Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jetrne klobase

Jetrne klobase

Iščem jetrne klobase, jetrnice, včasih smo jih kupili pri kakem mesarju v Zasavju, pa me zanima, kje v Ljubljani bi jih dobila?

Hvala in lep dan ter veliko gurmanskih užitkov!

Neja

o fuj…tega pa res ne bi iskala.

upam, da si nasla, lp!

O, jaz sem pa mislila, da na tem forumu pomagajo razrešiti dileme in poskušajo najti odgovor na vprašanja, ne pa da pišej(m)o pač kar koli jim pade na pamet, kot sem se recimo prav zdajle “pregrešila” jaz. Ampak tudi jaz si nisem mogla kaj, da ne bi … 🙂

te klobase so specialiteta ZASAVJA in jih v Ljubljani ne boš dobila.Pokliči v kakšno mesnico v Zagorju-Trbovljah in vprašaj če ti jih naredijo, pa jih daš v skrinjo.Vem da jih dela lastnik gostilne MARTIN v Trbovljah

no no , saj si dobia nasvet, ne njuri;) vsak pac nekaj pokomentira, ponavadi, kar je treba, sem bila pa ravno na volji za zanjurit;), ce bi vedla pa resitev an tvoje vprasane, bi seveda povedala.

dober tek;)

Če ne veš, je pa včasih bolje, da si tiho, zanjuri (karkoli že je to) komu, ki si to zasluži. Taki bedasti komentarji samo smetijo temo.

na sreco lahko pisem kamor in kadar hocem ,kot ti in se vsi ostali,

lep pozdrav!

Hvala za pametno idejo!
Bom res tako poskusila, itak se mi zdi, da jih mora nekdo narediti prav tam, če hočem, da bodo res ta prave! 🙂

Pozdrav Neja

Tudi sama sem iz Zasavja in obožujem jetrne klobase. Kadar sem na obisku v Trbovljah, jih kupim v gostilni Račič (mislim, da se tako imenuje), dam v zmrzovalnik in to je to. Okusne so tudi čez kakšen mesec ali dva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close