Jesenske barve za obraz
Prihajajo hladnejsi in temnejsi dnevi. Barve make-upa se bodo verjetno nekoliko umirile.
Imam modre oci, svetlo polt (bolj rumenkast ton), lase pobarvane v oranzno barvo, lasje so v visini brade. Kaksne barve mi priporocate za oci? Kaksno barvo za veke, kaksno barvo za obrobo oci. Najbolj bi bila vesela, ce mi priporocite konkretne izdelke. Maskara verjetno ostaja crna? Uporabljam profesionalni puder (Screen face), ki se mi zelo prilega na kozo. Se kaksen poseben nasvet za letosnjo jesen?
Letošnja jesen bo odeta v tople odtenke jesensko obarvanega listja, nekaj pa bo tudi vijolične.
Sicer ti vijolet barva trenutno ne gre ravno najbolje k barvi las, lahko pa izbereš odtenke jeseni. Zelo lepo se ti podajo senčila v vseh zemeljskih tonih (MF jih ima kar nekaj), za spremembo probaj črno-rjavo maskaro, nov puder Color adapt ima krasen odtenek z zlatim podtonom, pa tudi velika izbira šmink je v toplih jesenskih odtenkih. Samo malo časa si vzami za stikanje po stojalih z lepotili…
LP Jadranka
Verjetno bi ti zelo lepo pristajale barve v toplih oddtenkih. Kakšne kombinacije bi izbrala je odviso od barv oblačil ki jih nosiš. Lahko pa se odločiš za pastelne odtenke (vanilija, breskva, lešnikovo in čokoladno rjava…), če bi rada make up ki “paše” skoraj povsod.
Malo eksperimentiranja… pa tudi rjava maskara naredi lep pogled…
lp Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.