Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jo boste prebrali?

Jo boste prebrali?

A veš, jaz za razliko od tebe, nimam odlične službe pa imam več časa a ne da :).
Pa nimam moža pa nimam otrok in ima spet več časa kot ti.
Pa ni mi treba likat ure in ure pa spet privarčujem pri času.
POtem sem pa lahko skoraj tako pogosto tu gor kot ti, ker nimam vseh teh obremenitev, ki jih imaš ti.[/quote]

Tako je. Ti nimaš ničesar. Tudi ne bi mogla imeti, ker ne bi zmogla prehitrega tempa. Opehala bi se, zaostajala in najbrž prehitro umrla. Saj tudi tako ti ne kaže dobro s povečanim pritiskom, sladkorno itd.
Kaj naj, če sem popolna? Foušijo moraš začeti kontrolirati, sicer ne bo več zate primernih zdravil za uravnavanje previsokega tlaka.

Uf, GF, a tako nizko si padla, da se tudi iz bolezni norčuješ, ne samo iz ljudi, ki delajo v tovarnah, zato, da lahko ti tipak po monu in sediš na toplem?
Ja, res si skrajno nizko padla.
Povrh tega pa misliš, da ti je tega še kdo nevoščljiv.

Verjetno si se zmotil in si to mislil zase?[/quote]
Mogoče sem se zmotil, možnoje. Pri meni je sicer ravno obratno.[/quote]

Kako obratno? A da glumiš, ampaka varaš :)?

Nekaj si mogla reči, a ne:). Nisem jst kriva za tvoje stanje, dopovej si že to. Želim ti dobro, zato sem tako skrbna. Napeljujem te na pot, ki bo bolj zdrava zate.

Dans je pa v peskovniku ogromno mlatenja z lopatko po glavi, metanja
mivke v oči in lepljenja čigumijev v lase….
Preveč cukra otroci…..vsak svojo dudo, pa spat za pol ure :-)))

Nekaj si mogla reči, a ne:). Nisem jst kriva za tvoje stanje, dopovej si že to. Želim ti dobro, zato sem tako skrbna. Napeljujem te na pot, ki bo bolj zdrava zate.[/quote]

Ha, ha, ha, ja, vem zakaj se tako močno obremenjuješ z mano.
Za vedno mi boš ostala v spominu kot ženska, ki ne zna zamenjati žarnice in kot ženska, ki nima obutve z vezalkami. No, za monanje tu gor, res ne rabiš vezalk :).
A me zelo pogrešaš kadar me ni tu gor? Tvoje dvojnice :).

Riba je spet šolana. Moški je ne marajo, potem jo pa še ženske pošolajo.

Tudi, ce je vse to res, za debelo, je se bolj zalostno, da tebi se tako ustvarjanje “dodane vrednosti” ne bo pomagalo. Zanjo obstaja resitev. Ti si pa za v odpis. Lahko postanes direktor Krke. Super postavna. Karkoli. Pa te tipi se vedno za kaj vec od doggy-style fuka ne bodo hoteli. No, lahko su pustis dolge lase, delas globoke pocepe in malo izboljsas tehniko ritanja z ritjo. ;)[/quote]

Ojoj, kakšne grde misli se ti podijo in to ravno tebi, ki si tako lep. Kolk si hitro užaljen in takoj v napadalno pozo. Pa saj tisto s tičem je bila prispodoba. Kako naj bi ti direktno stopila nanj? Majhnost in ohlapnost pa sta bolj posledica tega, kaj so ti zapustili tvoji starši (konkretno oče). Tukaj nimam prstov zraven a veš.
Zdaj pa mi pojdi izpred oči.[/quote]
Ocitno ti se ni prislo. Rabis se vec matarijala, da si je zdrgnes zvecer, a ne? Jao…

Se ti kdaj preberes? Pa z mojim ticem se cisto prevec obremenjujes. Bolj idealen ne bi mogel biti. Ena redkih stvari, ki sem jo lahko ocetu hvalezen, ce je temu tako kot pravis. Tako da je moja “uzaljenost” le v tvoji neprivlacni glavi. Pa sploh ne rabim vedeti kako zgledas. Skela je militantna feministka. Ti si pa prepotentna nedojebanka s karakterjem sveze gnojnice. In taksnih jaz se nategniti nocem.

Ojoj, kakšne grde misli se ti podijo in to ravno tebi, ki si tako lep. Kolk si hitro užaljen in takoj v napadalno pozo. Pa saj tisto s tičem je bila prispodoba. Kako naj bi ti direktno stopila nanj? Majhnost in ohlapnost pa sta bolj posledica tega, kaj so ti zapustili tvoji starši (konkretno oče). Tukaj nimam prstov zraven a veš.
Ocitno ti se ni prislo. Rabis se vec matarijala, da si je zdrgnes zvecer, a ne? Jao…

Se ti kdaj preberes? Pa z mojim ticem se cisto prevec obremenjujes. Bolj idealen ne bi mogel biti. Ena redkih stvari, ki sem jo lahko ocetu hvalezen, ce je temu tako kot pravis. Tako da je moja “uzaljenost” le v tvoji neprivlacni glavi. Pa sploh ne rabim vedeti kako zgledas. Skela je militantna feministka. Ti si pa prepotentna nedojebanka s karakterjem sveze gnojnice. In taksnih jaz se nategniti nocem.[/quote]

Ti si pa puhloglavi primitivc z enormnim egom , pa kaj.

