Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JUST KREME – za tiste, ki jih uporabljate!!!!

JUST KREME – za tiste, ki jih uporabljate!!!!

Živ, punce!

Pred časom sem zasledila tu gor en post, kjer je nekdo spraševal za navodila, no oziroma za obrazložitev, za kaj se določeni njihovi artikli uporabljajo.

Iščem z iskalnikom, pa nikakor ne najdem. Dobila sem namreč set krem za darilo, pa ne vem za kaj so.

Zelo bi mi pomagale, če mi poveste, kje lahko najdem kakšne opise teh krem in za kaj se uporabljajo.

100000 x hvala!

Piši mi na mail in ti pošljem zakaj je kaj:-)
zdravilnazelisca@gmail.com

Ne uporabljajte jih kar počez. Moj otrok je imel alergično reakcijo na eno od justovih krem, čeprav so “naravne”. Ja pa kaj še, naravne!

Alergično reakcijo imajo nekateri mali otroci na materino dušico, to pa zato, ker mamice tretirajo justove kreme kot navadno niveo in otroka preveč namažejo – “da bo le kaj zaleglo”. Če ti je zadevo prodala prava justovka, bi ti morala povedati, da se kremice pri otrocih uporabljajo v res majhnih količinah in da je možno, da lahko pride do reakcije zaradi prevelike količine timijana. V takem primeru bi vam priporočila da otroka mažite zvečer po podplatkih. Sestavine kremice se bodo preko podplatkov prav tako prenesle na celo telo in prav tako blagodejno vplivale.
Justovi izdelki so naravni, imajo pa slabe stranske učinke pri nepravilni uporabi… primer: čisto olje čajevca, ki je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} brez kakršne koli primesi, pridobljen s parno destilacijo lahko kožo zažge – če ga npr. nakapamo na noge z glivicami, obujemo nogavice in damo nogo za cel dan v čevelj. Koža ne diha, olje zaradi pomanjkanja kisika kožo žge namesto celi. Narava deluje, če jo znamo poslušati in pravilno dozirati.

Ja, to je nam najprej povedala na partyju. Justove zadeve se uporabljajo kot koncentrat. V izredno majhnih dozah.

brinova krema – nad kolenom mi je ena mišica trzala, kot mobitel, če je vklopljen na tresenje, sem si namazala z brinovo kremo, me je peklo in žgalo, namazano mesto je bilo vroče, žareče, živo rdeč flek, tako je trajalo ene pol ure, od nedelje še nisem čutila trzanja
če si hčerka nategne mišice pri plesu, namaže, reakcija ista, obolelo mesto pa se pozdravi

materino dušico pa ne uporabljam, ista reakcija, le da še srbi zraven, to pa ne prenesem, zato tudi otroke ne mažem

tea tree si namažem zjutraj in zvečer po obrazu in se mi je koža zelo popravila,
sinu pa zvečer dva prsta na roki v povoj in tea tree kremo, se mu lep celi, ker ima blazinice olupljene in razpokane do krvi (pri zdravniku je dobil olivno kremo)

olje 31 – imamo za inhalacije in kopel

kateri certifikat pa imajo justove kreme? Ali so samo “naravne” s 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naravnih sestavin?

Ima certifikat UNI EN ISO 9001:2000 – evropsko potrdilo kakovosti. Kdor se spozna na to, že ve, kaj to pomeni. Mnogo ostalih certifikatov (Eko, bio itd.) izdajajo posamezne institucije za dobro plačilo, torej so certikati kupljivi, česar pa se Just ne poslužuje. Zaupajo v kakovost svojih izdelkov, kar dokazuje njihov obstoj na tržišču že skoraj 80 let, preživijo brez vsake reklame in pomoči medijev, njihova reklama so zadovoljni kupci, ki sami delajo reklamo. Vemo, da je reklama od ust do ust najboljša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close