Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JUTRI BOM ZAČELA

JUTRI BOM ZAČELA

Danes sem se tako najedla, da ne vem, kako bom spala. Pa sem si obljubila, da se ne bom več nažirala. Ampak bil je rojstni dan in povabljena sem bila in spet ni bilo ne konca ne kraja ponudbe z najrazličnejšo slastno hrano.

Meso, mesni zvitki, zrezki, narezki, vsi mogoči načini, ki samo vabijo, da poskusiš. In sladice, sočno pecivo, pa slaščice, potIce, kremne rezine in tortice ter torta.

No, sto kilogramov tako in tako že imam, vendar jutri začnem hujšati. Obljubim.

Kako se, dragi moji , odpoveste vsem tem pregrešnim dobrotam ???

Jaz tudi jutri zacnem.

Brez veze, punca, samo enkrat se živi – privošči si. Za koga bi pa hujšala?

Moj mož je lepotec. Eleganten, visok, pokončen, vsa fit in nikamor me ne pelje, ker ga je sram, ker sem zavaljena in ne spadam med njegovo družbo, v kateri so vsi elegantni.

dam roko v ogenj, da je čefur.

Zaljubi se, preverjeno padajo kg sami od sebe 🙂

Šalo na stran, pri 100kg pa je skrajni čas, da vzljubiš svoje telo in ga hraniš z zdravo hrano, da bi lahko optimalno delovalo. To je kot bi v avto nalivala varikino in upala, da ne crkne na prvem ovinku.. Telo je zelo preprosta mašina, sama se zna ozdraviti, če ji to le omogočimo. Imej se rada in začni delati na bolj zdravi verziji sebe. Tvoja bodoča jaz ti bo hvaležna.

Kako? En zalogaj zdrave hrane po en

Ne odpovedujem se! Zakaj bi se?! Jem vse, a manj.

Mojih sto kilogramov, da bi izgubila zaradi moža. Na noben način.

Saj jih ima tudi on okrog sto.

Ne bo dovolj se odpovedat. Treba bo spremeniti prehrano, začeti migati, ampak dokler boš prestavljala na jutri, na ponedeljek, na drug mesec in novo leto, bo šla teža samo še navzgor. Potreben bo en klik v glavi, če boš predolgo odlašala, ti to ne bo treba narediti zaradi kil ampak zaradi zdravja. Je pa vsekakor tvoja odločitev in dokler te ne bo telo opomnilo, da je čas, bo tudi tvoja vztrajnost odvisna samo od tvoje volje.

Trendi, ki nam jih vsiljujejo nutricionisti in strokovnjaki zdrave prehrane niso zakon.

Telesa ljudi so različna in ne smemo posploševati načina prehranjevanja. Moja mama ima 100 let in še vedno rada marsikaj poje, sladko, mastno …

Pri svojih 70 letih se z devetdesetimi kilogramu čisto dobro počutim.

Hujšati se ne začne jutri, pač pa VČERAJ!

Jaz sem začel lani! Zredil sem se za 20 kilogramov!

Odgovor na objavo uporabnika
pustite trende, 08.08.2021 ob 11:14

Trendi, ki nam jih vsiljujejo nutricionisti in strokovnjaki zdrave prehrane niso zakon.

Telesa ljudi so različna in ne smemo posploševati načina prehranjevanja. Moja mama ima 100 let in še vedno rada marsikaj poje, sladko, mastno …

Pri svojih 70 letih se z devetdesetimi kilogramu čisto dobro počutim.

se ne boš dolgo

Problem pri jutri je, da je zmeraj (šele) jutri.

Zamenjaj taktiko. Ko boš pred polno mizo dobrot, si reci, da boš (več) jedla raje jutri 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 08.08.2021 ob 11:37

Hujšati se ne začne jutri, pač pa VČERAJ!

Res je. To jutri lahko pride ali pa tudi ne.

Ko sem zacela hujsat, sem zacela zdaj, od tega momenta in sem shujsala.

Vsec mi je tudi tole, kar je nekdo tu zapisal, vec bom jedla jutri ?

Tega se jaz drzim cez teden, kao vec bom jefla cez vikend, potem pa kak vikend res vec pojem, kaksnega pa tudi ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close