Jo boste prebrali?
Brihtnežev….????
Takih brihtnežev so vsa gradbišča polna….usekujejo se v tla, praskajo
po jajcih in žvižgajo in kličejo za vsakim ženskim bitjem od 10 do 99 let…
smrdijo po postanem pivu, čebuki in neopranih štumfih….pri čemer so 100%
prepričani, da bi bla vsaka vesela, če bi jih dobila…
Po mojem sploh ne morejo it mimo drevesa, ne da bi nagonsko stegnili
roko po najbližji veji….pa se mal poguncal…[/quote]
wau … obvladaš to sceno ☺ … koliko rti pa plačajo? a imajo skupinske popuste pri tebi ☺
Brihtnežev….????
Takih brihtnežev so vsa gradbišča polna….usekujejo se v tla, praskajo
po jajcih in žvižgajo in kličejo za vsakim ženskim bitjem od 10 do 99 let…
smrdijo po postanem pivu, čebuki in neopranih štumfih….pri čemer so 100%
prepričani, da bi bla vsaka vesela, če bi jih dobila…
Po mojem sploh ne morejo it mimo drevesa, ne da bi nagonsko stegnili
roko po najbližji veji….pa se mal poguncal…[/quote]
wau … obvladaš to sceno ☺ … koliko rti pa plačajo? a imajo skupinske popuste pri tebi ☺[/quote]
Dej najd si vejo, pa se pejd guncat….
Ja, skela, lepo, da si se oglasila. In s svojim “doprinosom” k temi pokazala, da si ne le militantna feministka, ampak za namecek se na ribjem nivoju prepotentne nedojebanke. Morda mislis, da gre za zalitev. Ampak jaz sem besede skrbno izbral, da se kar se da precizno izrazim.
Ves, je hudic, ce si mislis, da si vec kot res si. Se nisi tega dojela?
Glej, jaz imam o sebi precej visoko mnenje. Ampak moja samopodoba je podkrepljeno z objektivno merljivimi rezultati. Imam cas. Vec casa od brezposelnih forumasev. To svobodo (cas) mi omogoca vse kar sem v zivl18jenju ZE dosegel. Predvsem z glavo. In imam jajca, da zivljenje zivim kot mi pase, brez oziranja na razne druzbene norme namenjene “usmerjanju” ovc. Tudi tebe, skela, in ribe. Zato ze leta zivim zivljenje, ki vecini nikoli ne bo dosegljivo. Ker velika vecina preprosto ni dovolj sposobna.
Med vajinima samopodobama in realnostjo, skela in riba, pa je velik prepad. Zelo ociten iz vasega pisanja. Moski zensk, kot sta vedve, ne prebavljamo. Pumpanje ega s strani porocenih fukfehtarjev, ki se vam obcasno dobrikajo na forumu in reali (saj so svojih zensk ze davno navelicani, drugje pa ne dobijo), vam sicer pomaga. Ampak, dokler bodo konkretni rezultati iz vajinega zivljenja tako zaostajali za napihnjenima samopodobama, boste ostali v nezdraven konfliktu sami s sabo. Vajino napadalno, ze prav militantno prepirljivo obnasanje, pa je le odraz tega konflikta.
Osebne zaljivke z omenjanjem velikosti in trdote tica, ko clovek argumentirano napise, da mu zenske z otrocu niso kaj prida privlacne? Vsaka debata zgubi ves pomen.
Vajin problem pri moskem spolu je vajin karakter. Zato ste nedojebane. In vse vajino duvanje z uspesnostjo, ipd je vredno cisto goli kura.c. V moskih oceh ste vredne manj od prijazne kmetice brez srednje sole. Pa se duvajte koliko se hocete. Vajina forumska nadrkanost je le odraz te nedojebanosti.
Poglejta debelo starunkljo. Je neprimerno bolj pomirjena sama s sabo. Jebela cesta, da je se tako debela in stara, vsa nikakva, bolj privlacna od nadrkanih vaju dveh skupaj.
Saj vem, nadaljevali bosta v znanem prepoznavnem slogu. Shame on you. Kaj drugega reci.
:)))) Človek, tebi manjka ogledalo. Pišeš o objektivnih, merljivih rezultatih, ki so te privedli do nebeške samopodobe. Kako se motiš o meni. Dosegam, celo presegam svoje sanje. Ampak nimam potrebe pisati o faktih, ker ne rabim samopromocije. Ne potrebujem te prepričevati, da sem uspešnejša o tebe, tako poslovno kot osebno, ker enostavno sem. Res ne rabim pavjega perja, razkazovanja nepoznanim, ker mi je popolnoma vseeno, kakšno predstavo imaš o meni, mojem lajfu. Vidiš, v tem sva si močno različna. Ti pišeš, kdo bi rad bil, jst pa živim sanjsko življenje.
