Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Justovke-povejte,ali se vam splača?

Justovke-povejte,ali se vam splača?

Zanima me,koliko se kaj “splača” prodajat Just izdelke?
Kako začeti?
Moraš hoditi na sestanke ipd.,za začetek dobiš vzorce ali jih moraš kupiti?
Iščem neko dodatno delo,tudi jaz imam nekaj njihovih izdelkov…kaj pa potem, ko “izkoristiš” svoj krog prijateljic?Kako naprej?
Hvala,lep pozdrav

Predvsem vsak tretji dan odpreš na MON-u temo in nedolžno sprašuješ, kje bi dobila te izdelke, potem pa sama sebi odgovoriš in navedeš svoj kontakt.

Prijateljice boš kmalu izgubila, ko bodo pogruntale, da so ti izdelki brez pravega učinka.

Zanima me,koliko se kaj “splača” prodajat Just izdelke? Ne, razen, če si ZELO uspešna in se znajdeš, da si za izpolnitev kvote vmes naročate med seboj
Kako začeti? tukaj samo nasvet – manj boš vsiljiva, boljše ti bo šlo
Moraš hoditi na sestanke ipd., za začetek dobiš vzorce ali jih moraš kupiti? da
Iščem neko dodatno delo,tudi jaz imam nekaj njihovih izdelkov…kaj pa potem, ko “izkoristiš” svoj krog prijateljic?Kako naprej? pridejo na vrsto prijateljice prijateljic, znank…

Justovi izdelki so super, sama uporabljam samo Tea tree – za kožo, kjer ni sveže rane. Sestra se z njo uspešno bori proti gubam okoli oči, mami preganja bolečine iz nog….izdelki so super. Vsi po vrsti.

Ne prodajam izdelkov, res ne, pa vendar… moram replicirat na “da so ti izdelki brez pravega učinka”.

Kupim tri stvari:
– kamiličino kremo,
– tea tree kremo in
– materino dušico.

S kamiličino kremo ublažimo vsake kožne enceme, suho kožo, razpokane ustnice, pogrešala bi jo za eno trojko.
Teatree kremo uporabljam še najmanj, recimo, da je JAZ ne bi pogrešala.
Materino dušico pa uporabljamo vedno, ko triletnik začne kašljati. Ga namažem par večerov po prsih in hrbtu, pa sem že parkrat pregnala prehlad. Prav tako ga namažem za ušesi, pa od takrat nima več vnetij ušes. Ob vročini pa ga namažem po podplatih in se mi zdi, da če vročina ni previsoka, da jo kar “ven potegne”. Tudi sedemletnica včasih zaprosi (ko jo matra kašelj), naj jo namažem po prsih, pravi, da ji med spanjem paše : ) Tko da kremo materina dušica pa bi pogrešala 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Drugih izdelkov ne poznam, jih tudi nimam namena spoznavat. In ne prodajam justa.

Ne morem it tukaj mimo. Za mene osebno izdelki niso kaj prida prišli prav, mogoče tudi zaradi vonja, ker je močen, mi ni pasal.

Ampak za otroke, 2 in 3 letnico je pa fenomenalno, preženemo prehlad kadarkoli se nam pojavi. Samo ne mažem s kremico, ker se mi zdi premočna, ampak naredim inhalacije iz kopeli materine dušice in kapljico olja 31. Kar vročo vodo v škaf, pa paljice noter in čez noč v spalnico. Nam pamaga, nehata kašljat in spita mirno celo noč.
Pa eucasol spray, odlično za dihala pa tudi pa kosilu pošpricaš, da ga ne vonjamo cel dan.
Tea tree je odličen za mazanje pikov insektov, ne srbi in hitro se pozdravi, imamo mal alergije, pa sta kar zabuhli, če ju kaj piči. Če takoj namažem je reakcija precej manjša.

To je pa tudi vse kar uporabljamo in še to takrat ko je potrebno.