Babnice, a res ne vidite, da so tile samski fantje v resnici brihtneži in v reali verjteno čisto fajn delujejo, tu gor vas pa samo provocirajo. Ve pa nasedate.
Par brihtnežev vas tako stira spravi, ko vas malo pikajo.

Brihtnežev….????
Takih brihtnežev so vsa gradbišča polna….usekujejo se v tla, praskajo
po jajcih in žvižgajo in kličejo za vsakim ženskim bitjem od 10 do 99 let…
smrdijo po postanem pivu, čebuki in neopranih štumfih….pri čemer so 100%
prepričani, da bi bla vsaka vesela, če bi jih dobila…
Po mojem sploh ne morejo it mimo drevesa, ne da bi nagonsko stegnili
roko po najbližji veji….pa se mal poguncal…

Grem stavit, da so Nekulturnež, Spider, Matkič pa še kdo podoben, v reali čisto fajn fantje. Verjteno čisto zabavni. So pa provokatorji in vas provocirajo. Spider pa sploh izstopa in deluje kot razgledan moški.

Pejt prebrat kako se je ta debata z ljubico začela.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Upam, da ne staviš preveč…..mi je hudo, ko so ljudje na izgubi…

Jst ne zaspim, če me ne pocartaš in potrepljaš po ritki…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jst ne zaspim, če me ne pocartaš in potrepljaš po ritki…. :D[/quote]

Edin kupčka ti pa res ne bi podirala….

Pejt prebrat kako se je ta debata z ljubico začela.[/quote]

Bom raje počakala, da boš to ti naredil. Meni se ne da.

Nekaj si mogla reči, a ne:). Nisem jst kriva za tvoje stanje, dopovej si že to. Želim ti dobro, zato sem tako skrbna. Napeljujem te na pot, ki bo bolj zdrava zate.[/quote]

Za vedno mi boš ostala v spominu kot ženska, ki ne zna zamenjati žarnice in kot ženska, ki nima obutve z vezalkami. No, za monanje tu gor, res ne rabiš vezalk :).
A me zelo pogrešaš kadar me ni tu gor? Tvoje dvojnice :).[/quote]

Čudno je, da te nikoli ni zvečer gor. Kaj si privezana na šporget?
Lepo, da ti bom ostala v spominu. Še lepše bi bilo, če bi si glavo polnila s čim drugim.

Pejt prebrat kako se je ta debata z ljubico začela.[/quote]

Bom raje počakala, da boš to ti naredil. Meni se ne da.[/quote]
Ok, draga…. 😛

Se ti kdaj preberes? Pa z mojim ticem se cisto prevec obremenjujes. Bolj idealen ne bi mogel biti. Ena redkih stvari, ki sem jo lahko ocetu hvalezen, ce je temu tako kot pravis. Tako da je moja “uzaljenost” le v tvoji neprivlacni glavi. Pa sploh ne rabim vedeti kako zgledas. Skela je militantna feministka. Ti si pa prepotentna nedojebanka s karakterjem sveze gnojnice. In taksnih jaz se nategniti nocem.[/quote]

Mene res ne rajcajo fore iz gradbišč ali delavnic. Poišči si sogovornice, ki jim bo pasal tvoj žargon. Meni se dopadejo elegantni in kultivirani ljudje.

A me zelo pogrešaš kadar me ni tu gor? Tvoje dvojnice :).[/quote]

Čudno je, da te nikoli ni zvečer gor. Kaj si privezana na šporget?
Lepo, da ti bom ostala v spominu. Še lepše bi bilo, če bi si glavo polnila s čim drugim.[/quote]

Si pa naivna, jaz nimam dedca, da bi me privezal na šporget, sem zvečer gor. Samo z drugim nikom. Drug računalnik, drug nik.

Ha, ha, starunklja vas šola. Ona ima tipa in je z njim zvečer. Zato ne visi tu gor.
Zvečer se seksa.
Ziher je ena čist ok ženska, ki vas tule šola. Verjeno tudi debela ni :). Samo vam se posmehuje.

V mislih sem imela, da si kuhaš pojedine in uživaš ob nočnem hranjenju.
Aja, multipli nicki, točno ja. Enkrat ženska, drugič moški. Kup travm.

Ha, ha, starunklja vas šola. Ona ima tipa in je z njim zvečer. Zato ne visi tu gor.
Zvečer se seksa.
Ziher je ena čist ok ženska, ki vas tule šola. Verjeno tudi debela ni :). Samo vam se posmehuje.[/quote]

Lepo, da ima prijateljico.
Nisem pa vedela, da je večer edini čas rezerviran za seks. Tudi si ne predstavljam, kako mora zgledati, da moškim skoz dihate za ovratnik. Pa to je nasilje!

Torej ne boste prebrali knjige?
Vi bi jih raje pisali… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close