Jesenske počitnice
Mi bomo doma, zakaj, ker nam je doma najlepše, ker smo drugale redko vsi doma in tako bomo uživali in s ponsoom povemo da smo doma in vsi, ki nas poznajo že vedo kaj to pomeni, užitek na kubik ne sam na kvadrat. le zakaj bi nekam morali in ne biti doma? Doma se človek najboljše spočije, doma je najbolj komot, doma ima lahko vse, seveda pa je kot prvo, da imam tak dom, torej vsi ki radi bezite od doma, le vprasajte zakaj je temu tako. Uživajmo vsi, ki smo radi doma!
Ajoj, ravno tako kot naj bi se spraševali zakaj bežimo med počitnicami od doma, se lahko nekateri vprašajo, zakaj med ‘navadnimi ‘ dnevi bežijo od doma;), ane. Pa ne preveč o obveznostih, teh imamo ravno toliko, kot si jih nakopljemo.
Drugače pa bomo mi malo doma, kjer nam lepo, malo pa bomo pohajali, kjer nam je ravno tako lepo.
Doma bomo. Dopust bo pravzaprav samo v petek (upam). V pon in tor bosta otroka malo sama, pol bosta šla k mami na kosilo. Ne vem, kako ste ostale z dopusti. Meni ga namreč z vsemi temi počitnicami zmanjka. Poleti je sploh bil problem z varstvom, tako da je šlo dosti dopusta predvsem zaradi tega (mlajši sin je kronični bolnik in ga žal ne morem vključiti v kakšno organizirano varstvo, prav tako je problem z nonami).Trenutno je tudi finančno stanje tako, da ne ostane nič za počitnice (smo vzeli ogromen kredit za nakup hiše). Žal, počitnice ne bodo nič posebnega. Le prosti čas. Lp.
Forum je zaprt za komentiranje.