretnga tut? mene je judo včeraj tk zmatral, da sm danes čist polenila ?

Jutr LLoyd, a bo?

:)), 11.09.2025 ob 07:01

Vidiš, jaz sem si želela včeraj ob 16h z avtobusom iz Ljubljane. Pa sem se trudila, bila na postaji ob 15:15, dobila pa sem prst v rit, zato sem šla domov spat, danes vstala, neumita, nepočesana (vse imam spakirano), ob 6h na trolo, ob 6:45 kupila, karto, če busa ob 7:30 ne bo na stotinko sekunde natančno, zakurim avtobusno postajo.

Pa lep dan.

No, upam da se ti je tajming uskladil. Javni prevoz zna bit obupn ja?

crazyfrog, 11.09.2025 ob 09:27

Super, sam boš rabu kaj bolj konkretnga tut? mene je judo včeraj tk zmatral, da sm danes čist polenila ?

Jutr LLoyd, a bo?

No, upam da se ti je tajming uskladil. Javni prevoz zna bit obupn ja?

Judo treniraš? Nisi kickboks?

Jebač, 11.09.2025 ob 10:22

Judo treniraš? Nisi kickboks?

Eh ne,ne.. viharc -ej modri a sm ti že rekla viharni jezdec je boljs nick?? bo vedu o čem govorim. Kick boxa pa tut ne več, pa to sem bolj rekreativno..

crazyfrog, 11.09.2025 ob 10:28

Eh ne,ne.. viharc -ej modri a sm ti že rekla viharni jezdec je boljs nick?? bo vedu o čem govorim. Kick boxa pa tut ne več, pa to sem bolj rekreativno..

Noben od vzdevkov ne definira njegov gnil karakter. Nekoč je bil glista. Ta mu je še najbolj ustrezal. Bivši narkoman, ki je pretepal ženo in otroke.

Anonimno 7201, 11.09.2025 ob 11:04

Noben od vzdevkov ne definira njegov gnil karakter. Nekoč je bil glista. Ta mu je še najbolj ustrezal. Bivši narkoman, ki je pretepal ženo in otroke.

Torej imaš gnil karakter, pa si ne znaš dat vzdevka? Lahko ti pomagamo.

Ni bil. Glista je bil čisto drug možakar, s svojim problemi.

Jebač ti lh potrdiš, da ni biu glista, saj si pa raziskoval in posredoval izsledke. On ni glista. To đuli sanja nekaj.

ustaj radni narode Crne Gore ?

Hellou, šele zdaj mela cajt pokukt tlele.

Viharc ni glista, halo. A komu zagrizen sdsovc deluje? Če se že druzga ne spomnite.

Ahaha, dobro jutro prijetni monovci in monklje… potem se pa takoj oglasi modri vrag, najbolj moten od vseh psihopatov tukaj in se hvali z neko kramo, ki jo je kupil na račun svoje lažne invalidnosti (no, invalid je v glavo, ne v telo).

Takoj postane človek dobre volje, hvala za lepe želje!

Mater se je ulilo zdaj. Čisti užitek. Sam do avta še moram prit.?

modrivrag, 11.09.2025 ob 13:24

Mater se je ulilo zdaj. Čisti užitek. Sam do avta še moram prit.?

Pr nas pa neki na švoh. Bom pa pekla kruh popoldan. Po dolgem času. Zapasal mi je mal pogret kuhno.

takle, 11.09.2025 ob 13:29

Pr nas pa neki na švoh. Bom pa pekla kruh popoldan. Po dolgem času. Zapasal mi je mal pogret kuhno.

Zjutraj je bilo sonce. Ob devetih mi je bilo vroče.? Pa saj prav, naj pada. Morda bodo končno začele gobe rast.

‘bro jutro.

EMIN & JONY – Kamin (Slowed + Reverb) | Emotional Chill Vibes

.https://www.youtube.com/watch?v=MyQv94AlefQ

Zavračam pridružitev kateremu koli klubu, ki bi me imel za člana.

matias, 11.09.2025 ob 13:50

EMIN & JONY – Kamin (Slowed + Reverb) | Emotional Chill Vibes

.https://www.youtube.com/watch?v=MyQv94AlefQ

Všeč mi je ta sad komad.. hvala?

crazyfrog, 11.09.2025 ob 11:26

Jebač ti lh potrdiš, da ni biu glista, saj si pa raziskoval in posredoval izsledke. On ni glista. To đuli sanja nekaj.

To je res. Vseeno te je anonimno drkal po dolgem in počez.

Jebač, 11.09.2025 ob 15:28

To je res. Vseeno te je anonimno drkal po dolgem in počez.

Ne vem zakaj vsi sklepate, da sm glupa..

sanjas ti…sicer se ne vtikam v bedarije te sorte, se manj mi je jasno od kod tebi te neumnosti ampak ti povem tole, modropolarni debil je imel znj nikov, za ene vem za druge ne, da je bil glista nisem nikoli zapisal, da je bil pa kolotek ko je pisal po enostarsevskem je dejstvo, da je grozil in zmerjal zenske ki so ga na forumu odjebale tudi…..ti pa sanjaj naprej   po zelji…samo ne omenjaj mene v kontekstu s tem psihopatom

Včasih se pozabim zahvaliti zam gor. Ampak, vedo, da ni namerno. Zahvalim se pa, ko pridem sem, za smeh. Ampak, zdej ne vem, kam me uvrščaš, če sem se sploh smela oglasit, pa vseen, lep sončen dan, čeprav ošpicene prekle švigajo ? ??☺️☺️☺️?☺️☺️☺️☺️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close