joj ta ana
joj katastrofa,kako mi gre ta ana na živce s temi svojimi izrazi pri kuhanju. a misli, da je to oddaja za otroke, saj je prav negledljiva s temi svojimi pomanjševalnicami-zelček, čebulček, mesek,rižek, peteršilček,juhica, jajček, brisačke, sladkorček, zelenjavca, olček. omakca…obup od oddaje,kar lasje mi glede pokonci.
Meni je oddaja fletna ,tudi njen blog:http://www.ljubeznipolnaskleda.si/,mi je vredu,predvsem slike ob pripravi jedi.Predvsem pa mi je všeč,da Ana z svojo mladostjo pritegne marsikatro mlado kuharco in kuharja.
Moja hčera je ravno danes pripravla jedi po njenem receptu in bila sem nemalo presenečena,ker do zdaj ni kazala nekega interesa v kuhinji,zdaj pa se je tudi za jutri ponudila,da pripravi kosilo.Pri svojih 23 letih moram reči,da je zelo sposobna,saj poleg knjig(baje študira pravo)obvlada tudi kuhalnico,ki se je mladina v današnjem času kar nekako otepa in imajo najraje hitro pripravljeno nezdravo hrano.Zato vse pohvale Ani in še naprej veliko uspeha ob vihtenju kuhalnice.
Forum je zaprt za komentiranje.