Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jurčki – cena?

Jurčki – cena?

Znanec nabral jurčke, ne ve pa po koliko naj jih računa. Povejte mi prosim, kakšna je realna cena za kg jurčkov glede na to, da jih je sedaj res veliko? Vem, ko jih skoraj ni, gre cena v nebo…

Hvala za odgovor.

Odgovor na objavo uporabnika
mnjam, 11.08.2025 ob 10:32

Znanec nabral jurčke, ne ve pa po koliko naj jih računa. Povejte mi prosim, kakšna je realna cena za kg jurčkov glede na to, da jih je sedaj res veliko? Vem, ko jih skoraj ni, gre cena v nebo…

Hvala za odgovor.

Pri nas po 10 e kg .

Jurček te stane reci piši nekje 40 milionov odpisa dolga na leto.

Nergk, 11.08.2025 ob 10:41

Jurček te stane reci piši nekje 40 milionov odpisa dolga na leto.

Kateri Jurćek?

Poglej malo na net. Fb market, tržnica, kraj in komu prodajaš. Če so to znanci, je sindikalna cena, če uradno prodajaš, kupi vrednotnico.

Anonimno 6564, 11.08.2025 ob 10:48

Kateri Jurćek?

one and only. Nje.

Ravno danes zjutraj, ko sem nabirala gobe, sem razmišljala o prodaji in nakupu gob. Nisem jih še nikolki kupila in nisem jih še nikoli prodala.

Kako gledate na črvive gobe tisti, ki jih kupite? Jaz sem na to namreč zelo alergična in vse luknjice odrežem, da jem res samo popolnoma lepe gobe. Ravno iz tega razloga po gostilnah ne jem gobovih juh in omak, ker vem, da se tam zreže vse.

Jaz vem, da če bi dala npr. za gobe 10 ali 15 eur za kg, bi bila jezna, če bi mi za ta denar prodali še črve. Po drugi strani bi se pa tudi jaz slabo počutila, če bi prodajala gobe, za katere ne bi bila čisto sigurna, da so popolnoma brez črvov.

Skratka. Je cena črvivih gob poštena?

En jur je jurja, pa nič drugače.☝️?

gobarka, 11.08.2025 ob 14:07

Ravno danes zjutraj, ko sem nabirala gobe, sem razmišljala o prodaji in nakupu gob. Nisem jih še nikolki kupila in nisem jih še nikoli prodala.

Kako gledate na črvive gobe tisti, ki jih kupite? Jaz sem na to namreč zelo alergična in vse luknjice odrežem, da jem res samo popolnoma lepe gobe. Ravno iz tega razloga po gostilnah ne jem gobovih juh in omak, ker vem, da se tam zreže vse.

Jaz vem, da če bi dala npr. za gobe 10 ali 15 eur za kg, bi bila jezna, če bi mi za ta denar prodali še črve. Po drugi strani bi se pa tudi jaz slabo počutila, če bi prodajala gobe, za katere ne bi bila čisto sigurna, da so popolnoma brez črvov.

Skratka. Je cena črvivih gob poštena?

Mah, to vse požro s črvi. Sem gledal na fb skupino, stare že skoraj gnile jurčke tako črvive z luknjami kot rešeto odnesejo domov in pojedo. Sem ene dvakrat napisal, da se taka goba pusti v gozdu. Pa mi je Zupanova takoj brisala komentar. Sem si mislil, kurc vas gleda. Pa žrite črve primitivci požrešni.☝️?

Sam ko režem jurčka ob prvi luknjici neham , če je še z druge strani kaj zdravega do tja narežem ostalo gre stran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close