Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ji je samo do denarja ali ji je do mene

Ji je samo do denarja ali ji je do mene

Kako naj vem da je ženski samo do mojega denarja in ne do mene? Ne bom razlagal vsega, rad bi samo da mi naštejete znake, skrite in manj skrite, da vidim a si mečem pesek v oči ali ne.

Hvala in LP

Najprej nam napiši kaj imaš v hlačah: smokija ali batino. Na osnovi tega bomo presodili kam pes taco moli.

Moje mnenje je, da žensko z lahkoto prebereš ali je zaljubljena ali ne. Mora biti obsedena s tabo, ne glede na to kaj narediš ti bo vse odpustila. Ja, se bo jezila in p… a na koncu ti bo ustregla. Pa ne govorim o varanju ali drugih nespoštljivosti, ampak o karakterju. Ženski moraš biti všeč z vsemi plusi in minusi, nikoli se te ne more naveličati in “najest”. Takrat veš, da je to to. Da ti bo stala ob strani tudi če boš brez centa in da bi naredila vse na svetu, da je s tabo.

Verjamem, da ni lahko moškemu, ki ima premoženje ali pač zlatega q ali karkoli, ugotoviti ali ga ženska ljubi zaradi njega ali neke oblike koristi. A enako velja za ženske. Kako naj vejo ali ste z njimi samo zaradi seksa, lepote, postave, ali jih pa sprejemate v celoti take kot so in ljubite zato ker so točno take, kot vam paše. Pa to ne pomeni, da se vedno v vsem ujameta, ampak da si ne predatavljate življenja eden brez drugega. Ne zato, ker si ne bi mogla najti vsak nekoga drugega, boljšega, ampak ker nihče drug ne bo TI.

vzemi tako, ki ima toliko denarja kot ti ali več, pa ne bo nobenih dvomov. ste moški smešni, najprej vas zavrti ena klošarka, potem pa jamrate, da vas ima zaradi denarja. Bodi dec pa najdi tako, ki sama dobro zasluži ali pa ima podedovano premoženje tako kot naša Mary.

Pametni ljudje ne vodijo z premoženjem v življenju. Če ti vodiš z denarjem, potem je velika verjetnost da jo je to privabilo. Ker taki ki vodijo z denarjem velikokrat dosti drugega niso zmožni ponuditi po mojih izkušnjah. Že to da neznance sprašuješ kako tvoja partnerka čuti do tebe kaže na to da si čustveno izredno nedozorel. Zrel človek čuti in vidi kakšne odnose ima z ljudmi. Ali so bolj površne narave, ali so povezani intimni odnosi.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 06.12.2021 ob 11:53

vzemi tako, ki ima toliko denarja kot ti ali več, pa ne bo nobenih dvomov. ste moški smešni, najprej vas zavrti ena klošarka, potem pa jamrate, da vas ima zaradi denarja. Bodi dec pa najdi tako, ki sama dobro zasluži ali pa ima podedovano premoženje tako kot naša Mary.

Ja no, ali pa tako. Za sigurno ? Sam neki bom dodala, če je moški res zaljubljen, boli njega za ves denar na tem svetu, še kožo bi pustil da mu odere sam da je z njo. Pa klošarka gor ali dol, če je njemu vrh, je to to.

Vseeno je treba vklopit razum 😉

Hitro vidiš. Ali pričakuje od tebe redne drage večerje, darila večje vrednosti, da plačuješ vse dopuste in investicije? Dostikrat jamra, kako rada bi nekaj imela, pa je predrago?  Je mahnjena na znamke, spletno nakupovanje, instagram bahanje in šopirjenje?

Druga stvar je pa, kaj ji ti pravzaprav nudiš. Eni moški namreč takoj ponudijo svoj denar in v zameno zahtevajo poslušnost in nevmešavanje v njihove zadeve, samo da ima zrihtan in upedenan okrasek za prijatlom kazat.

Če se najde tak par, kot sem ga opisala, zadeva krasno funkcionira.

Rečeš,da si bankrot,priosi jo naj ti posodi 500 e,hah,pojma nimam.

Ali312, 06.12.2021 ob 11:56

Ja no, ali pa tako. Za sigurno ? Sam neki bom dodala, če je moški res zaljubljen, boli njega za ves denar na tem svetu, še kožo bi pustil da mu odere sam da je z njo. Pa klošarka gor ali dol, če je njemu vrh, je to to.