Zdaj se pa že pomiri sam s sabo, ker si nadležen.
Seveda riba, ti si tako oh in sploh, da si pri 30-ih najmanj na lestvici najbogatejsih Slovencev, javljas pa se nam iz over-water bungalova privatnega otoka na Maldivih, od koder ob hlajenju tamale v morju, med cakanjem na postanega Arabca, da ti s kanujem pripelje zajtrk, khm in spolno potesitev, svoj zolc nakopicen od vsesplosne idile, ki te obkroza, vsakodnevo zlivas na mon. In tako 10 le ali koliko ze pravijo, da tukaj strasis. Res si vrhunska. Hahaha.
Najmanjswga problema nimam z ljudmi, ki so boljsi od mene.
Napisal sem ti, da tvoja prepotentna glava sploh ni sposobna dojeti, kako navadno babje smrdalo si. Prevec tistih na minimalcu je okoli tebe.[/quote]
Pa pojdite u qurac, umirite ego:)))[/quote]
Kaj ko bi ti, ki si si vzel cas tole MENI napisat, raje pogledal kako se je vse skupaj sploh zacelo. Morda bi utegnil ugotoviti, da forum tako ne dopusca civilizirane debate. Kaj se cudis, ce gre vsake tema potem v 3p.m?
Pa pojdite u qurac, umirite ego:)))[/quote]
Kaj ko bi ti, ki si si vzel cas tole MENI napisat, raje pogledal kako se je vse skupaj sploh zacelo. Morda bi utegnil ugotoviti, da forum tako ne dopusca civilizirane debate. Kaj se cudis, ce gre vsake tema potem v 3p.m?[/quote]
Civilizirana debata je itak vedno samo takrat, kadar lahko samo ti
nemoteno žališ prisotne….ko jih pa fašeš po smrčku, pa v jok, pa na
drevo, pa histerija….že od nekdaj je tako.
Ni treba iti prav dalec nazaj, da se jasno vidi kako se je zacelo. Sem se prav podrudil zadrzati kulturni nivo kjub nizu direktnih zaljivk. Brez vsakega zaljenja sem opozoril na nekolturnost in nestrpnost goldfish. Le ta ni pocela drugega kot stopnjevala zaljivke.
Sele po vrsti njenih zalitev sem odreagiral na zaljiv nacin. Pa se to le z zaljivo kritiko njenega obnasanja. Ona je bila takrat ze pri mehken kurcu.
Takrat si nastopila ti, skela, in nanizala nove zaljivke. Nic drugega. To je bil tvoj doprinos.
Od tu je zadeva stopjevala. Z golfish se tako ne da dlje casa normalno komunicirati. Ta zenska je psihicni bolnik. Tu je, da se krega. Kdor tega ne vidi, ze ve zakaj noce videt. In po potrebi zdraho ohranja s kloni, kot jo je tudi v tej temi.
Tako da ne vem zakaj se ljudje cudijo, da je forum poln nekega zaljivega prepucavanja. Drugace se prakticno ne da. Napises xyz in dobis zaljivko, da si…
Tudi, ce se clovek umakne, se najde nekdo, kot tukaj ti, ki se pridruzi lincu samo zato, ker je nekdo zenska jaz pa moski ali kaj ze, in navali po “drugi strani”. Razni “resnezi” tako vemo na kateri “strani” so. Tako da, cemu se naj clovek sploh trudi ostati na nekem spostljivem nivoju, ce tako nisi pravljena ostati spostljiva?
Punce ste seveda vajene raznih popustljivih fukfehtarjev, kot jih niti na forumu ne manjka, ki se pretegnejo, da se ne bi zakacili s katero, pa se vedno jim marsikdaj ne uspe. Razen, ce zagovarjajo identicno kot ti ali gf, npr. Nekateri pa nismo tu, da bi se komurkoli dobrikali samo zato, ker ima kiklo.
Jaz sem naceloma kulturen spostljiv clovek. Zivim v svetu, ki je po uvidevnosti in kulturi obnasanja dalec od slovenske direktne ofenzivnosti. Saj ne da se ti svojega sloga sploh zavedas. Ampak znam se pa postaviti zase. To pa. Drugace se bore malo na tem svetu doseze. In ce ocenim, da je cas za zarobamtiti, pac zarobantim. Nivo svoje komunikacije sem prilagodil forumu.
Jaz nisem prisel, da bi se kregal. Lahko pa o kurbariji ali cem drugem kar mi sicer ni za govoriti z vecino ljudi, ki me obdaja, govorim tudi skozi zaljivo prepucavanje, ce “sogovornik” drugega ne zna.
