Juha
Samo eno vprašanje imam danes 🙂
Nameravala sem namreč narediti brokolijevo juho, zdaj pa se bo načrt malo spremenil, ker dobiva obisk in me zanima, kaj naj dam poleg brokolija še v juho. Ali mislite, da bi bil grah ok?
Aja, pa če se komu da še napisat, na kakšen način dela brokolijevo juho, bi bila zelo vesela. Imam en način, ampak da ne bo vedno enako……
En lep pozdrav vsem, čeprav je danes tudi pri nas bolj oblačno!
Babi, ne boš verjela, včeraj sem se sprehajala pod tvojim blokom. Ampak smo bili zelo na kratko v Kopru. Fantov brat je imel tekmo in smo ga šli gledat, potem smo pa na hitrico še zavili na kopališče 🙂 Sicer ne na kavo, ampak na kakav, bilo pa je super! Komaj čaka, da spet pridem, takrat pa upam, da se tudi vidiva.
lp
Kresnica, jaz delam brokolijevo kremno juho in sicer pol brokolija, pol krompirja skuham v slani vodi z dodatkom koščka masla in stroka česna. Ko je kuhano, zmiksam s paličnim mešalnikom in postrežem s popečenimi kruhovimi kockami.
Vladka
P.s.: Ker pišeš, da si bila včeraj na tekmi, verjetno nisi bila na tekmi lige Simobil? Kajti v soboto so s tekme v bolnico odpeljali mojega brata 🙁 Tale nogomet je res vse prej kot nežen šport…
Hm, ne, ni bila liga Simobil. Za mlajše – kadete je bila tekma… Upam, da bo z bratom vse v redu. Jaz se čudim, da teh poškodb pri nogometu ni več, ker če gledaš, kako se mečejo eden drugemu pod noge, je res čudno, da ni vsaj kakšnih prask in modric.
Sem pa naredila juho, čisto brez krompirja in drugih dodatkov; samo brokoli in žlička moke. Pa začimbe seveda. Zelo dobra je bila!
Lep pozdrav!
Kresnica, lumpika:))) Razumem situacijo, nic bat!
Bila bi te pa zeloooo vesela . Seveda si videla moj blok s kopalisca.
Ta slascicarnica je res fletna in prijazna:)
V brokolijevo juhco lahko das tudi drugo: por, grah ciceko, leco. No,potem je ze bolj zelenjavna, ampak tudi dobra. Vladka ze napisala svoj nacin:)
Lep vecer obema Babi
Forum je zaprt za komentiranje.