Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Junija moramo že..

Junija moramo že..

Stvar je taka, da moram žal svoj dopust koristiti že v juniju (od tretjega naprej).Kakšne so takrat kaj temp. morja oz. ali se bo naš triletnik že lahko kopal v morju.Kam predlagate?Ali je na Hrvaškem takrat že dovolj toplo, ali bo treba kam drugam (smrk,finance).Šli bi v hotel.

Jaz vam predlagam Rab, kraj Kampor. Plaža je enaka kot rajska, vendar veliko manj gužve, pa mivka je malo bolj zbita, da je ne nosiš s sabo domov. Poleg tega je voda tako plitva in na črni mivkasti podlagi, da je segreta vsak dan sproti od sonca, tudi če morje še ni zagreto. Poleg tega je Rab znan kot otok z največ lepega vremena, ker grejo večinoma vsi oblaki čez.

Mi gremo letos že drugi v ta večji apartma in je spuer, Spodaj ima lastnik gril, kjer pripravlja hrano in ti jo prinese gor v apartma še pozno zvečer, ko mulci spijo, da se v miru okrepčaš, kar je zame bolje kot v hotelu. Pa še drag ni.

Sicer pa je po mojem s toploto morja enako na rajski plaži, čeprav naj bi bila ta veliko bolj umazana, tam pa imate tudi hotel

Mogoče res delam veliko reklamo za Rab, ampak za tako male otroke je to daleč najbolje. Naši sta bili lani stari 3 leta in 1 leto in sta 100 na uro uživali. Tavečja je samo vzihovala, kako fajn je imeti peskovnik v morju, da ne govorim o veliki količini školjk, ki jih mali tako radi nabirajo. Samo ne nam jih vseh pobrat, če greste :-)))

Kar pogumno v Tunis ali Džerbo!

Npr: Otok Brač,hotel Elaphusa.Samo na Kompasovi strani omenjajo full stopnic, na slikah pa ni videti.Gre se mi pred vsem, da bo užival sin.(otroško igrišče,plaža primerna za triletnika).
Kaj menite

Hi !

Tudi jaz bi ti predlagala Tunizijo ali pa mogoče kakšen južnejši
Grški otok npr. Rodos…tako morje kot zrak sta v začetku junija
precej toplejša kot na Hrvaškem.
Pa še nekaj Grčija v bistvu sploh ni dražja od Hrvaške, v predsezoni pa
so cene še posebej ugodne.

Lep dan !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close