Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jo boste prebrali?

Jo boste prebrali?

Tip ima prav.
Cel kup parov ždi skupaj samo zato, ker se bojijo biti samski ali pa, ker jim tako finačno paše. Ne pa zaradi ljubezni.

Definiraj varanje.
Se smejo poročeni/vezani pogovarjat z drugimi ljudmi (kdaj kolk časa…itd) al je to že preko meje?[/quote]

Ti si preko meje.

Lahko tebi, ko si sama in lahko s komerkoli želiš. Klepetaš mislim. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko tebi, ko si sama in lahko s komerkoli želiš. Klepetaš mislim. :))[/quote]

Vzdih trpečega moškega. Zakaj si v vezi, če ti je tako hudo :)?

Katera ženska se bo pa sekirala, če se njen mož meni z debelo baburo? Take niso nevarne. Take nikogar ne privlačijo. Zato DS nima težav.

Definiraj varanje.
Se smejo poročeni/vezani pogovarjat z drugimi ljudmi (kdaj kolk časa…itd) al je to že preko meje?[/quote]

Ti si preko meje.[/quote]
Katere? Te, da se s tabo pogovarjam? 🙂
Abejžno….

Karkoli se že dogaja med dvema, se dogaja med njima. Iščeta načine kako živet drug z drugim, ko se pa ukvarjaš z drugo osebo potem je pa njun odnos (kakršenkolipač) ogrožen

On, še enkrat:
Nič ni narobe, če imaš prijateljice, kolegice, znanke, sogovornice in seveda ženo. Narobe je le v primeru, če ostalim ženskam namenjaš več časa kot ženi. Če večino prostega časa namenjaš drugim ženskam in ne svoji partnerki, otrokom. Razen seveda, če si tu gor samo v službenem času, če imaš tako super službo, da ti plačajo monanje. Drugače pa večino prostega časa namenit ženskam in drugim samskim tu gor, večina prostega časa. Hm, ne vem.

Piše lahko vsak karkoli. Da pa zanika dejstva samo zato, da lahko opravičuje svojo bolano teorijo, pa je že absurd.
Saj je to čista laž, da zgoraj navedeno obnašanje ljudi ne vznemirja ali ne moti.

Se strinjam. Čista katastrofa, da takšni, ki niso sposobni ustvariti zdravega odnosa, ki bi temeljil na spoštovanju in ljubezni, postavljajo družbene norme. Je isto, ko politiki pametujejo o poštenosti, morali, etiki, spoštovanju…..Kam nas to vodi, pa je menda vsakemu jasno.

[/quote]
Piše lahko vsak karkoli. Da pa zanika dejstva samo zato, da lahko opravičuje svojo bolano teorijo, pa je že absurd.
Saj je to čista laž, da zgoraj navedeno obnašanje ljudi ne vznemirja ali ne moti.

Dejstvo je, da je na top lestvici grehov v partnerstvu seksualna prevara uvrščena daleč najvišje, potem dolgo nič in šele potem vse ostalo. Govorim o nekem splošnem ljudskem mnenju. To se vidi tudi po odzivih: ko bo recimo govora o taki prevari, bo pretežna večina svetovala ločitev in zelo malo pogovor, medtem ko bo šlo za druge naštete stvari (z izjemo nasilja) slednjih mnogo več.

Definiraj varanje.

hja, tod okrog sem ene parkrat prebral nekako v tem smislu, da je varanje vse, ker se dela brez vednosti partnerja in predvsem, da gre za nespoštovanje partnerjevih čustev, če počneš nekaj, kar njemu povzroča nelagodje. Torej, če mu pogovor z drugimi osebami povzroča nelagodje, pomeni to nespoštovanje in če to počneš brez njegove vednosti, je to prevara

Ali z drugimi besedami: takega partnerja spoštuješ oz. ga ljubiš le, če se od celega sveta izoliraš oz. si ga le v takem primeru vreden. :-)))

kaj pa če gre njegovi na živce, da skoz na njej visi? :-))))

Lahko tebi, ko si sama in lahko s komerkoli želiš. Klepetaš mislim. :))[/quote]

Vzdih trpečega moškega. Zakaj si v vezi, če ti je tako hudo :)?[/quote]
Uživam, ko trpim. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj pa če gre njegovi na živce, da skoz na njej visi? :-))))[/quote]

Jaz bi razumela, če bi šel recimo igrat tenis z eno žensko ali pa plezat ali pa kolesarit ali kaj takega. Ampak, da se poročen moški na netu non stop ubada s samskimi je pa meni čudno.
Meni tudi ne vlečejo teme o nezvestobi, o tem kako ravnati, če te je partner prevaral ali ti njega. Ker me noben ne vara oz. jaz nikogar ne varam. Če bi pa varala oz. bi mene prevaral bi pa čitala take teme.

kaj pa če gre njegovi na živce, da skoz na njej visi? :-))))[/quote]

Jaz bi razumela, če bi šel recimo igrat tenis z eno žensko ali pa plezat ali pa kolesarit ali kaj takega. Ampak, da se poročen moški na netu non stop ubada s samskimi je pa meni čudno.
Meni tudi ne vlečejo teme o nezvestobi, o tem kako ravnati, če te je partner prevaral ali ti njega. Ker me noben ne vara oz. jaz nikogar ne varam. Če bi pa varala oz. bi mene prevaral bi pa čitala take teme.[/quote]

Čudno tole. Ali ni tudi ta tema zelo povezana z varanjem?

V bistvu ja in ne. Jaz sem jo bolj razumela v smislu, da eni ostajajo v razmerjih, kjer ni ljubezni, so pa nasilje, alkohol in podobne zadeve. Ampak ostajajo. Če gre pa za varanje v smislu seksa je pa katastrofa. V glavnem jaz sem temo razumela, da je o slabih razmerjih, o ljudeh, ki nimajo kvalitetnega razmerja itd.
V mislih sem imela pa teme o varanju, kjer recimo ena vpraša kaj storiti, ker je mož seksal s sosedo. Mislim, da je celo forum nezvestoba tu gor? No na tisti forum ne zahajam. Mogoče pa še bom kdaj, nikoli se ne ve :).

To pomeni le to, da je zvestoba bistvena za večino ljudi, ker nam to daje vedeti, da nas partner spoštuje. Kar pa še zdaleč ne pomeni, da ljudi ne moti nasilje, kot je to zgoraj omenjeno.
Zato svojo teorijo utemeljuje na nerealnih predpostavkah ter opravičuje varanje in s tem še več nespoštovanja ter posledično nasilja…..

Prav imaš. Kaj pa ta forum, je dober zate?

kakšna bedarija, da o varanju tipkajo primerki, ki še sebe ne “varajo” ne z Desanko ne z Levanko Šakić ☺

in, ki z drugo osebo (bog ne daj drugega spola) ne preživijo niti enega špila igre človek ne jezi se ☺

Prav tako pa je že marsikdo svojemu partnerju odpustil varanje.

Prav imaš. Kaj pa ta forum, je dober zate?[/quote]

Zakaj misliš, da moraš vedno vse vedeti?

Saj vse vem. To je bilo retorično vprašanje.

Zdaj vem, da nič ne veš. Tisti, ki zares ve, ne bo razkazoval svojega perja, ker mu tega ni treba. Moraš se naučiti skromnosti.

Ti pa brati med vrsticami in razumeti.
Samo moje skromno mnenje.

Sicer pa vem da nič ne vem bolje od tebe, lol

Pa ne takoj planit. Hec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close