Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Jesenske počitnice

Jesenske počitnice

Greste kam?
Bomo edini, ki bomo kar doma?

Gremo v Europa Park.

Gremo z avtodomom po sloveniji

ne boste edini…tudi mi bomo doma….se imamo lahko glih tako luštno….

lp

mi bomo mal doma mal v termah mal na izletih 🙂

komaj čakam …

Jaz pa komaj čakam, da bomo mal doma in mi ne bo treba nikogar razvažati in hiteti.

lp

lp, orehek

Mi pa na toplo.

Mi bomo doma, zakaj, ker nam je doma najlepše, ker smo drugale redko vsi doma in tako bomo uživali in s ponsoom povemo da smo doma in vsi, ki nas poznajo že vedo kaj to pomeni, užitek na kubik ne sam na kvadrat. le zakaj bi nekam morali in ne biti doma? Doma se človek najboljše spočije, doma je najbolj komot, doma ima lahko vse, seveda pa je kot prvo, da imam tak dom, torej vsi ki radi bezite od doma, le vprasajte zakaj je temu tako. Uživajmo vsi, ki smo radi doma!

Mi se radi potepamo, ampak ne kar naprej. Ja, prav lepo paše biti doma tudi nam.

Pa to ni res, kok znate pa ene naložit. Bi še kombi rabila:))))))))))

Ajoj, ravno tako kot naj bi se spraševali zakaj bežimo med počitnicami od doma, se lahko nekateri vprašajo, zakaj med ‘navadnimi ‘ dnevi bežijo od doma;), ane. Pa ne preveč o obveznostih, teh imamo ravno toliko, kot si jih nakopljemo.

Drugače pa bomo mi malo doma, kjer nam lepo, malo pa bomo pohajali, kjer nam je ravno tako lepo.

Doma bomo. Dopust bo pravzaprav samo v petek (upam). V pon in tor bosta otroka malo sama, pol bosta šla k mami na kosilo. Ne vem, kako ste ostale z dopusti. Meni ga namreč z vsemi temi počitnicami zmanjka. Poleti je sploh bil problem z varstvom, tako da je šlo dosti dopusta predvsem zaradi tega (mlajši sin je kronični bolnik in ga žal ne morem vključiti v kakšno organizirano varstvo, prav tako je problem z nonami).Trenutno je tudi finančno stanje tako, da ne ostane nič za počitnice (smo vzeli ogromen kredit za nakup hiše). Žal, počitnice ne bodo nič posebnega. Le prosti čas. Lp.

Mi pa v Euro park.

Kje pa je to?
Mi gremo sem a je to isto?

Kako pa greste v Europa park, s svojim avtom ali kako organizirano? Tudi mene namreč zanima, pa se mi zdi kar daleč za voziti.

Smo tud mi razmišljali…europa park…pa smo se že skoraj premislili glede na temperature…ne vem koliko je prijetno v mrazu na teh atrakcijah, pa vodnih itd.??? Kaj mislite?

Mi gremo mal na morje, mal se bomo pa doma cartali… kakor komu paše. lp

Kopanje v termah za kak dan in crkljanje 100 na uro!

Mi bomo pa svečke hodil prižigat na ene par koncev, drugače bomo bli pa bolj doma, ker tudi kakibolj oddaljeni sorodniki v teh dneh pridejo na obisk.

a samo jaz bom v službo hodla?

k.

Mi gremo v lastni režiji s tem da tja in nazaj grede vmes še enkrat prespimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close