Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Jordanija in Izrael

Jordanija in Izrael

Pozravljeni!
Za prvomajske praznike grem s svojo teto preko Kompasa v Jordanijo in Izrael. Zanima me ali moram biti na kaj posebno pozorna? Ali je npr. prisotno tudi “fehtanje” in npr. kaj poleg denarja bi tudi imeli?
Hvala za karšnkoli odgovor!
Nataša

Zal ti ne znam odgovorit.Gresta pa tudi moja mama pa oci na to potovanje.Se boste skupaj potepali..

Hvala za tvoj odgovor in upam, da bo še kdo pogledal to temo indal kakšen nasvet.
Nataša

nataša, tudi jaz – z družino (ženo in hčerko) potujemo s tabo, upa,. prijavil se bom danes popoldan

Pozdravljen!
Upam, da ti je uspelo se prijaviti in se že veselim potovanja. Drugače pa visim na internetu in poskušam še kje drugje kaj izvedeti o deželah, kamor nas nese pot.
Nataša

Lep pozdrav,

jaz sem šla v Jordanijo pred ca. 6 ali 7 leti (se mi sploh ne zdi tako dolgo tega :))). Takih, ki prosijo za “bakšiš” (denar, napitnino, kakorkoli že to prevedejo) ni ravno malo, niso pa preveč nadležni. Nam so svetovali, da poleg vzamemo vse kulije (kulice), svinčnike, barvice, flumastre itd. in so nam res prav prišli, ker so bili otroci tega pošteno veseli.

Poleg denarja obvezno vzemite tudi domačo slivovko – en požirek pred in po jedi (nismo imeli potem nobenih prebavnih težav).

Če te še kaj bolj natančno zanima, pa kar vprašaj…

Lp, mishika

Hvala za odgovor. Res bom s sabo vzela pekočo tekočino, ter se prepustila uživanju. Saj ker bom imela vse organizirano, mi ni treba kaj preveč misliti.
Za Jordanijo pravijo, da je zelo lepa dežela in prav res se že veselim in odštevam dni.
Lep pozrdrav. Nataša

Ko že ravno razpravljate o Jordaniji me zanima kaj si mislite o samostojnem potovanju po tej državi? Kolikor sem jaz seznanjen, naj bi bila država dokaj varna!? Do tja pa bi se verjetno najbolj splačalo priti s trajektom iz Egipta, ker so letalske karte direktno v Amman kar drage!

Hvala za informacije!

Zivjo Nataša!

Jaz bi ti pa priporočila še tabletke medicinskega oglja ter nelit, ter seveda izogibanja pijač z ledom.
Osebno nisem imela problemov s prebavo toda v hostlu sem srecala kar nekaj “ubogih duš”. Vsi so krivili pijačo z ledom.
Uzivaj,
Frupi

Hvala za nasvet. Odhod imam v ponedeljek in bom seveda poročala o svojih izkušnjah in doživetjih. Lep pozdrav. Nataša

Nataša,
A že veš ob kateri uri gre letalo iz Brnika??

Tudi jaz in punca sva nameravala iti, pa so odpovedal, prav pri kompasu, kreteni… Ko sva se šla pozanimat so rekli takoj plačat, ker sta samo še dva mesta, to je bilo 3 tedne nazaj, dva dni nazaj pa dobiva pošto, da je bilo premalo prijav in da je odpovedano..

Sedaj šibava v Marokko, preko strani http://www.ltur.com

Lp,
Bojan

Fratello,
Ma sej Kompas ni odpovedal izleta v Jordanijo in Izrael!!Moji starši grejo v ponedeljek!!Mogoče pa si ti hotel iti kam drugam…mogoče Jordanija in Sirija!

Lep pozdrav!
Ker pogodba ni name, dobim danes zvečer odgovor, saj moja sopotnica šele danes pride domov in dvigne pošto.
Nataša

Že imam odgovor: Odhod je zagotovljen. Zbor je ob 15.00 na Brniku, odhod pa ob 17.00 uri.
Nataša

Nama so skenslal, bil je aranžma Jordanija samo, letel naj bi se v Aman….

Sedaj greva v Maroko, preko http://popotnik.**********, let je iz Munchna…

Lp,
Bojan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close