Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice jemen – agencija oskar

jemen – agencija oskar

lepo pozdravljeni!

mene pa zanima, ce je ze kdo sel z agencijo oskar v jemen in kaksni so spomini?
ce pa ze ne ravno jemen, pa morda katero drugo od njihovih potovanj (predvsem bliznji vzhod)

za vse odgovore bom nadvse hvalezna (ker se moram odlociti za dopust)
in zelim vam lep dan!

maricka

Oj Marička!

Sicer nisem pristaš tega, da bi hodu po svetu z agencijami, če bi šel pa v Jemen (že niki časa plan) bi šel pa verjetno z Oskarjem – ker kar sem slišal od Jemna, bi bla to za ene 3 tedne (mam sam tolk dopusta:( najbolj optimalna varijanta, ker če greš sam oz 2, so stroški avta večji, avtobusi pa ne vozijo v tiste dela države, ki so najlepši:(

drugac pa tist konc prod vzhodu je super, tut da sam potujes…
…. Turcija, Iran je prov zanimiva drzava (cist varna), Arnmenija je pa zakon – tja pa ni velik turističnih aranžmajev:) …..mogoče pa ideja za dopust…

prijeten dopust@S

Oj
Kaj se agencije Oskar tiče lahko rečem samo pohvalo. Ne bo ti žal. Sama sem z njimi potovala po Turčiji. Prijeten dopust!

Že večkrat sem potovala z Oskarjem, bila sem tudi v Jemnu. Zelo priporočam oboje! Jemen je resnično nekaj posebnega. Pa izberi dolgo turo, ne bo ti žal.

Prijatelji so bili po vzhodni Turčiji in Jemnu. Navdušeni. Sploh za Jemen so bili začudeno navdušeni.

Z oskarjem sem bila v vzhodni, zahodni turciji, v lanskem letu pa v Turkmenistanu, Uzbekistanu in Kirgizistanu. Bilo je super in nepozabno.

hvala vsem za odgovore.
anci – tebi sem poslala mail z nekaj vprasanji (na naslov na travel.over.net)

shtrbunk – tudi jaz nisem pristas potovanj z agencijami, a jemen morda pa le ne bi sla cisto v lastni reziji. zato se tudi zanimam za oskarja in ne npr. kompas.

ce pa ima se kdo kaksno mnenje, prosim za se kak odgovor.

lep dan!!

Edino na kar te opozarjam Oskar je popotniška agencija, tak je tudi standard, ki ga furajo…

Če imaš težave z spanjem v puščavi, v hotelih 2* potem nista ne Jemen ne Oscar prava izbira!maricka napisal:

> lepo pozdravljeni!
>
> mene pa zanima, ce je ze kdo sel z agencijo oskar v jemen in
> kaksni so spomini?
> ce pa ze ne ravno jemen, pa morda katero drugo od njihovih
> potovanj (predvsem bliznji vzhod)
>
> za vse odgovore bom nadvse hvalezna (ker se moram odlociti za
> dopust)
> in zelim vam lep dan!
>
> maricka