Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine jezna!

jezna!

Lep pozdrav vsem!

Zanima me ce morda kdo ve kje bi lahko dobili vpogled v gradbeno dovoljenje, ki je nastalo 30 let nazaj. Sosed nas je prijavil(po 30 letih!?), da nismo imeli gradbenega dovoljenja za eno okno.Popravljali smo staro hišo, to je takrat rihtal mož,ki pa je sedaj ze pokojen, tako da sedaj ne vem ali to gradbeno dovoljenje obstaja ali ne. Ali kdo ve, koliko časa se hranijo gradbena dovoljenja v uradnih evidencah? Ali res
obstaja možnost, da bi okno morali zazidati?

hvala za nasvete!

pusti zadevo. je že zdavno zastarala

Sicer ste posredovali zelo malo podatkov, vendar V kolikor je bilo menjano res le normalno okno z novim, bi morali priglasiti zgolj pričetek del, vendar kot je že omenil “borg”, je zadeva že mimo in nima sosed kaj prčkati…

Če pa gre za kaj večjega (predelava nepremičnine in adaptacija), pa je že druga zgodba…

LP,

PravniPoduk.Com
http://PravniPoduk.Com

Lep pozdrav!

Hvala za odgovore.

Bom se bolj pojasnila, mi smo zazidali eno okno drugo okno pa spremenili v vrata. Drugega pri hiši nismo spreminjali. Dela pa so potekala 30 let nazaj.

Sosed nas je prijavil gradbeni inšpekciji, inšpektor nas je povabil na razgovor, ga imam cez 14 dni. Zato me zanima to gradbeno dovoljenje, da vem kako se zagovarjati. Resnično ne vem če smo ga imeli, ker je takrat vse to urejal moj mož.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close