Kaj bi se sprenavedali. Svoj cas se je na vsak moj zapis vsul plaz zaljivk o samohvali, ipd. Ja, okay, bom pa isto napisal, (npr. wow! kak dan! danes so mi ga tri vlekle) obenem vam pa se mater jeba.l, ce drugace ne gre karkoli povedati. Cemu bi se trudil s kulturnostjo? Od tega ni na forumu prav nobene koristi. Nisem ti jaz Robi, da jamram kako krut in gnil je ves svet ali ta forum. Jaz se prilagodim, da prezivim in po moznosti prosperiram.
Forum mi sluzi predvsem temu, da lahko bleknem tisto kar sicer prijateljem raje ne govorim, ker taksnih kot sem jaz ni prav dosti. Tisti, ki tezko zensko dobijo, ze ne zelijo slisati, da nekdo pa komade, ki so njim nedosegljivi ovija okoli prsta kot makarone. Tako kot nenazadnju tudi na forumu. Zenske pa tako in tako, katere ne razpizdi, ko slisi frajerja, da se z njimi igra kot za salo. Ali sljakerja, ki se jebe s sluzbo, krediti, pa milion obveznostmi, ko slisi frajerja, ki pa leto za letom zivi ko James Bond brez obveznosti. To vecina ljudi, ki je s svojo situacijo nazadovoljna, ne prenese najbolje. Vecina vas je tu podobnih. Zato opevanje skromnosti, pa raznih drugih oblik mucenistva. Jebat ga. Vecina se vas jebe v zivljenju. Eni pa uzivamo. Vcasih tudi v temu, da vam kaj nabijemo na uhe. Sploh po vrsti zaljivk, ki jih radi pametni kot ste delite.
Aja. a pol nisi ti mene prvi zmerjal z militantno feministko?
Sej res, to moram verjetno, glede na to, kakšen frajer si pa to, vzeti za
kompliment? Veš da. Biti srečna, da me je taka veličina blagovolila
žaliti? Seveda.
Poleg tega te nisem niti z besedo omenjala, niti nisem replicirala na
tvoje poste – če si se v žaljivkah našel (nihče drug se ni) je to pač tvoj
problem.
Vedno žališ in pod*jebavaš vsepovprek….ko pa dobiš kakšno nazaj,
pa pet strani joka in sroka…veliki Kalimero v akciji.
Vedno. Dej že odrasti Kalimero – pač piši tako, kakor želiš, da bi ti drugi
pisali nazaj….če pa misliš da si džek, pol pa tudi sprejmi posledice kot
dec….ne pa kot petletna punčka.
Nekje si napisal, da forum ne dopušča kulturnih ali konstruktivnih debat.
Pa to ni res, saj je forum le programska koda, katera v sami zasnovi nikjer nima zapisano, da bi blokirala kulturne debate. 🙂
Tako, da so za same komentarje in način komuniciranja, odgovorni kar uporabniki sami.
Tudi ti, ki se sicer le izgovarjaš, da so drugi krivi, če se sam zatečeš k žaljivkam, pripomoreš k takšnim debatam, nad katerimi se potem pritožuješ.
Aja. a pol nisi ti mene prvi zmerjal z militantno feministko?
Sej res, to moram verjetno, glede na to, kakšen frajer si pa to, vzeti za
kompliment? Veš da. Biti srečna, da me je taka veličina blagovolila
žaliti? Seveda.
Poleg tega te nisem niti z besedo omenjala, niti nisem replicirala na
tvoje poste – če si se v žaljivkah našel (nihče drug se ni) je to pač tvoj
problem.
Vedno žališ in pod*jebavaš vsepovprek….ko pa dobiš kakšno nazaj,
pa pet strani joka in sroka…veliki Kalimero v akciji.
Vedno. Dej že odrasti Kalimero – pač piši tako, kakor želiš, da bi ti drugi
pisali nazaj….če pa misliš da si džek, pol pa tudi sprejmi posledice kot
dec….ne pa kot petletna punčka.[/quote]
To je tvoj izgovor za kup zalivk? Da ti recem militantna feministka? Da si feministka, si se ponosna. Da feminizma militantno ne zagovarjas? Prosim lepo. Zakacis se z vsakim, ki ni ultro pro-zensko nastrojen.
Ce mi nekdo rece, kurbir? Je to zalitev? Ali ima prav? Ti na forumu furas predvsem pro-feminizem. Jaz pa kurbarijo. Nisem pa militantni kurbir. Sem bolj live and let live kurbir.
Seveda, VEDNO zalim, ja. Ti pa bos vecno samska. Ker nisi zrela za komuniciranje. Pa se nosi s tem.
Forum je zaprt za komentiranje.