Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek jesen bo

jesen bo

🙂 bom za začetek zavzel strateško mesto zraven Zare v old Scottish pubu, da si ogledam te “manekenke” 🙂

🙂 bom za začetek zavzel strateško mesto zraven Zare v old Scottish pubu, da si ogledam te “manekenke” :)[/quote]

Ta lokal ni neposredno zraven Zare:)))).

🙂 bom za začetek zavzel strateško mesto zraven Zare v old Scottish pubu, da si ogledam te “manekenke” :)[/quote]

Ta lokal ni neposredno zraven Zare:)))).[/quote]

Ja ampak razgled pa ima po vsej ploščadi, še tja preko ceste v šmekerski lokal 🙂

Sem par dni nazaj na netu zagledal fotko in … se noro zaljubil. Kakšen geštel in obline!!!! Za svojo trenutno ljubezen sem že malo prezahteven, ta pa ima vse atribute za doživljenjsko. Sicer malo več pije, ampak to ne bo tako moteče, ker tudi od debe da veliko. Jutri jo grem še v živo pogledat, samo se bojim, da sem v denarnici malo prešvoh.

Ta lokal ni neposredno zraven Zare:)))).[/quote]

Ja ampak razgled pa ima po vsej ploščadi, še tja preko ceste v šmekerski lokal :)[/quote]

Naj ti bo:)). A tisti lokal preko ceste, tja ne hodiš? Si prestar?:)))

Ja ampak razgled pa ima po vsej ploščadi, še tja preko ceste v šmekerski lokal :)[/quote]

Naj ti bo:)). A tisti lokal preko ceste, tja ne hodiš? Si prestar?:)))[/quote]

Ne hodim ker:
1 preblizu ceste
2 leži v senci
3 lastnik mi je zeeeeelo antipatičen
4 ne šmekiram
5 ….

Naj ti bo:)). A tisti lokal preko ceste, tja ne hodiš? Si prestar?:)))[/quote]

Ne hodim ker:
1 preblizu ceste
2 leži v senci
3 lastnik mi je zeeeeelo antipatičen
4 ne šmekiram
5 ….[/quote]Vse to ni nič, če/ko Ribica tam sedi oz zaplava okoli miz…… aaaaaauuuuuuuuuuu….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To pa ne gre za clovekinjo :). Kateri model avtomobila ti je padel v oko?

To pa ne gre za clovekinjo :). Kateri model avtomobila ti je padel v oko?[/quote]

Čaki, čaki..
a nismo govorili tukaj o ženskah, ti pa zdaj omenjaš človekinje..
Od kdaj je ženska človk? Vsaj če uporabim znano balkansko:” Čovek i žena….”

To pa ne gre za clovekinjo :). Kateri model avtomobila ti je padel v oko?[/quote]

ma kakšen avto neki? 🙂

Vprašanje, kaj je mišljeno pod “čovek”. Za ženo vsaj vemo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čaki, čaki..
a nismo govorili tukaj o ženskah, ti pa zdaj omenjaš človekinje..
Od kdaj je ženska človk? Vsaj če uporabim znano balkansko:” Čovek i žena….”[/quote]

Pa smo prisli… Na zacetek. K Adamu in Evi, za katero je rekel: ta je taprava, tako sem iskal :). EnTip, kmalu jo najdi, svojo Evico.

ma kakšen avto neki? :-)[/quote]

O, ti Boom, retorik, strasni :). Porocaj, kako je bilo v zivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close