Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Joker Out

Joker Out

Zakaj je ta skupina tako karnaenkrat popularna? Ne vem takaj so tako slavni,imajo veliko koncertov…mogoče imajo dobrega menangerja?! Men se ne zdijo nič posebnega.

Odgovor na objavo uporabnika
Nina924, 03.06.2022 ob 14:01

Zakaj je ta skupina tako karnaenkrat popularna? Ne vem takaj so tako slavni,imajo veliko koncertov…mogoče imajo dobrega menangerja?! Men se ne zdijo nič posebnega.

REs je. Prvo kot prvo, so iz Ljubljane, drugo kot drugo mislim da imata 2 člana te skupine očke na vplivnih mestih (rtvslo in drugi je nek glasbenik ??). No potem ti je vse jasno.

Da pokomentiram še njihovo glasbo. Kaj bolj generičnega in 1000 slišanega že dolgo ne.

Ne vem veliko o njih, so pa ves čas na radiu ko se vozim, ponavadi premaknem na drug kanal, ker so mi nadležni. Kdo pa podplačuje, da so stalno na radiu pa ne vem.

Meni je bil pa njihov prvi komad odlicen, zelo dobrodosla osvezitev nase glasbene scene, ki je crknila vsaj dve desetletji nazaj, ce ne vec!

Zdaj pa ne vem, ce sem slidala se drugega ali celo tretjega, ker drugi je cist na isto stanco kot prvi, pa zdaj sploh ne vem, koliko sem jih ze slisala.

Ampak prvi mi je se vedno dober in upam, da se tile decki se razvijejo v dobre glasbenike.

Kaj pa imamo Slovenci od glasbe? Bili so Kreslin, Predin in Lovsin, BFM in Sidharta in to je kar to, kaj vec od tega nimamo.

So čist vredu glasbeniki in super fantje. Se mi zdi da mladih rokerjev v Sloveniji primanjkuje in so ravno pravšnja popestritev. Pa glede na to da so tako mladi še imajo veliko kaj za pokazat tud kar se tiče pesmi.

Anonimno 9579, 03.06.2022 ob 14:31

So čist vredu glasbeniki in super fantje. Se mi zdi da mladih rokerjev v Sloveniji primanjkuje in so ravno pravšnja popestritev. Pa glede na to da so tako mladi še imajo veliko kaj za pokazat tud kar se tiče pesmi.

Kakšni rokerji? To so latentni pederčki in nič več

En je sin od Guštija, pevec pa njun sosed,  so dobri, niti približno novinci, na sceni so že več kot 5 let.

Hja, 03.06.2022 ob 14:42

En je sin od Guštija, pevec pa njun sosed,  so dobri, niti približno novinci, na sceni so že več kot 5 let.

Sin od Guštija, no potem je vse jasno, zakaj se njihova solata vrti po radijih.

Meni so fantje super, po dolgihletih en naš bend katerih ploščo redno poslušam med kuhanjem in hišnimi opravili. Ob priliki grem tudi na koncert.

Pred njimi so mi bili všeč Dan D, zdaj kar dolgo nismo imeli kvalitetega benda, če se mene vpraša.

Ta komad, ki se vrti kot podlaga za turistično agencijo Sonček, je tako na silo sklanfan….  refren se kar na silo brez prehoda “userje”, brez glave in repa.

Bojan C. itak dela kariero na RTVSLO kot voditelj, tako kot tista Melani Mekicar (ta ima veze).

Joker out zaenkrat niso pokazali bogvekaj, žal ni nobene primerjave z bendi kot je BFM, Dan D, kaj šele Sidharta…  Ampak so pa boljši kot tisti debilčki ki so nas sramotili na evroviziji, to pa.

ja no, 03.06.2022 ob 15:45

Ta komad, ki se vrti kot podlaga za turistično agencijo Sonček, je tako na silo sklanfan….  refren se kar na silo brez prehoda “userje”, brez glave in repa.

Bojan C. itak dela kariero na RTVSLO kot voditelj, tako kot tista Melani Mekicar (ta ima veze).

Joker out zaenkrat niso pokazali bogvekaj, žal ni nobene primerjave z bendi kot je BFM, Dan D, kaj šele Sidharta…  Ampak so pa boljši kot tisti debilčki ki so nas sramotili na evroviziji, to pa.

vsak ima svoj okus za glasbo, da pa srednješolcem rečeš debilčki, pove o tebi precej več kot o njih.

To je glasba za ljudi z IQ-jem mlačne vode.

Bojan C. je baje sin od neke znane estradnice. Mene zanima katera je pa ta njegova znana mama, ker nikjer na spletu ne najdem te informacije?

“A sem ti povedal” je cisti ok komad ?

Hja, 03.06.2022 ob 15:47

vsak ima svoj okus za glasbo, da pa srednješolcem rečeš debilčki, pove o tebi precej več kot o njih.

Ja, vsak ima svoj okus za glasbo, res je, ampak takih, ki jim je bilo všeč tisto LPS mijavkanje in fušanje je prekleto malo, kar se je tudi izkazalo.

Bojan je iz zdravniške familije,oče je ginekolog,babica zdravnica

točno, 03.06.2022 ob 17:20

Ja, vsak ima svoj okus za glasbo, res je, ampak takih, ki jim je bilo všeč tisto LPS mijavkanje in fušanje je prekleto malo, kar se je tudi izkazalo.

Se ti zdi to razlog da najstnike označiš za debilčke?

da so umetno narejeni, sponzorji starši in drugi

En komad ful dober, ostalo brezveze.

Ti pa res niso rokerji!!!

Pa tale Jurkovič je od Jurkija & basisti?

še eni brezvezniki, 03.06.2022 ob 14:04

REs je. Prvo kot prvo, so iz Ljubljane, drugo kot drugo mislim da imata 2 člana te skupine očke na vplivnih mestih (rtvslo in drugi je nek glasbenik ??). No potem ti je vse jasno.

Da pokomentiram še njihovo glasbo. Kaj bolj generičnega in 1000 slišanega že dolgo ne.

još jedna grupa  za  grupuče…

Anonimno 2273, 09.05.2023 ob 21:41

još jedna grupa  za  grupuče…

bes veze uopšte ovoga izbora tle za evroviziju…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close