Jutri pa zares!!
Ker je naša firma neposredno sodelovala pri gradnji tega odseka (vodimo conuslting in ineniring) je bilo včeraj pri nas kar živahno. Jutranji kolegij je trajal kratko, ker tokrat nismo mi bili zadolženi za protokol pri otvoritvi in smo bili kar malo živčni, če bo vse potekalo kot je treba. In glej ga zlomka, en klic in gre vse narobe. Toda hvala bogu vse se je dobro izteklo.
Čez en mesec pa direktno do Kopra. No Babi, potem bom pa rekla moji dragi sestrici, preden bom štartala iz Ljubljane, naj pristavi za kavo, ker bom tako hitro v Škofijah. Krasno. V četrtek grem domov na Primorsko, komaj čakam. Čeprav sem že bila v fazi tradnbje na viaduktu in moram reči, da je to res monumentalni objekt. Pa lep pozdrav Silvia
Hej!
Silvia, zdaj bo res hitro!
Moram pa povedati, da je bilo med gradnjo ankaransko krizisce skoraj vsak dan drugace speljano. Za v Ankaran sem zasla in prisla skoraj do Skofij, enkrat pa v Dekane:))
Je pa veduta okolice spremenjena in morali se ji bomo privaditi.
Se enkrat SRECNO, kjerkoli ze ! Babi
Hej!
Bibita, v knjiznici sem pogosto, po Cankarjevi se rada sprehodim( spomin na gimnazijska leta); ko sem sodelovala s Pedagosko, me je tudi veckrat tja zaneslo, Brolo alias Trg revolucije pa imam se posebno rada. Mogoce se kdaj srecava. Zdaj imam sicer kar guzvo, pa kje v novembru, ce bi rada popila “eno kafe” s starejso babico.
Mi je kar prijetno, da je se katera z nasega konca. Tan je utihnila…
Sicer ste pa ve, mlada dekleta kar zasedena.
Tanajera, pozdravljena ! Otrostvo sem prezivlajla med Mirnom in Biljami. Lepi spomini na Biljenske hribe, ko smo se potepali… in Vipavo, seveda.
Zdaj je pa pri nas lilo kot iz skafa. Nic kaj vabljivo, da bi si sla ogledat viadukt:((
Naj mi bo oproscen ta nekuharski klepet; toda pozdraviti sem morala
Primorke; saj nas je bolj malo tu.
Vsem prijetno popoldne Babi
Babi, tukaj sem… Redno, vsak dan vse preberem, če ne drugače zjutraj ob zajtrku, Imam kar gužvo v službi, pa za šolo hitim delat, ker bi letos zares rada končala… Sem pa z vsem na tekočem.
Z Bibito se tudi poznava, tako da bi se kdaj lahko zares dobile skupaj na kavi, če bosta za…
Pozdravček…utrujen:(
Tan
Tan, naj te še jaz tule pozdravim, ko sem tudi malo bolj lene sorte za pisanje e mail-ov :o(
Uspešno delo še naprej in, da ti uspe doseči cilj, ki si si ga zastavila!
Vse lepo iz še vedno toplih krajev tebi in vsem ostalim!
Vladka
Forum je zaprt za komentiranje.