JUB prodan tujcem, katere firme so sploh še naše? Nesposobno vodstvo!
v sloveniji, 31.10.2021 ob 17:51
Ni nič več slovenskega. Slovenija je meka za tuji kapital, sploh poglejte koliko tujing šoping centrov je zraslo v zadnjih 15 letih. Hofer na vsake pol kilometra in šoping centra na vsake 5 kilometrov.
Slovenci so itak prebutasti za voditi karkoli, rojeni za hlapce.
Še dobro, da ni nič več slovenskega, saj so državne firme vse izropali, delavce pognali na ceste in poslali v stečaj, kar je bilo za pobasat so pobasali sebi v žepe tisti, ki so sedeli v upravah podjetij.
Slovenija je 100 let za kačami in popolnoma nesposobna dobro voditi kakšno državno firmo, ker jo takoj pokradejo. Ni to zahod, kjer se take kraje strogo kaznujejo, kjer gre narod na ceste in ZAHTEVA, da se goljufa zapre! Slovenčki takemu goljufu še ploskajo, češ dobro se je znašel in ga celo izvolijo za župana, v državni zbor itd.. Na ceste pa gredo zaradi mask.:)) Čisto vse bi moralo biti v privat lasti, zdaj če je ena firma v lasti Janeza Novaka (in ker je njegova, mu je še kako mar, da bo dobro poslovala) ali pa Johna Smitha, mi dol maha, jaz od tega tako in tako nimam nič, vi pa tudi ne.
Ne nabijajte, poglejmo si epilog pivovarske vojne , se spomnite, vpili ste , nacionalni interes, v vojni je zmagal Laško, Šrot je pokupil vso industrijo pijač, ja tisti Šrot iz SD, potem pa je imperij propadel, Fruktal so kupili srbi, Cocto delajo v srbiji, lastniki so hrvati,Radensko je kupila Kofola, laško je prevzel Hainiken.
Danes je Union zaradi politike v kurzu, prej ali slej ga bodo porušili in prodali islamistom, ko pa bi ga takrat prodali Interbruju bi danes še vedno imeli dve konkurenčni pivovarni.
Sam toliko z moje strani, kurz pa kvazi nacionalni interesi.
Ni več naših, 31.10.2021 ob 17:34
Jub, Lek, Mercator, Gorenje, Skb in še in še. Prodajamo dobro robo tujcem.
Kdo so nesposobni direktorji, člani upravnih in nadzornih odborov, ki jim uspe zafurati firmo?
Kaj je narobe, če lastnik ni Slovenec? Dokler je dobra kvaliteta in so delavci zadovoljni s plačilom, bo firma preživela tu. Ko se bo lastniku zdelo, da bi šlo kje drugje bolje, sledi selitev. Ustanovi svoje uspešno podjetje.
Forum je zaprt za komentiranje.