Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jezikovna šola Berlitz

Jezikovna šola Berlitz

Jo je kateri od vaših otrok že obiskoval? So se naučili kaj angleščine?
Zdi se mi drago, zato razmišljam: dati otroka za 5 dni “v uk” ali se ne splača?

Ne splača. Pri Verbi dobiš polovico ceneje, pa še bolje jih naučijo.

jaz bi rekla, stran od tam.
lahko, da boste imeli dobre izkušnje, lahko pa da vas na suho… tako, kot par ljudi, ki jih poznam

njihovo ceno namreč garantirajo za določeno število uporabnikov, če pa jih potem pride na tečaj manj, vam avtomatsko zaračunajo uro po dražji postavki. Tako so nekateri v dobri veri, da plačajo tečaj 90 ur morali na koncu biti še srečni s 45 urami.

Odsvetujem – sem se morala skregati, da so se držali dogovora – da ne govorim o skupini (otroci od 6 – 12 let pri učenju ne pašejo skupaj).

Pa nikar ne misli, da jih bodo učili ljudje z diplomo iz jezikov. Učili jih bodo native speakerji, ki pa so po poklicu lahko karkoli. Pač ljudje, ki potujejo skozi Ljubljano, ki jim je angleščina materni jezik in ki si želijo nekaj honorarno zaslužiti.

Same negativne izkušnje torej.
Ni nikogar, ki mu je bilo všeč?

Tudi jaz ne poznam nikogar, ki bi se tam kaj naučil, samo zelo veliko denarja pustiš tam. Niti malo se ne trudijo.

Mi pa gremo letos zopet. Je naš zelo napredoval v govoru in izgovorjavi. Pisanje pa tam tako ali tako ni vključeno.

Se zelo lepo pogovarja…….smo bili zadovoljni, res pa je drago. So nam pa par takih ” lokalnih taborov odsvetovali, ker se še takrat, ko bi se morali pogovarjati v tujem jeziku govorijo v slovenščini.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close