Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jo boste prebrali?

Jo boste prebrali?

Ne sprašujem jih, kolikokrat jim uspe in kolikrat jim ne uspe.
Sorry, to je tvoja izpeljanka. Moja izpeljanka je ta, da se ti hodiš sem ponujat, samo uspeha nimaš. Siliš se ja, sprejet pa nisi.
Si pa podben poročenim slinavcem v reali. Se tudi na polno ponujajo, govorijo ženskam, da so njihove ljubice. Se celo hvalijo s katerimi so seksali (če so res, tega ne vem). Samo pozabljajo, da so zavrnjeni.

Spider, pusti mu no veselje. Saj v virtuali naj ima možnost stika z ženskami, detajlnjih analiz virtualnih žensk, pisanje tabelic o vsaki, spremljanje vseh dejavnosti. Daj mu pusti te drobtinice no :). Saj čisto brez žensk pa tudi on ne more biti.

Sorry, to je tvoja izpeljanka. Moja izpeljanka je ta, da se ti hodiš sem ponujat, samo uspeha nimaš. Siliš se ja, sprejet pa nisi.
Si pa podben poročenim slinavcem v reali. Se tudi na polno ponujajo, govorijo ženskam, da so njihove ljubice.
Se celo hvalijo s katerimi so seksali (če so res, tega ne vem). Samo pozabljajo, da so zavrnjeni.[/quote]
Aleluja. Kdaj sem ze to napisal… 🙂

Si pa podben poročenim slinavcem v reali. Se tudi na polno ponujajo, govorijo ženskam, da so njihove ljubice. Se celo hvalijo s katerimi so seksali (če so res, tega ne vem). Samo pozabljajo, da so zavrnjeni.[/quote]
Sprašuješ ne, veš pa?
Sama si napisala, da smo vsi, ki se (predolgo) pogovarjamo z nesamskimi, prevaranti, da s tem varamo svoje partnerje s čimer si se posledično proglasila za ljubico. Zdej, če ti ta vloga ni všeč nehaj, ne moreš pa vedet kako imamo doma pošlihtano zato ne moreš sodit, razen. če ne hodiš špejat v naše domove…
Se ti zdi, da se mi gre, da bi bil sprejet? Čemu že?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ON, veš, če poročen poskuša pri drugi ženski in če ga ta zavrne, ta ni njegova ljubica.
Ja veliko moških samo zato ne vara, ker nimajo priložnosti oz. so zavrnjeni, poskušajo pa. So potem to poštenjaki, ki ne varajo :)?

Kako vas pa danes debela sola. Kar ne morem verjet. Pa se prav ima. 😉

Podobni se najdejo in zato v debeli vidiš svojo sotrpinko. Ne vem zakaj si toliko presenečen.

GF, ok, daj še kaj pametnega o sebi povej. Razen tega, da ne znaš menjat žarnice in da imaš lepe prsi.

Hočeš povedat, da sem jaz pri tebi poizkušal in nisem uspel? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nisva na kavici a veš.

Hočeš povedat, da sem jaz pri tebi poizkušal in nisem uspel? :/[/quote]

Ja, točno tako. Sem ti že zgoraj napisala kaj si mislim o tem, da me imenuješ za svojo mon-ljubico.

Sotrpinko? Hahaha. Samo kako si pa ti odpiljena oseba. Take pa se ne. Nic bat, tudi ti mi siris obzorja. lol

Joj kolk si ti nezanimiv človek. Ponavljaš se in me dolgočasiš.

Ampak še vedno ga zvesto bereš in ne samo njega, še vse ostale :).
Zakaj taka potreba po branju dolgočasnih zadev?
Vprašanje je retoričino.

To se tudi zate ves čas sprašujem. Zakaj ne bi ves ta čas uporabila zase, začela teči okrog bajte ali kaj podobnega. Ustvarjaj dodano vrednost.

Hočeš povedat, da sem jaz pri tebi poizkušal in nisem uspel? :/[/quote]

Ja, točno tako. Sem ti že zgoraj napisala kaj si mislim o tem, da me imenuješ za svojo mon-ljubico.[/quote]
Imenoval sem za za našo mon ljubico, torej od vseh tistih, ki smo v vezah in smo prijazni s tabo, kar ti razumeš že kot nagovarjanje.
Kaj naj te zdaj pošljem nekam, da bo mir?

Pošlji jo v kot:)))).
Pa saj to je stara znanka mona, enaka je bila tudi registrirana.

No le pazite, da ne bo kdo koga obtožil še posilstva. Niste več daleč. :p

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, točno tako. Sem ti že zgoraj napisala kaj si mislim o tem, da me imenuješ za svojo mon-ljubico.[/quote]
Imenoval sem za za našo mon ljubico, torej od vseh tistih, ki smo v vezah in smo prijazni s tabo, kar ti razumeš že kot nagovarjanje.
Kaj naj te zdaj pošljem nekam, da bo mir?[/quote]
Tega je najbolj vajena. Vse ostalo je zanjo itak gluma, varanje. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj naj te zdaj pošljem nekam, da bo mir?[/quote]

A zdaj pa sem že vaša? Od koga pa vse to?

GF, motiš se, še vedno sem registrirana in še vedno pišem tudi pod registriranim nikom. Tako, da ne piši v preteklosti, ampak v sedanjosti.

Tudi, ce je vse to res, za debelo, je se bolj zalostno, da tebi se tako ustvarjanje “dodane vrednosti” ne bo pomagalo. Zanjo obstaja resitev. Ti si pa za v odpis. Lahko postanes direktor Krke. Super postavna. Karkoli. Pa te tipi se vedno za kaj vec od doggy-style fuka ne bodo hoteli. No, lahko su pustis dolge lase, delas globoke pocepe in malo izboljsas tehniko ritanja z ritjo. 😉

Verjetno si se zmotil in si to mislil zase?

A veš, jaz za razliko od tebe, nimam odlične službe pa imam več časa a ne da :).
Pa nimam moža pa nimam otrok in ima spet več časa kot ti.
Pa ni mi treba likat ure in ure pa spet privarčujem pri času.
POtem sem pa lahko skoraj tako pogosto tu gor kot ti, ker nimam vseh teh obremenitev, ki jih imaš ti.

Tudi, ce je vse to res, za debelo, je se bolj zalostno, da tebi se tako ustvarjanje “dodane vrednosti” ne bo pomagalo. Zanjo obstaja resitev. Ti si pa za v odpis. Lahko postanes direktor Krke. Super postavna. Karkoli. Pa te tipi se vedno za kaj vec od doggy-style fuka ne bodo hoteli. No, lahko su pustis dolge lase, delas globoke pocepe in malo izboljsas tehniko ritanja z ritjo. ;)[/quote]

Ojoj, kakšne grde misli se ti podijo in to ravno tebi, ki si tako lep. Kolk si hitro užaljen in takoj v napadalno pozo. Pa saj tisto s tičem je bila prispodoba. Kako naj bi ti direktno stopila nanj? Majhnost in ohlapnost pa sta bolj posledica tega, kaj so ti zapustili tvoji starši (konkretno oče). Tukaj nimam prstov zraven a veš.
Zdaj pa mi pojdi izpred oči.

Verjetno si se zmotil in si to mislil zase?[/quote]
Mogoče sem se zmotil, možnoje. Pri meni je sicer ravno obratno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close