Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Junija na morje.Premrzlo še?

Junija na morje.Premrzlo še?

Ste bili kdaj Junija na Hrvaškem morju? Je takraš še mrzlo? Zanima me za Starigrad Paklenica, Crikvenica, Baška, otok Pag.

Šli bi zato, ker so Junija cene nižje, ne vem pa kako je z temperaturo zraka in morja.

Junija je že toplo, le morje je še kar hladno ( vsaj takrat je bilo, ko smo bili mi)! Kaj pa septembra? Takrat je še zelo toplo!

Kakor naletiš. Mi hodimo po navadi sredi junija ali konec junija v Dalmacijo, pa smo imeli ponavadi toplo morje in lepo, sončno vreme. Sploh zadnja leta so bili juniji boljši kot juliji, tako da se bomo kar junijev držali za dopuste.

tega ti pa žal ne more nihče zagotoviti, že več let hodimo ta čas na dopust in, če je vreme lepo je fantastično, lani recimo ok. 20. junija smo imeli pa samo par dni sonca, ostale dni pa dež in mraz. Se je pa zgodilo tudi že konec maja, da smo imeli prekrasno vreme v Makarski celih 12 dni in precej toplo morje. Dan po tistem, ko smo odšli domov pa dež in ohladitve, sneg je zapadel na Biokovem.

Jaz grem vsako leto na Pag še nikoli se nisem zafrknila. pa še gužve ni.

Dve leti nazaj smo bili konec junija na Pagu. Saj je sijalo sonce, pa do neke mere je bilo toplo, ampak ni to to. Pa hitro pride kak grd dan vmes.
Razen če vam ustreza.

Prva izbira nam je trenutno Pag. Kako se ti je zdelo prejšnaj leta? Morje dovolj toplo? Na splošno kolikor si videla, so se ljudje rad kopali ali so bolj ležali na plaži, ker jim je bila voda premrzla?

Kakšna plaža je na Pagu? Je kaj peščene?

Meni je morje še avgusta premrzlo. Sem pač zmrzljivko.

pred tremi leti smo bili predzadnji teden v juniju na Pagu in je bilo super. Morje dovolj toplo, temperature pa tudi, junij je ponavadi vedno lepši kot pa prva polovica julija.

osebno mi je bilo vedno dovolj toplo.
je pač odvisno od vremena. sem se kopala že v aprilu, mi pa je bilo tudi avgusta kdaj premrzlo.
plaže z drobnim peskom so ( prav peščene, tako kot na Rabu v Loparju ravno niso).
je pa tudi odvisno za kateri kraj se odločiš. malo pobrskaj po internetu, premisli kaj v resnici hočeš ( oddaljenost od plaže, glej to, ne oddaljenost od morja. to ni isto. ).

Bila sem v Paklenici (Stari grad) avgusta, v največji vročini. Morje je bilo hladno, ker z Velebita prihaja vanj sladka voda. Meni je to super, toda za otroke se mi ne zdi primerno, sa junija morje še ni toplo. Boljša izbira je Krk ali Pag.

mi pa hodimo vsako leto junija na morje in (razen enkrat) še nismo naleteli na slabo vreme. Tudi že prvi teden v juniju je bilo v Baški prav lepo, morje sicer ima kakšno stopinjo manj kot v sezoni, vendar nam mir in neobljudene plaže odtehtajo vse… Ni gužve, vse je še čisto, domačini pa še niso naveličani turistov… tretji teden v juniju pa smo se ponavadi imeli najlepše.

Bila lani od 13. do 20. junija na Hvaru. Vroče kot v najvišji sezoni, tudi morje je bilo kar ok (sem zmrzljive sorte). Ko sem se vrnila v Slovenijo, sem skoraj zmrznila ;))).

Mi smo bili zadnji teden junija v Rogoznici. Ujeli smo res pasje vroči teden tako, da je bilo krasno

Lani smo bili konec junija na Pagu, mrzlo ko pes, dež. Smo pa bili leto prej konec junija v Baški vodi, peklensko vroče. Odvisno od vremena.

Je bilo spoh komu na Pagu vroče junija? Kje na Hrvaškem je potem topleje Junija?Pa da ni čsito na jugu Hrvaške.

Mandonca, no, pa to je Hrvaška. Če en predel zajame hladno vreme, lahko računaš, da ni nikjer bistveno boljše.

Za potrjeno lepo vreme pojdi pa junija v Grčijo. So nižje cene kot v sezoni in nobene gužve – vreme odlično.

na Pagu imaš veliko lepih plaž, samo sence pa ni. Do sedaj sem vedno imela toplo morje ponavadi še bolj kot na višku sezone. Jaz že 15 let hodim tja in mislim da bom še kar nekaj časa. Meni je junija na morju zakon

hecno
dve leti nazaj (2008) sem bila konec junija (29.6 – 9.7.) na Pagu. Deset dni fenomenalnega dopusta, vroče sončno, skratka krasno, vsi tisti, ki pa so šli na morje za mano – cel julij in cel avgust, pa so jamrali, ker je bilo kar dosti slabega vremena.

sodelavec vedno hodi konec junija ( 24) na morje in je vedno navdušen, ker ima konstantno super vreme in toplo morje

hecno
dve leti nazaj (2008) sem bila konec junija (29.6 – 9.7.) na Pagu. Deset dni fenomenalnega dopusta, vroče sončno, skratka krasno, vsi tisti, ki pa so šli na morje za mano – cel julij in cel avgust, pa so jamrali, ker je bilo kar dosti slabega vremena.

sodelavec vedno hodi konec junija ( 24) na morje in je vedno navdušen, ker ima konstantno super vreme in toplo morje[/quote]

Kronološko gledano dve leti nazaj ni 2008.

težko rečeno-zadnjih par let je bilo junija zelo vroče in lepo vreme.dosti lepše kot septembra. meni je takrat zelo všeč, saj ni nobene gužve.

Da osvežim temo… za naslednje leto 😉
Mi smo bili leta 2011 na Pagu, od 1. do 10. junija. Prvih 5 dni je bilo morje pre-hladno, tako da smo izkoristili čas za kolesarjenje in uživancijo na normalnih- super temperaturah, potem se je pa fino segrelo in smo se do konca (preostalih 5 dni) kopali v toplem morju. Mir in mir 🙂 Super in nepozaben dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close