Da ni učinka ne morem rečt.

No, meni je 31 kapljic zakon. Edino kar mi je pomagalo pri sindromu nemirnih nog. Ostalega niti ne poznam in ne čutim potreb po teh izdelkih.

Kako jih pa uporabljaš za nemirne noge? Tudi sama imam to težavo, kapljice pa tudi doma, tako da bi lahko probala.
LP

Namaži podplate in gležnje. Meni je nucalo.

lepo pozdravljena: Sem justovka… nisem izgubila še nobene prijateljice in obožujem njihove izdelke..Zelo lepo ti je zadevo opisala kratko, na sestankih sem vedno znova fascijirana, da nekaterim uspe zraven zaslužiti 1500 eur! – pač ene znajo, rasturajo, se posvetijo temu 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}… sama imam kakšen mesec 40 eur, kakšen pa 150 eur – malo za zraven, brez napora, posiljevanj… povem da imam in če kdo rabi se potem spomni name in naroči:-)
Če te zadeva zanima, te lahko povabim na naslednji sestanek, ki bo prihajajoči torek v Ljubljani… pišeš mi lahko na gmail: ursulinka007@gmail.com

V zadnjem času sem spoznala žensko, ki je baje v vrhu prodajalk Justa v Sloveniji.

Bolje, da ne veste, s kakšnim avtom se vozi – bi vam popadale čeljusti dol od zavisti.

In moram potrditi – njen adut je navsiljivost. Verjame v izdelke, pozna jih, zna jih predstaviti z neko osebno noto in gredo za med. Ima cel kup strank, daleč od ozkega kroga prijateljic in jaz sem njena nova. Predstavitev poteka v prijaznem vzdušju, popolnoma brez vsiljevanja, ponujanja – pa res ne bi, pa daj to, pa a ne bi imela partyja … Jaz to resnično organsko sovražim in bi takoj izgubila vse pike. Predstavi, pohvali, se zahvali in gre. Denar pa leti na kup z vseh koncev.

S tistim, kar sem kupila, sem tudi maksimalno zadovoljna.

Torej, z Justom se da lepo zaslužiti, ampak moraš biti rojen trgovec.

Živjo Justovke,

nujno bi kupila olje 31, pa ne vem, če ga lahko kjera zrihta do jutri? (Darilo) (Vrhnika)
Če je možno sporočite mail, pa se javim.
Hvala!

Pokliči me na tel.: 040 688 222 – imam na zalogi 🙂

Moja prijateljica prodaja to in moram povedati, da mi gre na živce, ker ne upam niti kihnit, da ne bi vsiljevala nekaj spet od Justa.
Ni prijetno. Sem se že spraševala, če bi ji ‘vrnila’, da bi ji še jaz začela vsiljevati produkt moje firme… Očitno se prej ne bo umirila.

No, meni je pa prodajalka povedala, da je politiika Justa, da se teh izdelkov ne vsiljuje, da se prodajajo striktno na partyjih ali pa na zahtevo stranka.

Tale tvoja prijateljica sploh ni prava Justovka. 🙂

O nevsiljevanju/tole :
Justovka neki prijateljici ali prijateljici prijateljice reče, če čisto neobvezno k sebi domov povabi nekaj prijateljic. Bila sem enkrat med povabljenimi. Orgarnizatorki obljubi, da bo dobila nekaj v vrednosti 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od tistega, kar se bo tam naročilo.

Prijateljici, ki me je vabila, sem takoj povedala, da ne bom nič kupila, ampak je prosila naj pač pridem za številko malo na kavo in čvek.

Justovka pa je 100 stvari naložila na mizo in za vsako stvar razlagala, čeprav ni nobena rekla, da jo vse zanima in kar me je najbolj motilo, nam je vsem v roke porinila papirček in svinčnik: zdaj pa napišite kaj boste vzele. In to zame je prisila !!!!!

