Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Joj ta cepilna propaganda…

Joj ta cepilna propaganda…

So povedali da sta na intenzivni samo 2 cepljena. Pa se to je en onkoloski bolnik, drugi kronicni bolnik.

A ne lapajo ze pol leta, da je pomembno precepit ogrozene in rizicne, kronicne bolnike, da se jih zasciti?

Pred cem se sprasujem.

A zdaj so že priznali? Še včeraj so trdili, da nihče hospitaliziran ni cepljen.

V Izraelu je drugače zaščita cepiv proti težkim boleznim deklarirano samo še 80 % in vsak teden pade. In imajo v bolnicah več cepljenih kot necepljenih.

Mi smo v boljšem položaju zdaj, ker smo se cepili pozneje kot oni, ampak cepiva bodo začela izgubljat učinek ravno jeseni in na zimo – po pol leta. Potem bo pa veselo. Ampak ne zaradi necepljenih.

đabe cepljenje

naravna imunost in naravna selekcija bo kljub vsemu, ker so cepiva premalo učinkovita da bi se jim smelo tako reči, ostala zdravila (ivermektin) ki pomagajo, pa stran mečemo

Poklukart laže, v covid bolnici je 34% 2 krat cepljenih, pravijo pa da sta samo dva!

Vsi ljudje, ki so s kovidom v bolnici si tam po lastni neumnosti.   Niso se cepili.

Odgovor na objavo uporabnika
Fionca, 30.07.2021 ob 19:31

Vsi ljudje, ki so s kovidom v bolnici si tam po lastni neumnosti.   Niso se cepili.

Streznitev bo huda najbolj za tiste, ki res verjamejo v te bedarije.

Kdor želi pozno poletje, jesen in najmnaj zimo preživeti doma naj se le ne cepi, doma bo imel otroke kateri ne bodo smeli v šolo zaradi necepljenosti, mi cepljeni bomo pa živeli normalno življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
magičnih 46, 30.07.2021 ob 19:59

Kdor želi pozno poletje, jesen in najmnaj zimo preživeti doma naj se le ne cepi, doma bo imel otroke kateri ne bodo smeli v šolo zaradi necepljenosti, mi cepljeni bomo pa živeli normalno življenje.

Preberi zgornji zapis – če to verjameš, si slepa in gluha za vse, kar se trenutno v svetu dogaja. V jeseni najpozneje  – bodo za vse spet veljali enaki ukrepi, ker cepljeni ne bomo v ničemer bolj varni za družbo kot necepljeni. In tudi bolnišnice nas bodo polne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close