Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Joj, spet božične pesmi na radiu! ?

Joj, spet božične pesmi na radiu! ?

Kdo bo to poslušal spet cel december … ?

Bolje to, kot Cordic. On mi dvigne pritisk.

Odgovor na objavo uporabnika
Jaoo, 01.12.2021 ob 15:21

Kdo bo to poslušal spet cel december … ?

đingl bels, đingl bels, đingl ol d wej, wiš ws kraj, a vi ni šta raj, đingl ol d wej.. pa ra ram pam pam pam pam, pa ra ram pam pam pa ma, đingl ol d wej!!

In gre stotak € na blagajni.

Ampak res … prav tečni so s tem … Ko pa slišim tole muzko po trgovinah, me kvečjemu odvrnejo od nakupa.

Meni so pa res pri srcu božične pesmi. No, vsak ima svoj okus):

Mene tudi nič ne motijo. Nekako pašejo k topli notranjosti, pa k vonju po cimetu in kuhanem vinu…

Po drugi strani pa… radio poslušam mogoče pol ure na teden, ko v avtu kaj čakam.

jaz si prav rad ogledam kakšen Božični film. Saj je Advent!

fakin Fa, la, la, la, la, la, la, la, la

Kaj hudiča je narobe s slovenskimi.

A ne govorijo na radiu Bob, da so 100 procent brez božičnih pesmi?

in božični filmi po televiziji.

bolje božične pesmi kot Bizovičar in Magnifico.

Ma ste čudni, to je isto, kot da bi se jezil na letne čase, sosedove ciprese, Mickin avto…..če se te ne tiče, obvoz, če se te, pa ne moreš nič, se pa sprijazniš, sprejmež in živiš dalje.

Cel dec. božične pesmi na radiu, vse okrašeno že sedi novembra. To ubije ves čas. Sama sicer ne praznujem božiča, imam pa znance, ki ga. Tudi oni pravijo, da to ubije ves čar teh praznikov.

do božiča ubije ves čar, 02.12.2021 ob 07:37

Cel dec. božične pesmi na radiu, vse okrašeno že sedi novembra. To ubije ves čas. Sama sicer ne praznujem božiča, imam pa znance, ki ga. Tudi oni pravijo, da to ubije ves čar teh praznikov.

Izmišljarija…To je čas pričakovanja.In ker je zunaj zelo hitro tema postavimo drevce in lučke in živimo v veselem pričakovanju…Kako ste eni dolgočasni….

Sredi novembra so okrašeni samo trgovski centri in trgovine s kičasto šaro. Zakaj pa zahajate tja. Božični čas je lep z darovi narave, s kakšno lepo pesmico, ki naznani advent.

Ponavadi, ko slišim prvo takšno si rečem prehitro je minilo to leto.

Hudoo, 02.12.2021 ob 07:07

in božični filmi po televiziji.

Cele dneve so božični filmi. Na Viva….tam so tudi sredi poletja.

Sicer nimam nič proti božičnim pesmim, če so okrog Božiča. Zato se jim reče božične. To okraševanje, oglaševanje, džingl belsi skoraj 2 meseca prej tudi mene odvrnejo od nakupov,mi ubijejo ves občutek za praznike in že danes komaj čakam, da bo 1.1.

Pozdrav soncu, 02.12.2021 ob 07:43

Sredi novembra so okrašeni samo trgovski centri in trgovine s kičasto šaro. Zakaj pa zahajate tja. Božični čas je lep z darovi narave, s kakšno lepo pesmico, ki naznani advent.

Ponavadi, ko slišim prvo takšno si rečem prehitro je minilo to leto.

V nakupovalne centre hodim zelo malo. Grem pa v trgovino po hrano, kupit kakšno nujno stvar za gospodinjstvo, včasih tudi obleko. Tukaj je tudi že sredi novembra vse leskatajoče.

Ponavadi mi niso šle tako na živce.

Letos pa smo imeli smrt v družini. Vse je še zelo, zelo boleče in ne prenesem teh pocukranih pesmi.

Ker se spomnim vseh praznikov, ki smo jih preživeli skupaj, letos pa ne bo tako. Ne samo letos, nikoli več :(.

You will get that sentimental feeeeeeliiiing…

isto jaz, 02.12.2021 ob 10:08

Ponavadi mi niso šle tako na živce.

Letos pa smo imeli smrt v družini. Vse je še zelo, zelo boleče in ne prenesem teh pocukranih pesmi.

Ker se spomnim vseh praznikov, ki smo jih preživeli skupaj, letos pa ne bo tako. Ne samo letos, nikoli več :(.

In ker si imela ti smrt v družini naj mi vsi trpimo? Saj smo tudi mi že za kom žalovali.

Udri narode brigu na veselje.

. https://youtu.be/QDOS5cWhL4Y

In zakaj bi vi trpeli ? Napisala sem samo, da teh pesmi letos ne maram poslušati, nisem pa rekla, da jih ne smejo vrteti.

Škoda besed. Drugega ne znate kot napadat.

neokusno,neprimerno,izključujoče.vse bi morali prepovedat.glasbo,okraske,smreke,jaslice.z vsem žalimo obiskovalce islamske veroizpovedi.t

SUPEEEEEEER!

Prav lepo jih je poslušati in peti zraven!

cost of prednisone 10mg tablets buy prednisone from india average cost of generic prednisone
https://prednisonet.online prednisone pills cost
buying prednisone mexico prednisone 10mg where can i buy prednisone

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close