Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek jutri je prvi april

jutri je prvi april

Ko pride prvi april, se v tistem trenutku ne spomnim nobene fore, s katero bi se pošalila s sodelovkami, starši, kolegicami, partnerjem.

Zanima me, kateri štos je vam najbolj uspel? Seveda ne sme biti recimo krut, ampak bolj zabavne narave!

Čakam predloge!

Klinc jaz sem mojega nat… da sem bla z drugim v poselji in mi je čist zameril čeprav sem naslednji sms takoj napisala prvi april.
Kaj čmo eni nimajo smisla ali ga pa jaz nimam -kaj vem!?!

moj je pa mene, da se je zaletel na parkirišču, da je mogu kuponček dat, pa da bo njegov odbijač treba zamejat in to bi prišlo 70 tisoč. jest že na robu solz, avto je nov :), jest pa vsa čustvena (menstruacija). pol se mi je pa tok smeju, da ni se mogel nehati :))).

To je lansko leto prijatelj šefu reku (bolj družinska firma so) da mu je avto razbil, čist, pa tudi nov je bil ampak za čudo je šef sam reku kaj čmo.
Bogica te je čist prestrašu!

🙂

Še dobr da je 1.april!

Moj dragi študira v Portorožu, jaz pa v Mariboru. Vceraj (za 1. april) ob 7h zjutraj sem ga poklicala na gsm, on je še spal, in mu rekla, naj mi pride odpret vrata, ker sem pri njemu. Tako je tekel k vratom in me vprašal, kje sem. Sem mu rekla, da je prvi april, on pa ni bil lih najbolj zadovoljen. Sej potem se mi je zasmilil 😉

Bogi, vsaj veš da te je bil vesel.
Moj pa se sploh ne pogovarja z mano zaradi tistega kar sem napisala. Zakaj me noče razumeti? Sej vem da ni bilo ravno smešno ampak če bi ga res mu kaj takega sigurno ne bi napisala.

E ja, Maša. Tvoja šala ni bila ravno lahka… Sej najbrž ve, da si se hecala, pa mu ni bil všeč tvoj hec. Verjetno bo še kakšen dan kuhal mulo, češ da boš vedla za drugič. Upam, da ga bo kmalu minilo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close