Juhu! Odhajamo na Kubo!
Vsem ljudem dobre volje sporočam, da bom na Kubi od 26 oktobra do 7 decembra!
Takoj na začetku nas gre 9 komadov Slovencev, jih bo pa še nekaj kapljalo kasneje.
Poskusil bom na tem forumu občasno opisati kaj se nam dogaja na Kubi, torej iz prve roke. Jasno, kolikor bo to čas in internet dopuščal.
Vsem, ki bi se pridružili, v potepanju po Kubi, ali pa vsaj na drinku v Havani, sporočam da bom svoj e-mail preverjal vsaka dva tri dni, torej pišite mi na cubaslovenia@yahoo.com
lp Alan
jaz sem plačal 298 eur (vključena tudi turistična kartica in izstopna taxa iz kube) preko agencije thalatta, last minute let. družba kondor, minhen — varadero.
vendar ostali iz skupine so plačali več, cca 120 000 sit.
fora je v temu, da se jaz vračam šele 7. decembra. tisti, ki se vračajo prej, npr že po treh tednih po odhodu, plačajo višjo ceno.
npr. cena odhoda za dne 26 oktober je bila 199 eur, cena povratka za 7 december je pa bila 99 eur.
spletna stran http://www.cubatemo.com ni več v funkciji. po povratku s tega kubanskega potepanja se bom odločil, ali jo bom obnovil. prinesla mi je do sedaj le veliko dela, dopisovanja, odgovorov na milione vprašanj, in bolj malo satisfakcije.
stotine ljudi, ne pretiravam, stotine ljudi sem v teh treh letih obstoja spletne strani poslal na Kubo, jim uredil bivanje, rezerviral sobe, dal najrazličnejše vrste informacij, odgovarjal na povprečno pet pisem dnevno, včasih tudi klical na kubo na lastne stroške… in od vseh njih jih je manj kot deset bilo vsaj toliko prijaznih, da mi je po povratku s kube napisalo kakšno besedo zahvale, ali bog nedaj, kakšno svoje poročilo o razmerah na kubi.
ugotovil sem, skratka, da so ljudje prijazni, le ko kaj rabijo. potem pa se požvižgajo na vse.
zato sem se, naveličan zastonj dela, odločil da zaenkrat vse skupaj zamrznem.
dela pa še vedno forum o kubi, na spletnem naslovu: http://www.freeforumzone.com/viewforum.aspx?f=35747
na njemu bom, kolikor bo čas dopuščal, objavil kaj se nam dogaja na kubi. v živo iz havane.
Forum je zaprt za komentiranje.