Junija na morje.Premrzlo še?
tega ti pa žal ne more nihče zagotoviti, že več let hodimo ta čas na dopust in, če je vreme lepo je fantastično, lani recimo ok. 20. junija smo imeli pa samo par dni sonca, ostale dni pa dež in mraz. Se je pa zgodilo tudi že konec maja, da smo imeli prekrasno vreme v Makarski celih 12 dni in precej toplo morje. Dan po tistem, ko smo odšli domov pa dež in ohladitve, sneg je zapadel na Biokovem.
osebno mi je bilo vedno dovolj toplo.
je pač odvisno od vremena. sem se kopala že v aprilu, mi pa je bilo tudi avgusta kdaj premrzlo.
plaže z drobnim peskom so ( prav peščene, tako kot na Rabu v Loparju ravno niso).
je pa tudi odvisno za kateri kraj se odločiš. malo pobrskaj po internetu, premisli kaj v resnici hočeš ( oddaljenost od plaže, glej to, ne oddaljenost od morja. to ni isto. ).
mi pa hodimo vsako leto junija na morje in (razen enkrat) še nismo naleteli na slabo vreme. Tudi že prvi teden v juniju je bilo v Baški prav lepo, morje sicer ima kakšno stopinjo manj kot v sezoni, vendar nam mir in neobljudene plaže odtehtajo vse… Ni gužve, vse je še čisto, domačini pa še niso naveličani turistov… tretji teden v juniju pa smo se ponavadi imeli najlepše.
hecno
dve leti nazaj (2008) sem bila konec junija (29.6 – 9.7.) na Pagu. Deset dni fenomenalnega dopusta, vroče sončno, skratka krasno, vsi tisti, ki pa so šli na morje za mano – cel julij in cel avgust, pa so jamrali, ker je bilo kar dosti slabega vremena.
sodelavec vedno hodi konec junija ( 24) na morje in je vedno navdušen, ker ima konstantno super vreme in toplo morje
hecno
dve leti nazaj (2008) sem bila konec junija (29.6 – 9.7.) na Pagu. Deset dni fenomenalnega dopusta, vroče sončno, skratka krasno, vsi tisti, ki pa so šli na morje za mano – cel julij in cel avgust, pa so jamrali, ker je bilo kar dosti slabega vremena.
sodelavec vedno hodi konec junija ( 24) na morje in je vedno navdušen, ker ima konstantno super vreme in toplo morje[/quote]
Kronološko gledano dve leti nazaj ni 2008.
Da osvežim temo… za naslednje leto 😉
Mi smo bili leta 2011 na Pagu, od 1. do 10. junija. Prvih 5 dni je bilo morje pre-hladno, tako da smo izkoristili čas za kolesarjenje in uživancijo na normalnih- super temperaturah, potem se je pa fino segrelo in smo se do konca (preostalih 5 dni) kopali v toplem morju. Mir in mir 🙂 Super in nepozaben dopust.
Forum je zaprt za komentiranje.