Vseeno je treba vklopit razum 😉

zaljubljen je pa ponavadi v (danes plastične) joške in peesdo. Ne vem, kaj potem jamrajajo , da jih koštajo. Če sam padeš samo na to, potem nimaš kaj jamrat.

ko sem jo spoznal, ji nisem povedal da imam malo več kot povprečni, je pa videla avto (60k) in mi rekla, da je lep. plačujeva 50:50, enkrat ona, drugič jaz. za posodit denar ji ne morem reč ker bi izpadlo smešno. nobenega darila ni dobila od mene še nikoli ker nisva še skupaj ampak jo samo spoznavam. mislim da je malo tudi zaradi denarja ker se izogiba temam kjer bi se lahko pogovorila o plačah in stroških in plačevanju ostalega. ona ni pri denarju in to me skrbi da hoče bit z mano samo zato.

Pri avtu za 60.000 evrov ti pustiš da ti ženska plača tisto kavo? In kaj bi se ti pogovarjal z njo o STROŠKIH IN PLAČI, koga ti pravzaprav iščeš?

MARE31, 06.12.2021 ob 12:12

ko sem jo spoznal, ji nisem povedal da imam malo več kot povprečni, je pa videla avto (60k) in mi rekla, da je lep. plačujeva 50:50, enkrat ona, drugič jaz. za posodit denar ji ne morem reč ker bi izpadlo smešno. nobenega darila ni dobila od mene še nikoli ker nisva še skupaj ampak jo samo spoznavam. mislim da je malo tudi zaradi denarja ker se izogiba temam kjer bi se lahko pogovorila o plačah in stroških in plačevanju ostalega. ona ni pri denarju in to me skrbi da hoče bit z mano samo zato.

normalno, da bo s teboj samo zaradi denarja, kaj drugega pa bi ji še lahko ponudil? Te pa lahko potolažim, da so take zveze bolj obstojne kot tiste iz “ljubezni”. Razen seveda, če bo našla koga, ki ga ima še več, tako kot Zmagotova Monika, ali če boš postal broke.

Absolutno jo pusti in si poišči eno, kjer bosta oba že od začetka vedela, da gre samo za denar. Pošteno, transparentno, jasno. Ker gledaš vse skozi denar, ni pošteno do te punce, da jo sumničiš istega, tudi če ti ne daje povoda za to. Pusti jo, da si najde sebi primernega, ti si pa najdi ali eno bogatejšo od sebe, ali pa to, kar sem predlagala : daj-dam sponzorirano lepotičko, kjer bo od začetka vse jasno.

za ponudit imam dosti. kar si vsaka želi. lahko ji jutri kupim jahto če bo hotela. kako bi izgledalo da jo direktno vprašam a je zaljubljena vame?

Meni se zdi eden najbolj očitnih znakov to koliko “da materialnega od sebe”. A kdaj kej časti, te povabi na kosilo, ti kupi kakšno darilce, malenkost? Ker nismo več v srednjem veku, je normalnim ženskam zdaj že normalno, da tudi same moškemu kdaj podarimo kakšno pozornost ali ga povabimo na kosilo, seveda v skladu s svojimi finančnimi zmožnostmi. Če vedno čaka ali celo hoče, da jo ti kam povabiš, ti plačuješ za vse, ona bi se samo razvajala oz. da bi jo razvajal ti…je to precej očiten znak.

Lahko da se temam izogiba, ker ona ni pri denarju in jo to boli. Ampak vseeno, če tebe to skrbi, imaš vso pravico vprašati in malo bolj vztrajati pri tej debati glede stroškov, denarja in morebitne skupne prihodnosti. Če misliš resno z njo, pa kolikor bo trajalo bo, je prav da se o vsem pogovorita. Bolj odprta kot bosta znala biti eden do drugega na začetku (čeprav bo prvih par sekund nerodnih), bolje se bosta kasneje počutila oba, saj bosta vedela pri čem sta in se bosta lažje odločala. Če trenutno ni ravno pri denarju, ne pomeni da nekoč ne bo. Je pa to popolnoma od nje odvisno. Ne moreš pa pričakovati, da bosta šla na drage dopuste, ki si jih ti lahko privoščiš, ona ne. Ali večerje ipd. Če nimata podobnega življenjskega stila bo itak prej ali slej nastal problem in tu mislim, da bo ona bolj v stiski kot ti. Ker se bo želela dokazovati, da te je vredna. Ni pa vrednost partnerja v njegovem premoženju. Lahko da te bo ena taka bolj pogledala ko boš bolan, razvedrila ko boš žalosten, potegnila ven iz hiše ko boš depresiven ali karkoli ti zna življenje prinesti. Denar ti takrat ne bo pomagal, ker na koncu smo vsi samo ljudje in potrebujemo nežnost, skrb, čustva, bližino in druženje. S papirjem si ne moreš pomagati, ker kupljeno ni pristno in to se čuti. Energija je vse.

