Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek joj ta ana

joj ta ana

joj katastrofa,kako mi gre ta ana na živce s temi svojimi izrazi pri kuhanju. a misli, da je to oddaja za otroke, saj je prav negledljiva s temi svojimi pomanjševalnicami-zelček, čebulček, mesek,rižek, peteršilček,juhica, jajček, brisačke, sladkorček, zelenjavca, olček. omakca…obup od oddaje,kar lasje mi glede pokonci.

sej ti ni treba gledat,kdo te pa sili?Men itak take kuharije niso všeč,zato tudi ne gledam.Gledam raje na food netvork….

Kaj pa je kuhala včeraj?

Nisem bila doma:)

a kdo gleda 24 kitchen? kakšne so pa tam oddaje?

Zakaj ljudje gledate stvari, ki vam gredo na živce? Evo, tega pa jaz ne bom nikoli razumela. Ali jih gledate samo zato, da imate na koga pizdit? In to ne enkrat, gledate iz tedna v teden in potem pizdakate po forumih.

Sam veste,kaj je pa najbolj smešno?Tule,kjer smo anonimni jo šimfamo,na fbju jo pa vsi hvalijooooo,na veliko,kako je oh in sploh..

no,a se da to kje pogleda za nazaj,razen na tem glupem jojotu?

mene je firbec kaj to zaena oddaj je, pa sem pogledala… prvič, zdanjič in nikoli več 😉
sem že včeraj napisala v enaki temi zakaj 😉

Jaz pa rada gledam 24 kitchen. Tam je itak veliko kuharjev, torej tudi veliko različnih kuhinj. Daleč najbolj všeč pa mi je Anthony, saj v njegovih oddajah No reservations spoznaš tako kuhinjo kot kuturo neke države. Zakon pa mi je tudi Giovanni Caminita, saj mi je it. kuhinja zelo blizu.

Meni je ok za gledat, zmoti me to, da ne uporablja dvojine in da velikokrat eno besedo pove dvakrat, npr. naj najmanj, zelo zelo drobno, veliko veliko vode…

Kuhala je kitajsko hrano, meni je bila oddaja čist ok. Najboljš je nekaj gledati, pa tukaj gor pametovati. Če vam ni všeč, pač ne glejte.

Ko Ana kuha občinstvo bruha.

Sem si včeraj pogledala čisto iz radovednosti, ker ste tu o njej že pisali.
Ni tako slaba. Me je bolj motila Valentina Novak pa ne zaradi kuhanja ampak zaradi njenega RRRRRRRRRRR.

Meni je oddaja fletna ,tudi njen blog:http://www.ljubeznipolnaskleda.si/,mi je vredu,predvsem slike ob pripravi jedi.Predvsem pa mi je všeč,da Ana z svojo mladostjo pritegne marsikatro mlado kuharco in kuharja.
Moja hčera je ravno danes pripravla jedi po njenem receptu in bila sem nemalo presenečena,ker do zdaj ni kazala nekega interesa v kuhinji,zdaj pa se je tudi za jutri ponudila,da pripravi kosilo.Pri svojih 23 letih moram reči,da je zelo sposobna,saj poleg knjig(baje študira pravo)obvlada tudi kuhalnico,ki se je mladina v današnjem času kar nekako otepa in imajo najraje hitro pripravljeno nezdravo hrano.Zato vse pohvale Ani in še naprej veliko uspeha ob vihtenju kuhalnice.

Ne vem kako si ti vzgojila hčero, moj sin kuha samostojno že od svojega 17 leta. Res ne vem kaj je tako fenomenalnega, če zna ena 23 letnica kuhat????

Ne vem kako si ti vzgojila hčero, moj sin kuha samostojno že od svojega 17 leta. Res ne vem kaj je tako fenomenalnega, če zna ena 23 letnica kuhat????[/quote]

Zakaj pa nima svoje kuharske oddaje?

Odgovor na objavo uporabnika
zamudilčkala, 04.03.2013 ob 10:23

Kaj pa je kuhala včeraj?

Nisem bila doma:)

učeraj je spekla pogačo in župo nato pa skuhala palačinke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close