Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Jezus Kristus je bil križan in umrl za vaše grehe

Jezus Kristus je bil križan in umrl za vaše grehe

Če ne sprejmete Jezusa, ne boste rešeni božjega srda na sodni dan. Bog vas bo kaznoval na podlagi vaših dejanj, in izid je nespremenljiv: pekel. Ali boste uničeni ali trpeli za večno, v glavnem brez Jezusove pomoči ne morete nikamor.

Sam Jezus pravi: “Jaz sem pot in resnica in življenje”

Zavedajte se svoje zmote in predajte se Jezusu. Zaupajte v Njega, da je v imenu vas trpel kazen, ki vam pritiče. Samo z vero v Njega lahko pridete v nebesa. Nobeno delo vaših rok ni dovolj, le Jezusova smrt na križu vas oprosti greha.

.https://youtu.be/SaX3LMcbkdU

benici Knjige traže od tebe da im s neba spustiš Knjigu. Pa, od Musaa su tražili i više od toga, kad su, uglas, rekli: “Pokaži nam Allaha!” Zato ih je, zbog bezdušnosti njihove, munja ošinula. Poslije su, kada su im očigledni dokazi bili pokazani, tele prihvatili, ali smo i to oprostili, a Musau smo očitu vlast dali,

i iznad njih smo brdo digli, zbog zavjeta koji su dali, i Mi smo im rekli: “Na kapiju pognutih glava uđite!” – i još smo im rekli: “O subotu se ne ogriješite!” – i od njih smo čvrsto obećanje uzeli.

Ali zato što su zavjet prekršili i što u Allahove dokaze nisu povjerovali, što su ni krive ni dužne vjerovjesnike ubijali i što su govorili: “Naša su srca okorjela” – Allah im je, zbog nevjerovanja, njihova srca zapečatio, pa ih je samo malo vjerovalo –

i zbog nevjerovanja njihova i zbog iznošenja teških kleveta protiv Merjeme

i zbog riječi njihovih: “Mi smo ubili Mesiha, Isaa, sina Merjemina, Allahova poslanika!” A nisu ga ni ubili ni raspeli, već im se pričinilo. Oni koji su se o njemu u mišljenju razilazili, oni su sami o tome u sumnji bili; o tome nisu ništa pouzdano znali, samo su nagađali; a sigurno je da ga nisu ubili,

već ga je Allah uzdigao Sebi. – A Allah je silan i mudar.

I nema nijednog sljedbenika Knjige koji, kada bude umirao, neće u njega onako kako treba povjerovati, a na Sudnjem danu on će protiv njih svjedočiti.

I zbog teškog nasilja jevreja mi smo im neka lijepa jela zabranili koja su im bila dozvoljena, i zbog toga što su mnoge od Allahova puta odvraćali

i zato što su kamatu uzimali, a bilo im je zabranjeno, i zato što su tuđe imetke na nedozvoljen način jeli. A za nevjernike među njima Mi smo kaznu bolnu pripremili.

Odgovor na objavo uporabnika
dnevni opomnik, 25.01.2022 ob 16:36

Če ne sprejmete Jezusa, ne boste rešeni božjega srda na sodni dan. Bog vas bo kaznoval na podlagi vaših dejanj, in izid je nespremenljiv: pekel. Ali boste uničeni ali trpeli za večno, v glavnem brez Jezusove pomoči ne morete nikamor.

Sam Jezus pravi: “Jaz sem pot in resnica in življenje”

Zavedajte se svoje zmote in predajte se Jezusu. Zaupajte v Njega, da je v imenu vas trpel kazen, ki vam pritiče. Samo z vero v Njega lahko pridete v nebesa. Nobeno delo vaših rok ni dovolj, le Jezusova smrt na križu vas oprosti greha.

Haha v peklu je najjače, tam je taki party ? kdo te rabi nebesa…

Žal je grehov in ljudske zlobe vedno več, samo najbolj močni v srcu in duši bodo premagali zlo.

Lepo od njega in hvala.

A za svoje stvari bom kar lepo sam prevzel odgovornost. Ni me treba reševati, zato je bilo to – kar se mene tiče – dejanje brez veze.

IQ 20, 25.01.2022 ob 16:42

.https://youtu.be/SaX3LMcbkdU

🙂

🙂

rok-1, 27.01.2022 ob 10:21

Lepo od njega in hvala.

A za svoje stvari bom kar lepo sam prevzel odgovornost. Ni me treba reševati, zato je bilo to – kar se mene tiče – dejanje brez veze.

