Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek joga in vegetarjanstvo

joga in vegetarjanstvo

imam znanca, ki se redno ukvarja z jogo (do 4 ure na dan in vsak vikend skupna celodnevna srečanja). hkrati je postal vegetarjanec. to traja 1 leto.
ga spoštujem in sprejemam to. a vseeno po večkratnih pogovorih z njim ne razumem zakaj se s tem toliko ukvarja (pravi, da hoče najti sebe, svoj smisel ipd. —- jaz brez joge to zase vem) in zakaj vegetarjanstvo.

a ni to malo tudi modna muha? on pravi, da malo tudi je. a ni pol škoda toliko časa za to? včasih je tudi kolesaril, hodil v gore…zdaj pa nič več.

a imate kakšno razlago?

men so vsi ti ljudje, ki začnejo v čem pretiravati tko mal psiho

sploh pa tisti, ki pol začnejo vsem okoli sebe utrujat s temi svojimi idejami

mislim boli me neki a nekdo je sam zelenjavo pa kalčke, njegov problem, ampak da mi začne pri kakšnem kosilu neki pridigat..brezveze

ta folk k zapada v neke transe od joge pa budizma pa zena pa jinga pa janga pa kaj vem kaj še ima preveč časa pa denarja

Dokler ne teži drugim in jim hoče vcepit svojo filozofijo, tako kto je rekla Venuss, je vse OK. Zakaj pa ne? Če mu tako paše…

Meni se zdi prav super, če se človek dobro počuti, zakaj pa ne. Prav zaradi tega je življenje zanimivo, ker smo ljudje različni.

poznam prijatelco od sestrične ki se ji je čist vtrgalo-z nobenim se več ne druži, samo neke čudne knjige bere, nikamor več ne gre, z sestrično sta bile 26let naj porijatelci-pa družine skupaj na morje, po trgovinah….sedaj pa več ne pokliče-čist nič nobenega, nič ne je-samo zelenjavo-skratka čist se ji je …….

vse je dobro in ok-v mejah normale!!!!!
tudi meso treba jesti-v mejah normale-človek je mesojeda žival

Naj počne glih kar mu paše,

Vprašanje kaj je normalno , smo pa že predebatirali !

Jaz delam jogo ( vsaj kolikor mi znese), hodila sem na tecaj in zame je to fajn sprostitev, ki pomaga tudi pri gibcnosti. 4 ure na dan? Ni sans. Se mi ne bi dalo, pa tudi ne znese.
Kar se pa tice vegetarijanstva. Praviloma ne jem mesa ( jem pa ribe) iz cisto osebnih razlogov in mi gre blazno na jetra, ce mi kdo rece, da to ni normalno, da ljudje jemo od samega zacetka tako zivali, kot rastline.
Tudi sama se ne zmrdujem, ko kdo zraven mene papca piscanca…

Ko boste spoznale jogo,boste drugace razmisljale.Zame ni boljsega.Stiri ire je pa res veliko.Jaz vadim uro na dan in se veliko bolje pocutim.On verjetno vec meditira in se hitro naberejo 4 ure.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close