Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek jest bom rajš kr grda

jest bom rajš kr grda

Sem mal brskala po netu, me je kar na rit vrglo, ko sem tole vidla,
A si ve tole lahko privoščite?

Kaj češ, take so cene! Meni se zdijo kr normalne in nekatere si lahko privoščiš. Namesto, da greš na večerjo, greš v salon in se malček razvajaš.
Meni paše bolj to kot pa večerja v restavraciji!

Sej meni bi tud to bolj, pa si ne morem privoščiti ne tega ne unga. Eh, ja…

Zato pa ti še ni treba biti grda, a ne?!

Buška, se ti pridružujem. Nenormalne cene. Veš kaj vse dobiš za ta denar.

Ja! Nego obraza, masažo takšno ali drugačno, vse po ceniku. Saj pozna cene.

Ja res moraš bit bogat, da si privoščiš takole razvajanje…. Ampak, da bi bil lep ni potrebno vse to. Mogoče enkrat na mesec kozmetičarka, enkrat na teden savna pa jacuzzi, če bi mela plačo vsaj tam okorg 200k, kar mislim da ne bo problem. Imam pa srečo, da sedaj ko sem študentka, kolegica zrihta zastonj karte za bazen, jaz pa poznam reševalca, ki naju spravi zastonj v savno. H kozmetičarki pa hodim privat, mi je tud ena kolegica priporočala, pa mi naredi vso nego, traja uro in pol za 3500 sit. Mislim, luksuz res 🙂

Xtrm!
Bodi fer, pa nam povej kam to hodiš za mini ceno?

Xtrm!
Še ena, ki noče biti grda četudi ni polna keša! Namigni nam no tole telefonsko!!!!:))))

ok, jest mam savno pa solarij zastonj, k pač delam v takem studiu k mamo to.

depilacija je pršla kdaj v poštev, sam je vsak mesec dražja!

Xtrm…dej še men povej, kje maš ti vse to!!!

te povabmo na pjačko, ane punce!

Buška,

ampak približno take cene so povsod v salonih. Običajna nega v Lancome salonu je cca 10.000.
Logično, da so tiste daljše nege (z raznimi ampulami) dražje, saj so preparati ful dragi. No, jaz lahko govorim za Lancome, kjer vse nege izvajajo z njihovimi preparati, ki pa so v višjem cenovnem razredu.

Brina

za vsak dan je prehudo,za 1x na mesec pa mislim da čisto OK

jz sem pa zadnjič najbolj napizdila eno kozmetičarko k mi je prjavla da je čiščenje obraza 6000 sit….ko sem pa tole vidla pa vidm da eni res niso normalni…jaz delam eno uro za 550 sit oni bi pa za pol ure 6000sit…za 6000sit si mazole stisnem sama seb pa še kšni kolegici:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close