JIih še prepoznate?
Starši smo, lepše zgledamo, pa pametnejši smo, defintiivno. :))[/quote]
A nisi ti mal premlad za starša? :)))[/quote]
Jah, star sem toliko, kolikor hočeš, in sem to, kar si želiš. Torej? 🙂
Ravno takšen sem, kot si me zamišljaš, to pa je? 😀
V začetku 80’s si že jabolke rabutala, praviš? Jah, kaj čemo, leta bežijo… 🙂
A nisi ti mal premlad za starša? :)))[/quote]
Jah, star sem toliko, kolikor hočeš, in sem to, kar si želiš. Torej? 🙂
Ravno takšen sem, kot si me zamišljaš, to pa je? 😀
V začetku 80’s si že jabolke rabutala, praviš? Jah, kaj čemo, leta bežijo… :)[/quote]
To bo ja. Moje misli se ukvarjajo samo s tabo… in želje tudi. :))))))))
The center of my universe. 😉
dozoreli so, kot japke v poznem poletju:)[/quote]
Verjetno je to to! Jammmmmiiii!:)))
ps; če so oni dozoreli, potem imam jaz do tja še kar nekaj poti. 😉
Kak tvoje mladosti, saj ptoem sta še vedno mlada vidva z Japkico. Niti 20 let ni minilo od takrat. :))))[/quote]
Bo res več kot 20…:)
Midva z japkico sva zdaj zrela in mlada po duši…:)[/quote]
Lahko vaju pospremmim na prehodu za pešce, če vaju slučajno kdaj srečam, saj ni problema, primeta med pod roko, pa gremo skupaj, če slabše vidita, čujeta, počasnejše reakcije, jaz imam rešpekt in strahospoštovanje pred starejšimi ljudmi. :)))
Bo res več kot 20…:)
Midva z japkico sva zdaj zrela in mlada po duši…:)[/quote][/quote]
Lahko vaju pospremmim na prehodu za pešce, če vaju slučajno kdaj srečam, saj ni problema, primeta med pod roko, pa gremo skupaj, če slabše vidita, čujeta, počasnejše reakcije, jaz imam rešpekt in strahospoštovanje pred starejšimi ljudmi. :)))[/quote
Pa ti se spet ponujaš! 😀
Lahko vaju pospremmim na prehodu za pešce, če vaju slučajno kdaj srečam, saj ni problema, primeta med pod roko, pa gremo skupaj, če slabše vidita, čujeta, počasnejše reakcije, jaz imam rešpekt in strahospoštovanje pred starejšimi ljudmi. :)))[/quote
Pa ti se spet ponujaš! :D[/quote][/quote]
Že v naprej se ponujam, npr. za štihanje naspomlad na vrtu?
Vsaka ženska rabi močno moško roko pri takih težkih opravilih, a ne? 😀
Jah, kako pa potem vzdržuješ formo? In kaj ko povabiš kakšno moško družbo, potem pa ni solate zraven k šniclom, jaz bi to takoj odšel, ker solatka se vedno prileže, še posebej domača. Kako jih potem obdržiš pri sebi, jim kako drugo vrsto zelenjava ponudiš? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.