Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style John Frieda- Frizz Ease

John Frieda- Frizz Ease

lep pozdrav!

ali morda katera izmed vas uporablja John Frieda- Frizz Ease tekočino za ravnanje las!
imam naravno močno skodrane lase in si kar pogosto si zaželim da bi bili čisto ravni pa me zanima ali ta preparat res naredi kar obljublja??

Noben preparat ne naredi nič brez truda!! Če ne gre za trajno kodranje(pa še tam), potem brez toplote in likalnika ne gre.
Vse to traja do prve vlage! Tekočina in vsi podobni produkti pripomorejo k lažjemu oblikovanju las, vendar toplota je tista odločilna. Včasih je celo kak produkt za ravnanje lahko prav moteč, ker je premočen in se lasje pri likanju zatikajo.
Zato le pametno pri izbiri produktov in marketinških obljubah:-)
lp alenka

Pozdravljena Jana,

ker imam tudi sama naravno skodrane lase in si tudi sama včasih zaželim spremembo in da mi lasje ne bi samo frčali na vse strani, sem pravtako že vse mogoče probala in dosti denarja zapravila za vse mogoče ¨zvarke¨.

Tega omenjenega produkta nisem probala, sem ga pa videla in me je prodajalka prepričevala, da je baje super. Vendar, se pač glede na visoko ceno, nisem odločila za nakup. Seveda, če misliš tisti serum v vijola embalaži.

Če si ga mogoče že medtem časom probala bi ti bila hvaležna za delitev izkušenj z nami oz poročaj o rezultatih. Takšnih in drugačnih.

hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close