Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Joj.joj Saša Einsiedler

Joj.joj Saša Einsiedler

Stara, ti boš morala kakšno tabletko vzet, tole presega že vse meje.

Hahaha Zmedenka si.

Za Šašo E si napisala, da je odsedela svoje, jaz sem ti postavila vprašanje oziroma te opozorila, da  to ni ta Saša.

In ti tupavo si znorelo. Hahahaha.

Ljubica Draga Naša vsi pa ne bomo kar tiho, ko ti tu blodiš. Naletela si na mino.

Sedaj pa jej mineštrico, ki si si jo zakuhala.

Odgovor na objavo uporabnika
Hladen tuš, 12.06.2024 ob 14:46

Hahaha Zmedenka si.

Za Šašo E si napisala, da je odsedela svoje, jaz sem ti postavila vprašanje oziroma te opozorila, da  to ni ta Saša.

In ti tupavo si znorelo. Hahahaha.

Ljubica Draga Naša vsi pa ne bomo kar tiho, ko ti tu blodiš. Naletela si na mino.

Sedaj pa jej mineštrico, ki si si jo zakuhala.

Dej preberi si še 1x moj zapis  na prv strani ob 13:36, kjer je napisan popravek, da je bilo zamešano s Sašo Gerdej….

Trol neumni internetni – zaradi vas  takih drpajsarjev v prazno in v vaše zmotno prepričanje moramo imet naSČ krokodiljo kožo. In kar lepo ti vzemi svoje tablete in jih ne ponujaj drugim. In ne beri več selektivno samo tisto, kar ti hočepš, drugega pa nočeš prebrat… A je črno zate, a – čeprav je belo? Jedi ti svoju čorbicu sad..

Zmešanka Alaria, ki potrebuj dnevno dozo ping pong fiksa ?

Sasa E. – zame vedno ista. Brez dlake na jeziku pove, kar je prav. Njen videz, sploh frizura pa pase k njenim ocem. Lepa, kot vedno.

zanimivo razmišljanje, 12.06.2024 ob 14:28

dajte ji mir, 12.06.2024 ob 13:31

Ona je prav fajn, prijetna in pozitivna ženska. Tisti, ki jo poznamo osebno, lahko po moje vsi po vrsti to rečemo. Da se pa eni obregate v njen videz, pa pove samo dodatno o vaših plehkosti. Naj ima tako barvo las in takšna očala kot ji paše. Malo se sprostite in pustite drugim živet. Tudi vi v očeh koga niste najbolj posrečeni. Pa? Vsak ima svoj okus za svoj stil. Sploh pa nič groznega. Danes ima tako barvo las in take špegle, čez en mesec lahko ima že drugo. Malo zadihajte in ji dajte mir.

Edino ni mi jasno, kaj z onim Gorcem dela na tv, ker njemu pa res manjka par kolesc. Sicer je pa Saška prav fajn.

Ženska se je v katoliško cerkev vrgla, si našla katoliška češ, da so ti hinavski smradi v resnici pošteni moški in se je počutila tako varno ob njemu, da je en kup otrok rodila. Zraven pa govorila proti homoseksualecem in temu, da imajo otroke.

Kmalu je dobila dokaz kako prav razmišljajo oni cerkveni z vključno njo samo, ko jo je tip z otroci samo pustil.

Opravičila se ni nikoli istospolno usmerjenim. Ampak je govorila kako sovraži moške!!!

Resno? Vedno so vse drugi krivi. Pa čeprav se je sama odločila, da bo podpirala največje zlo tega sveta in to je katoliška cerkev in ji celo pomagala širiti nestrpnost.

Ampak potem ji pa ne pade na pamet, da ko jo je mož zapustil, da je bila to zgolj pravična kazen. Ona raje govori kako sovraži moške.

Prosim te lepo.

Meni tudi ne diši ta dvojna morala. Seveda sem tudi jaz opazila intervjuje, kako sovraži moške.

mijav mijav, 12.06.2024 ob 14:17

OMG, 12.06.2024 ob 14:02

mijav mijav, 12.06.2024 ob 13:34

ženska je prebolela raka in najbrž so ji odsvetovali, da se barva z agresivnimi barvami. Sedaj ima najbrž naravno kano gor, ki pa ne more biti drugačne barve kot to rdečkasto rjavo črno sranje. najbrž bi ji bolj pasalo naravno siva, ampak po mnenju monkelj je to znak hude zanemarjenosti.

Izgovori…izgovori…Prazni izgovori.Za na TV se je pa treba uredit! Obupna je s to barvo las in groznimi očali! Kot da je izgubila okus za lepo!

ko boš po kemoterapiji se spomni svojega pametovanja tukaj.

Ohhh, nehaj! Vem, kako to gre in življenje gre naprej.Pa ni potrebno, da imaš zato tako barvo las, ki ti  ne pristaja in stroga črna očala! A misliš, da sem od danes ali kaj? Ni opravičila, da imaš na TV oddajo in si zrihtan kot doma za v kuhinjo! Lepotico, kot je Saša vedno bila- želimo vsi nazaj!

OMG, 13.06.2024 ob 06:01

Ohhh, nehaj! Vem, kako to gre in življenje gre naprej.Pa ni potrebno, da imaš zato tako barvo las, ki ti  ne pristaja in stroga črna očala! A misliš, da sem od danes ali kaj? Ni opravičila, da imaš na TV oddajo in si zrihtan kot doma za v kuhinjo! Lepotico, kot je Saša vedno bila- želimo vsi nazaj!

Kakšna primitivna kokoš si ti.

Anonimno 4785, 13.06.2024 ob 06:08

Kakšna primitivna kokoš si ti.

Ti pa navadno primitivno teslo!

Babe ste pa res čisto vsekane! Za svojih (verjetno) 60+ zgleda fantastično.  Dajte krote nesramne svoje slike gor, pa da da ocenimo vašo lepoto!

Hladen tuš, 12.06.2024 ob 13:37

Alarija? odsedela za, svoje grehe?

Si ti zamenjala za Sašo Gerdej?

Saša E, ta ni nič odsedela.

Spomnim se obeh Sašk. Bili sta nekakšen tandem v 80-ih.

Meni je pa ona že od nekdaj ful luštna. Pa kje jo zdaj gledate?

niste jasne, 13.06.2024 ob 08:19

Babe ste pa res čisto vsekane! Za svojih (verjetno) 60+ zgleda fantastično.  Dajte krote nesramne svoje slike gor, pa da da ocenimo vašo lepoto!

Fantastično? Saša je bila zmeraj strašno luštna, ampak roko na srce- barva las in črna stroga očala- nista zanjo.Škoda, zelo škoda!

obeh sašk se spomnim, 13.06.2024 ob 09:00

Spomnim se obeh Sašk. Bili sta nekakšen tandem v 80-ih.

Se ju spomnim. Meni nikoli nista bili simpatični.

Sem šla pogledat to fotografijo in je res precej stroga. Bolj ji paše svetla barva las. Pa vseeno, dobro zgleda za svoja leta, za 5 porodov in za prebolelega raka.
Punce, bodimo bolj strpne in manj žleht, pa bo lepše živet na tej Zemlji.

Glede na to, da dela reklamo za neke lepotne tretmaje, njen izgled res ni mladosten, prej postaran. Zelo verjetno res zaradi frizure za stare mame in barve las.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close