JUST KOZMETIKA kdo prodaja?
pisi na zdravilnazelisca@gmail.com
Zivjo!
Lahko se obrnete tudi na just.narocila@gmaill.com .
Lahko vam tudi posljem na dom katalog ter cenik.
lp
Maja
Za katalog in cenik se lahko obrneta na mail -.
Melissa, sem svetovalka za just za Gorenjsko, za glivice je tea tree pravilna izbira, mogoče bi pokombinirali še z oljem Tea tree, kakšno kapljico vmes med kremo. Drugače bo pa naslednji teden na voljo nova kolekcija Lybra – linija proti celulitu, ki zelo uspešno odpravlja tudi strije, z izvlečki vinske trte, ki spodbujajo mikrocirkulacijo kože in posebnim izvlečkom lima fižola in rutina. Z redno nego se da precej izboljšati videz kože. Za več info. mi lahko pišete ali pokličete na št. 040 773 565 in Vam bom z veseljem svetovala.
Be natural!
Pozdravljeni,
V kolikor še niste dobili željenih informacij, me lahko kontaktirate na mail: kristy31@gmail.com.
Vse se da zmenit…(sem pa iz Hrastnika).
Lp, Kristina.
Živijo.
Sem Just svetovalka. Če imate kakšno vprašanje me lahko kontaktirate na just.svetovalka.suzana@gmail.com. Po e-mailu vam lahko pošljem celoten cenik Just izdelkov. Naročene izdelke vam lahko pošljem po pošti (brezplačna poštnina) ali pa vam jih osebno dostavim, če ste v moji okolici. Po želji se lahko dogovorimo tudi za predstavitev, kjer vsi prisotni dobijo darilce, gospodinja pa dobi večje darilo skladno s celotno prodajo.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.