Never ne bi bila s tipom, ki bi pustil, da mu plačam kavo. Fak, poročena sem 30 let, pa še nikoli v življenju nisem plačala kave, kosila, karkoli. Če greva ven, plača on. Hvalabogu, da so še takšni moški. Pa da se razumemo – če bi bila jaz moški, ne bi ženska nikoli plačala kave.

MARE31, 06.12.2021 ob 12:20

za ponudit imam dosti. kar si vsaka želi. lahko ji jutri kupim jahto če bo hotela. kako bi izgledalo da jo direktno vprašam a je zaljubljena vame?

Ne razumeš. Dol visi dobrim ženskam za jahto. Nisi zmožen ponuditi sebe. Verjetno sploh ne veš kdo si. Vidiš se kot denarnico. Zato misliš da te tudi drugi tako vidijo. Ker drugega ni. In potem žensko, ki plačuje kavo dedcu obtožuješ da hoče biti s tabo samo zaradi denarja. Ki ji ga itak ne daš :). Patetično. Upam da ni zaljubljena in da čim prej dojame kako plitek in brez vsebine si. Ne vem kaj ima veze če je zaljubljena vate, a ni dovolj da si ti sam zaljubljen vase? Itak ni placa še za koga.

neeverever, 06.12.2021 ob 12:28

Never ne bi bila s tipom, ki bi pustil, da mu plačam kavo. Fak, poročena sem 30 let, pa še nikoli v življenju nisem plačala kave, kosila, karkoli. Če greva ven, plača on. Hvalabogu, da so še takšni moški. Pa da se razumemo – če bi bila jaz moški, ne bi ženska nikoli plačala kave.

a potem ti finančno nič ne prispevaš?

MARE31, 06.12.2021 ob 11:28

Kako naj vem da je ženski samo do mojega denarja in ne do mene? Ne bom razlagal vsega, rad bi samo da mi naštejete znake, skrite in manj skrite, da vidim a si mečem pesek v oči ali ne.

Hvala in LP

@ Mare31

Ti je prva v življenju? No če še nimaš izkušenj… jih boš pa dobil. Bodi kasneje hvaležen za to. ?

ja, jahta je vse, kar si ženske želimo.

glej a si mogoče razmišljal da ji je bad govorit o denarju ker pač vidi da ga ti imaš, ona pa ne? imata drugačen življenjski standard, zato ti kar predlagam iz izkušenj da si najdeš eno s katero bosta imela isti stil življenja, ker drugače te bo to vedno razjedalo a je s tabo samo zaradi denarja.

meni je to bolano da pustiš da ona plačuje, sploh ker je očitno da ni tako pri denarju kot si ti. moj mož je imel povprečno plačo, okoli 900 evrov, jaz pa malo manj, nikoli niti enkrat nisem plačala česarkoli dokler sva bila samo par, ko sva začela pa skupno življenje, se je pa spremenilo to. pa nisem z njim zaradi denarja ali zato ker mi je vse plačeval.

pusti jo, ti si pa najdi sebi primerno.

Mogoče, 06.12.2021 ob 12:27

Lahko da se temam izogiba, ker ona ni pri denarju in jo to boli. Ampak vseeno, če tebe to skrbi, imaš vso pravico vprašati in malo bolj vztrajati pri tej debati glede stroškov, denarja in morebitne skupne prihodnosti. Če misliš resno z njo, pa kolikor bo trajalo bo, je prav da se o vsem pogovorita. Bolj odprta kot bosta znala biti eden do drugega na začetku (čeprav bo prvih par sekund nerodnih), bolje se bosta kasneje počutila oba, saj bosta vedela pri čem sta in se bosta lažje odločala. Če trenutno ni ravno pri denarju, ne pomeni da nekoč ne bo. Je pa to popolnoma od nje odvisno. Ne moreš pa pričakovati, da bosta šla na drage dopuste, ki si jih ti lahko privoščiš, ona ne. Ali večerje ipd. Če nimata podobnega življenjskega stila bo itak prej ali slej nastal problem in tu mislim, da bo ona bolj v stiski kot ti. Ker se bo želela dokazovati, da te je vredna. Ni pa vrednost partnerja v njegovem premoženju. Lahko da te bo ena taka bolj pogledala ko boš bolan, razvedrila ko boš žalosten, potegnila ven iz hiše ko boš depresiven ali karkoli ti zna življenje prinesti. Denar ti takrat ne bo pomagal, ker na koncu smo vsi samo ljudje in potrebujemo nežnost, skrb, čustva, bližino in druženje. S papirjem si ne moreš pomagati, ker kupljeno ni pristno in to se čuti. Energija je vse.

