Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jutri pa zares!!

Jutri pa zares!!

Hej!
Verjetno ste ze slisale na TV dnevniku.
Jutri se boste do Kopra peljali skozi nov predor in po novem lepotcu – viaduktu. Skoda, da je vremenska napoved slaba; tudi mocna burja.
Nic zato, smo le docakali !! Srecno voznjo vsem Babi

Ja, seveda, saj že nekaj dni govorijo pri vsakih poročilih o tem ;-)). Verjamem da bo to vam primorcem precej olajšalo potovanje proti notranjosti (in obratno seveda). Naj bo srečna vožnja (ne samo čez viadukt, nasploh ;-)) )

Pozdravček.

Me je moj mož vprašal, če gremo jutri v Izolo :o))))
Seveda ne. Tista o bombi je bila pa tudi dobra. Bog ve, če ga bodo dobili, hudomušneža :o)

Lahko noč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Tvoj mož je pa za hece ;-)).

Lepe pozdrave v daljne kraje, saj verjetno že veš da je pri nas mraaaaaz ;-)). Že tri dni napovedujejo resne ohladitve, sem že zvlekla tadebele žametne hlače iz omare. Za vsak slučaj ;-)).

Ker je naša firma neposredno sodelovala pri gradnji tega odseka (vodimo conuslting in ineniring) je bilo včeraj pri nas kar živahno. Jutranji kolegij je trajal kratko, ker tokrat nismo mi bili zadolženi za protokol pri otvoritvi in smo bili kar malo živčni, če bo vse potekalo kot je treba. In glej ga zlomka, en klic in gre vse narobe. Toda hvala bogu vse se je dobro izteklo.
Čez en mesec pa direktno do Kopra. No Babi, potem bom pa rekla moji dragi sestrici, preden bom štartala iz Ljubljane, naj pristavi za kavo, ker bom tako hitro v Škofijah. Krasno. V četrtek grem domov na Primorsko, komaj čakam. Čeprav sem že bila v fazi tradnbje na viaduktu in moram reči, da je to res monumentalni objekt. Pa lep pozdrav Silvia

Hej!

Silvia, zdaj bo res hitro!

Moram pa povedati, da je bilo med gradnjo ankaransko krizisce skoraj vsak dan drugace speljano. Za v Ankaran sem zasla in prisla skoraj do Skofij, enkrat pa v Dekane:))
Je pa veduta okolice spremenjena in morali se ji bomo privaditi.

Se enkrat SRECNO, kjerkoli ze ! Babi

O, ma Babi, od kod si ti? :-))
Meni se je enako zgodilo :-))) In to ne enkrat :-)))

No moram reči, da se meni to še ni zgodilo, je pa res, da je v zadnjih mesecih na Bivju bila res vsakič druga signalizacija. Vedno, ko smo prišli iz LJ domov smo morali paziti, da ne zaidemo. No še malo. Konec okotbra bo končano do KP- LP Silvia

Hej, Bibita! Ma, prav iz Kopra, blizu mestnega kopalisca:) Kaj pa ti?

Joj Babi, to sem se nasmejala:)))) Potem se meni še lahko opraviči, da sem tam zašla, ker sem z Goriškega. Sem prepeljala dodatnih 5 kilometrov v napačno smer:(((((

Sem Antončanka ;-))
Delam pa blizu tebe. Med knjižnico Srečka Vilharja in Dijaškim domom 🙂

No, glej glej… sem zadovoljna.

Hej!

Bibita, v knjiznici sem pogosto, po Cankarjevi se rada sprehodim( spomin na gimnazijska leta); ko sem sodelovala s Pedagosko, me je tudi veckrat tja zaneslo, Brolo alias Trg revolucije pa imam se posebno rada. Mogoce se kdaj srecava. Zdaj imam sicer kar guzvo, pa kje v novembru, ce bi rada popila “eno kafe” s starejso babico.

Mi je kar prijetno, da je se katera z nasega konca. Tan je utihnila…
Sicer ste pa ve, mlada dekleta kar zasedena.

Tanajera, pozdravljena ! Otrostvo sem prezivlajla med Mirnom in Biljami. Lepi spomini na Biljenske hribe, ko smo se potepali… in Vipavo, seveda.

Zdaj je pa pri nas lilo kot iz skafa. Nic kaj vabljivo, da bi si sla ogledat viadukt:((

Naj mi bo oproscen ta nekuharski klepet; toda pozdraviti sem morala
Primorke; saj nas je bolj malo tu.

Vsem prijetno popoldne Babi

No, no…no Babi…si že blizu….če si sodelovala s Pedagoško….moja služba je točno nasproti železnega portona, ko stopiš na dvorišče Pedagoške….moja služba je neka kombinacija…pridi, pridi kdaj na obisk. Boš videla, kako lepo imamo tukaj!

Babi, pol sva pa že skoraj sovaščanke. Jaz sem poročena v tiste kraje, no nekje med Mirnom in Biljami. To so res lepi kraji, danes malo manj, dežuje kot iz škafa. Upam na lep vikend in vam pri-morcem želim veliko sončka!

Sicer nisem Primorka, ampak študiram pa v Kopru:)
In se delno čutim kar za primorko, ker je prav luštno in sem ful hvaležna, da nisem pristala v ljublajni..
MA primorci ste super 🙂

PA brez zamere, ker sem se *vrinila* noter 🙂

Mogoče se pa kdaj srečamo? 🙂

Babi, tukaj sem… Redno, vsak dan vse preberem, če ne drugače zjutraj ob zajtrku, Imam kar gužvo v službi, pa za šolo hitim delat, ker bi letos zares rada končala… Sem pa z vsem na tekočem.

Z Bibito se tudi poznava, tako da bi se kdaj lahko zares dobile skupaj na kavi, če bosta za…

Pozdravček…utrujen:(

Tan

Tan, naj te še jaz tule pozdravim, ko sem tudi malo bolj lene sorte za pisanje e mail-ov :o(
Uspešno delo še naprej in, da ti uspe doseči cilj, ki si si ga zastavila!

Vse lepo iz še vedno toplih krajev tebi in vsem ostalim!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vladka, iskrena hvala… Upam, da mi bo letos zares uspelo…iskreno si želim.

Pri nas pa je kar ohladilo in nič več poletno ni… Pozdravček.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close