Podpišem.*

* Rokovo pisanje, če spet ne bo citiralo

Zunaj je lep dan s sončkom obsijan. Šla bom na sprehod. Če bom kje videla kakšnega princa vam bom to tudi zaupala.

kar je dokaz, da bog nima nič proti abortusu, če je bil sposoben svojega sina v mukah ubit….

ok malo heca na stran

baje je bog krasen in nas ljubi tako močno, da je zaradi nas in naših grehov ubil lastnega sina v mukah – en dan je umiral na križu

a hkrati nas pa misli pobit v božjem srdu, ko bo prišel sodni dan.

al eno al drugo, oboje ne more it skozi

ali te ima nekdo rad z vsemi napakami, ali pa te sovraži in samo čaka na priložnost, da te lahko znixa

Krščanstvo je k nam prišlo s priseljevanjem, mešanjem ljudi, z migracijami. Zato je zmotno mišljenje, da je vera naših pradedov. »Staroverci so mi razlagali, kako so jih pri krščanskem nauku učili o Judeji in tamkajšnjih deželah, jim kazali slike, ampak jih niso razumeli, saj gre za popolnoma drugo okolje in način življenja. Z okoljem, v katerem je živel Jezus Kristus, naši kraji nimajo ničesar skupnega.«

Kola, 27.01.2022 ob 11:18

Krščanstvo je k nam prišlo s priseljevanjem, mešanjem ljudi, z migracijami. Zato je zmotno mišljenje, da je vera naših pradedov. »Staroverci so mi razlagali, kako so jih pri krščanskem nauku učili o Judeji in tamkajšnjih deželah, jim kazali slike, ampak jih niso razumeli, saj gre za popolnoma drugo okolje in način življenja. Z okoljem, v katerem je živel Jezus Kristus, naši kraji nimajo ničesar skupnega.«

Igzekli! Pa tudi valjenje lastne krivde na drugega, odpustki, lajšanje vesti po neki parabožanski osebnosti, prej ni bilo prisotno v splošno sprejetih družbenih pravilih. Ne tako davno sem slišal nekega budista, morda je to bil celo Dalajlama…:” Ubogi Jezus, ki je vso krivdo krščanstva prevzel nase…”, nato je komentar šel v smeri, da taka filozofija tudi ni zdrava za ljudstvo…

Marsikdo je že umrl zaradi grehov drugih. Jezus ni bil ne prvi ne zadnji.

kako so lahko kaznovali nekoga za moje grehe, če pa sem se rodil 2000 let kasneje. za svoje grehe bom že sam plačal, Kristus pa je za svoje. Amen.

-misst-, 27.01.2022 ob 14:28

Marsikdo je že umrl zaradi grehov drugih. Jezus ni bil ne prvi ne zadnji.

Super komentar!?

globoko veren, 27.01.2022 ob 15:14

kako so lahko kaznovali nekoga za moje grehe, če pa sem se rodil 2000 let kasneje. za svoje grehe bom že sam plačal, Kristus pa je za svoje. Amen.

Zaključil si svojo misel z “Amen” in imaš se za globoko vernega. Pa menda nisi kristjan? Ravno glavno sporočilo Krščanstva si narobe razumel.

Jezus je bil žrtvovan kot nadomestilo, ker drugače bi vsi šli v pekel.

Bog je ljubezen, je poln milosti. On ne kaznuje. Vse kar se nekomu zgodi, je posledica njegovih dejanj iz preteklih življenj. Dejanja v tem življenju kreirajo dogodke v prihodnih življenjih…

Ne kaznuje, 27.01.2022 ob 16:22

Bog je ljubezen, je poln milosti. On ne kaznuje. Vse kar se nekomu zgodi, je posledica njegovih dejanj iz preteklih življenj. Dejanja v tem življenju kreirajo dogodke v prihodnih življenjih…

Namenjeno avorju…

A se boste še zjasnili v kaj verjamete? Kateri bog to? Kakšna prejšnja življenja?

Reinkarnacija izhaja iz budizma, a budisti ne verjamejo v katerikoli Boga. Prazno govoričite..

Smešno je poslušat neke kvazi-duhovne bebce, ki nimajo dognane teologije in kr neki nakladajo, kakor jim zapaše.

hahahah kaj, 27.01.2022 ob 15:32

Zaključil si svojo misel z “Amen” in imaš se za globoko vernega. Pa menda nisi kristjan? Ravno glavno sporočilo Krščanstva si narobe razumel.

Jezus je bil žrtvovan kot nadomestilo, ker drugače bi vsi šli v pekel.

Oprosti, ne boš ti sodil kaj sem jaz narobe razumel. Mnogo bolje bi bilo, da bi ti pri sebi razčistil, česa ne razumeš. Vztrajam pri tem, da bom za svoja dejanja sam odgovarjal in sam plačal za vse  in ni potrebno da 2000 let preden se rodim nekoga pribijejo na križ. Si razumel?

globoko veren, 27.01.2022 ob 16:42

Oprosti, ne boš ti sodil kaj sem jaz narobe razumel. Mnogo bolje bi bilo, da bi ti pri sebi razčistil, česa ne razumeš. Vztrajam pri tem, da bom za svoja dejanja sam odgovarjal in sam plačal za vse  in ni potrebno da 2000 let preden se rodim nekoga pribijejo na križ. Si razumel?

Kaj je tebe tako pičilo? Odgovori na vprašanje; si kristjan ali ne? Kateri veri pripadaš?

Če boš za svoja dejanja sam odgovarjal, no prav. Imel si izbiro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close