Mogoče ima pa samo malo kulture in z ljudmi, ki niso njeni bližnji (je napisal da sploh še par nista) ne razglablja o svojih osebnih financah. Mislim to je nek slovenski šport al kaj da bi moral človek izpisek svojega premoženja predložiti neznancem da se ti potem odločijo ali smo “vredni” njihove pozornosti. Mislim da ima ta avtor dosti večje probleme z financami kot ta punca. Obsedeno in paranoično samo o tem razmišlja. Na veliko razlaga kaj bi lahko kupil, kaj ima….in kako mu vsi to hočejo vzet. Žalostno. Žalostno je da ima človek možnost uživati v življenju brez finančnih problemov, pa vse uniči s svojo paranojo ker je tako čustveno zakrnel da misli da je tako kot njemu najbolj pomembno na tem svetu koliko ima na računu.

hvališ se pred njo z avtom za šestdeset čukov, in pustiš da ti ona plačuje zapitek?

ziher je s tabo samo zaradi denarja, takoj jo načevljaj.

kultura, 06.12.2021 ob 12:34

Mogoče ima pa samo malo kulture in z ljudmi, ki niso njeni bližnji (je napisal da sploh še par nista) ne razglablja o svojih osebnih financah. Mislim to je nek slovenski šport al kaj da bi moral človek izpisek svojega premoženja predložiti neznancem da se ti potem odločijo ali smo “vredni” njihove pozornosti. Mislim da ima ta avtor dosti večje probleme z financami kot ta punca. Obsedeno in paranoično samo o tem razmišlja. Na veliko razlaga kaj bi lahko kupil, kaj ima….in kako mu vsi to hočejo vzet. Žalostno. Žalostno je da ima človek možnost uživati v življenju brez finančnih problemov, pa vse uniči s svojo paranojo ker je tako čustveno zakrnel da misli da je tako kot njemu najbolj pomembno na tem svetu koliko ima na računu.

Poznam kar nekaj res bogatih ljudi, športnikov, podjetnikov.. in lahko rečem samo nekaj: niti njim ni lahko. Sploh ko se gre za prijateljstva in odnose. Toliko sovraštva jih obdaja, zavisti, lažnih ljudi, da boli glava. A tudi oni potrebujejo družbo in bližino ljudi. Čeprav vedo, da so nekateri v njihovi družbi le zaradi interesa. Ni lahko danes najti iskrenega prijatelja, še nam revežem ne, kaj šele bogatašem. To je cena, ki jo plačujejo za svoj uspeh. V visokih krogih je itak vse sfejkano in tam človek ne zdrži 5min, če ni ravno v tem odrasel. S časom v krogu takih postaneš enak. Govor teče samo o denarju, teme so take, da jih navadni ljudje niti ne bi razumeli. Ampak tudi to je odločitev in izbira. Če to sovpada s tvojimi nazori in je tak življenjski stil tvoja prioriteta, potem je res najbolje, da iščeš v teh krogih družico.

Nobene garancije nima nihče izmed nas. Ljudje znajo presenetiti tudi čez 15 let in pokazati svoj pravi obraz. Vsi na nek način izkoriščamo drug drugega, pa za družbo, seks, objem, pozornost, da imamo nekoga za sprehod ali h komu se vrniti domov. Da nismo sami ali osamljeni. To namreč ubija, bolj kot izdaja ali izkoriščanje. Biti sam v množici ljudi. Se počutiti osamljenega kljub temu, da je toliko ljudi okoli nas.

Ni lahko nobenemu a vsak se mora zase odločiti in prevzeti odgovornost za svoje odločitve.

mijav mijav, 06.12.2021 ob 12:30

a potem ti finančno nič ne prispevaš?

Še enkrat preberi kaj sem napisla. Počasi, od črke do črke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close