Nevslijov bi bilo, če bi rekla: evo, zdaj ste videle, če katera kaj želi, naj me pokliče.

Ja, če je rekla, KAJ boste vzele, je to prisila, če pa reče ČE boste vzele, pa ni.

In iti na party zijala prodajat, samo za ‘cifro’ je sori, bedarija. Ve se, čemu so namenjeni ti partyji in zakaj je predstavnica tam. Zato, da predstavi VSE izdelke. Če tega niste hotele, zakaj pa potem sploh party? Da kradete ena drugi čas?
Seveda ti ni treba ničesar kupiti, ampak da greš in se potem čutiš prisiljenega, ker dobiš list in kuli … Pač oddaš prazno in rečeš, da boš poklicala, če boš kaj naročila. Ampak ljudje kupujejo, ker jim je nerodno.

Ti povem, kaj je prisila? Ko te nekdo tri tedne nadleguje, da imej party, potem mori tvoje prijateljice, in še neštetokrat kliče in mori, da pridi na sestanek in bodi še ti prodajalka … To je prisila in to sem doživela pri tupperware.

Kot prisila ne mislim, da mi grozi s pištolo, ampak če ti porine svinčnik in papir v roko, no , zdaj pa napiši….. točno zato, ker nam je nerodno, eno stvar naročimo, čeprav je predraga ali je ne rabimo.

In zakaj hodimo kar tako na party ? Ker Justovka potencialno kandidatko sili in nadleguje, naj le naredi en “party”, da je vse neobvezno, da bo samo malo pokazala in predstavila.
In ko gostiteljica kliče kolegice – večina se takih predstavitev bojimo ko hudič križa – tudi reče, da MORA nabrati nekaj žensk in potem kot dobra prijateljica greš.

To je taktična potuhnjena prisila, vodilni so dobro naštudirali, kako je treba stvari peljati,
da prisila ne izgleda prisila ampak samo prijazna ponudba.

Ker sem naredila že nekaj tečajev kako dobro prodajat (pa ne Justa) vem, da je velika razlika že v čisto nedolžnem oblikovanju stavka :

Kaj vas zanima? ………….ti rečeš nič.
Ali vas bolj zanimajo olja ali kreme?……….na to avtomatsko rečeš prvo ali drugo, preden ti možgani predelajo, da ne rečeš NIČ, že nekaj blekneš.

Prodajam Just. To, da porineš naročilnico, je naš način – dobro je, da ima stranka to ves čas pred seboj, da vidi, kje smo z razlago in predvsem da vidi cene in se glede na to odloči, kaj bo oz. če bo kaj kupila. Nikoli ne silim, le ponudim!

Sicer pa, ja, če si prepričan v svoje izdelke, v kar jaz sem, se da (lepo) zaslužiti, ampak za to moraš dati tuddi kaj od sebe, čeprav je res, da tudi “samo pride”, ko ti naročijo po tel. (ko že poznajo, ko zmanjka) – ampak tega ni tako veliko, da ne bi bilo potrebno imeti partyjev.

Ne glede na to, ali prodajam ali ne, 000 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stojim za izdelki, sicer jih ne bi mogla prodajati. Slej kot prej bi “končala kariero”, ker ko bi nekoga enkrat nasrala, ne bi več hotel klicati zame, tako pa potem sami kličejo, ko zmanjka. Tako da mirne duše trdim, da to ni res, kar je ena rekla, da izdelki niso dobri, absolutno to ne drži. Oz. drži, če jih imaš v omari in ne uporabljaš oz. če ne veš, zakaj so in jih ne znaš uporabljati.

[/quote]

hotela sem napisati 1000, ne 000, tipkarska napaka.

Bi prosila, da poveš, ker poznam vse, pa ne vem, da ima katera kak oh in sploh avto. To ni zajebancija, res prosim, da poveš in napišeš s katerega konca je ta os. ali pa nekako nakažeš, lahko zadnji črki imena in priimka ali pa nekaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close