Just – mini set – če koga zanima
Če bi koga zanimal Justov mini set – Destinacija dobro počutje mi lahko piše na mail: zdravilnazelisca@gmail.com
Mini set je predstavljen v prilogi 🙂
Ja drago – kakor za koga bom rekla… nekaterim je draga kremica, drugim kava, nekaterim pa še Porshe ne predstavlja nekega finančnega zalogaja… Tako da vsak po svojih zmožnostih in potrebah… nekateri imajo resnično radi te izdelke in jim to ni drago, drugi pa najdejo kaj drugega… meni je samo pomembno da kdor kupi da to resnično in z veseljem uporablja. Je pa res, da niso to izdelki, ki jih mora človek nujno imeti… so vsekakor pri justu tudi meni samo trije izdelki brez katerih ne gre… materina dušica, tea tree krema in olje 31 … pa zame nepogrešljiva sandalovina, ki je res draga ko žafran ampak si jo enkrat na leto omislim za zimske turobne dni:-)
Tudi jaz obrajtam pri Justu isto kot ti – iste 3 reči. Sem sprobala ostalo, pa mi ni ravno nekaj posebnega. Denar mi ne gre težko iz rok, ampak oni včasih res pretiravajo z majhnimi tubicami pa s ceno kot da so velike. Takih stvari pa nalašč ne kupim, ker se ne pustim imeti za bedaka. Je pa toliko bolj kvalitetnih stvari, da izbira res ni težka.
Okoli teh majhnih Justovih embalaž me pa zanima, zakaj ni nikoli v taki majhni embalaži Tea tree krema. Meni je običajna velikost veliko prevelika. Kupila sem jo pred 5 leti, pa je imam še polovico. Sploh ne vem, če je še učinkovita, ali je že brez veze. To bi pa kupovala v majhnih količinah, ker se jo porabi samo pikico naenkrat in je za sto let, pa bi raje vedno svežo.
Ja če imamo srečo potem je ponavadi na zimo mini set ki vsebuje 50ml materine dušice, tea tree in še kakšno tretjo kremico… tako da ja izdelek je treba porabiti tam nekje do dve leti, jaz uporabljam kakšno zadevo že čez rok pa ni spremembe v vonju ..kaj pa je s kemično sestavo kdo ve:-)
Je pa tako da tea tree za družino ni prevelika doza… uporablja pa se za vse težave s kožo, prav tako pri glivičnih izpuščajih, vaginalnem vnetju… tako se jo kar da porabiti v dveh letih 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.