Jo boste prebrali?
Ne sprašujem jih, kolikokrat jim uspe in kolikrat jim ne uspe.
Sorry, to je tvoja izpeljanka. Moja izpeljanka je ta, da se ti hodiš sem ponujat, samo uspeha nimaš. Siliš se ja, sprejet pa nisi.
Si pa podben poročenim slinavcem v reali. Se tudi na polno ponujajo, govorijo ženskam, da so njihove ljubice. Se celo hvalijo s katerimi so seksali (če so res, tega ne vem). Samo pozabljajo, da so zavrnjeni.
Sorry, to je tvoja izpeljanka. Moja izpeljanka je ta, da se ti hodiš sem ponujat, samo uspeha nimaš. Siliš se ja, sprejet pa nisi.
Si pa podben poročenim slinavcem v reali. Se tudi na polno ponujajo, govorijo ženskam, da so njihove ljubice. Se celo hvalijo s katerimi so seksali (če so res, tega ne vem). Samo pozabljajo, da so zavrnjeni.[/quote]
Aleluja. Kdaj sem ze to napisal… 🙂
Si pa podben poročenim slinavcem v reali. Se tudi na polno ponujajo, govorijo ženskam, da so njihove ljubice. Se celo hvalijo s katerimi so seksali (če so res, tega ne vem). Samo pozabljajo, da so zavrnjeni.[/quote]
Sprašuješ ne, veš pa?
Sama si napisala, da smo vsi, ki se (predolgo) pogovarjamo z nesamskimi, prevaranti, da s tem varamo svoje partnerje s čimer si se posledično proglasila za ljubico. Zdej, če ti ta vloga ni všeč nehaj, ne moreš pa vedet kako imamo doma pošlihtano zato ne moreš sodit, razen. če ne hodiš špejat v naše domove…
Se ti zdi, da se mi gre, da bi bil sprejet? Čemu že?
Hočeš povedat, da sem jaz pri tebi poizkušal in nisem uspel? :/[/quote]
Ja, točno tako. Sem ti že zgoraj napisala kaj si mislim o tem, da me imenuješ za svojo mon-ljubico.[/quote]
Imenoval sem za za našo mon ljubico, torej od vseh tistih, ki smo v vezah in smo prijazni s tabo, kar ti razumeš že kot nagovarjanje.
Kaj naj te zdaj pošljem nekam, da bo mir?
Ja, točno tako. Sem ti že zgoraj napisala kaj si mislim o tem, da me imenuješ za svojo mon-ljubico.[/quote]
Imenoval sem za za našo mon ljubico, torej od vseh tistih, ki smo v vezah in smo prijazni s tabo, kar ti razumeš že kot nagovarjanje.
Kaj naj te zdaj pošljem nekam, da bo mir?[/quote]
Tega je najbolj vajena. Vse ostalo je zanjo itak gluma, varanje. 😉
Kaj naj te zdaj pošljem nekam, da bo mir?[/quote]
A zdaj pa sem že vaša? Od koga pa vse to?
GF, motiš se, še vedno sem registrirana in še vedno pišem tudi pod registriranim nikom. Tako, da ne piši v preteklosti, ampak v sedanjosti.
Tudi, ce je vse to res, za debelo, je se bolj zalostno, da tebi se tako ustvarjanje “dodane vrednosti” ne bo pomagalo. Zanjo obstaja resitev. Ti si pa za v odpis. Lahko postanes direktor Krke. Super postavna. Karkoli. Pa te tipi se vedno za kaj vec od doggy-style fuka ne bodo hoteli. No, lahko su pustis dolge lase, delas globoke pocepe in malo izboljsas tehniko ritanja z ritjo. 😉
A veš, jaz za razliko od tebe, nimam odlične službe pa imam več časa a ne da :).
Pa nimam moža pa nimam otrok in ima spet več časa kot ti.
Pa ni mi treba likat ure in ure pa spet privarčujem pri času.
POtem sem pa lahko skoraj tako pogosto tu gor kot ti, ker nimam vseh teh obremenitev, ki jih imaš ti.
Tudi, ce je vse to res, za debelo, je se bolj zalostno, da tebi se tako ustvarjanje “dodane vrednosti” ne bo pomagalo. Zanjo obstaja resitev. Ti si pa za v odpis. Lahko postanes direktor Krke. Super postavna. Karkoli. Pa te tipi se vedno za kaj vec od doggy-style fuka ne bodo hoteli. No, lahko su pustis dolge lase, delas globoke pocepe in malo izboljsas tehniko ritanja z ritjo. ;)[/quote]
Ojoj, kakšne grde misli se ti podijo in to ravno tebi, ki si tako lep. Kolk si hitro užaljen in takoj v napadalno pozo. Pa saj tisto s tičem je bila prispodoba. Kako naj bi ti direktno stopila nanj? Majhnost in ohlapnost pa sta bolj posledica tega, kaj so ti zapustili tvoji starši (konkretno oče). Tukaj nimam prstov zraven a veš.
Zdaj pa mi pojdi izpred oči.
Verjetno si se zmotil in si to mislil zase?[/quote]
Mogoče sem se zmotil, možnoje. Pri meni je sicer ravno obratno.
Forum je zaprt za komentiranje.