jogiji- ležišča za počitniško prikolico
Živjo!
mene zanima, če ima kdo počitniško prikolico in je v njej zamenjal ležišča? mene tako vse boli ko ležim na tistih starih penah. Stvar ne sme bit predraga in če je možno, da se dobi na Hrvaškem, ker imamo tam prikolico.
Kaj pa Dormeo? Imajo tudi ponudbo na Hrvaškem?
Sicer je pa en manjši problem…dimenzije ležišč so čudne- 120×200 in 124×200 cm
hvala in lp
ravno se srečujemo s tem problemom,ki pa je zelo lahko rešljiv.Kupili smo novo,beri rabljeno prikolico in obstoječe pene bomo zmetali ven.Naročili bomo jogije po naročilu,le,da bodo nekoliko tanjši,kot so običajni.Kar se cene tiče,še ne vem,vedela pa bom tekom drugega tedna.Lahko se pa obrneš na mojstra(ti bom spodaj pripela link)-res je vešč svojega posla.Mi smo pri njem že naročali jogije in povem,da je kvaliteta le teh res na mestu!TO JE TO
…PA ŠE JAZ PRISTAVIM SVOJ LONČEK:-))))Mi pa iščemo blago za zavese za v prikolico.Zamislili smo si najprej bele zavese,navadne,potem pa bi dali še okrasne(dekorativne) in tu se nam ustavi.Kje kupiti blago za zavese,ki bi prostor tudi malo zatemnilo?V Velani imajo le lahko “svileno” blago,mi pa bi radi kaj bolj kompaktnega…
hvala punce! bom res poskusila malo pogledati, kar ste mi predlagale. sicer je jogije zelo težko ‘skriti’ na meji…kako to gre??? mi jih z osebnim avtom sploh ne moremo prepeljati. prikolica pa je že na hrvaškem, tako da ne pride v poštev švercanje v prikolici.
Zavese imamo mi že v prikolici, in sicer neke svilene; modre rožaste in se skozi njih nič ne vidi. meni so všeč. drugače pa si lahko daste tudi tiste kao žaluzije, ki so vseh mogočih barv in so prav čedne.
uživajte na morju!
čau
Ležišča za kamp prikolice dela podjetje RISP Andreja Drnovšek s.p. lahko naročiš tudi preko spletne strani http://www.trgovina-teddy.si ali na andreja.risp@siol.net ali info@trgovina-teddy.si
Pena je srednje trdote debelina 10cm prevleka na zadrgo zračna https://trgovina-teddy.si/izdelek/prevleka-za-penasto-lezisce/
Forum je zaprt za komentiranje.