Jemanje Covid brisov – koliko dobite plačila
Tisti, ki delate sedaj v kovid časih, izpostavljeni dodatno virusu in jemljete brise, izdajte potrdila na različnih lokacijah ( naprimer v sklou Bitenc d.o.o. , MCL+), delo na praznike, zvečer, ipd. Koliko prejmete mesečnega netto plačila? Za redno zaposlitev me zanima, ne preko študentskih napotnic.
aktualno delo v posebnih pogojih, 24.12.2021 ob 01:48
Tisti, ki delate sedaj v kovid časih, izpostavljeni dodatno virusu in jemljete brise, izdajte potrdila na različnih lokacijah ( naprimer v sklou Bitenc d.o.o. , MCL+), delo na praznike, zvečer, ipd. Koliko prejmete mesečnega netto plačila? Za redno zaposlitev me zanima, ne preko študentskih napotnic.
Ja, tako kot ti, dobim 30% dodatek. Delam na covid oddelku, petke in svetke, 12/12 ur. Brise jemljemo vsak dan. Nismo tako fini, da bi nam na minikah pisalo Bitenc in podobno. Prideš delat k nam, avša?
se hecaš?, 24.12.2021 ob 14:12
Ja, tako kot ti, dobim 30% dodatek. Delam na covid oddelku, petke in svetke, 12/12 ur. Brise jemljemo vsak dan. Nismo tako fini, da bi nam na minikah pisalo Bitenc in podobno. Prideš delat k nam, avša?
Pa kje je tvoj zakompleksani problem, avša samo ti? S kakšno pravico ti mene nazivaš avša?
Lahko je tudi ZD, vseeno mi je, noben problem, če ti gre “Bitenc” v nos. Mene dodatki ne zanimajo – samo redna služba in če sem lahko koristna oseba pri jemanju brisov, tako kot ti tam, kjer delaš, bo volk sit in koza cela. Poglej se v ogledalo, kako si nesramno nastrojena proti drugim, ki ti nič niso naredili, pa še niti v obraz jih n gledaš Sram te je lahko.
v oči bode tvoja napisana minika, 24.12.2021 ob 14:28
zavistna baba, požrtna na denar -v skafandru in ali zaščitni opremi, v kakšni se jemlje brise, ni pomembna nobena “minika”, ker se nič ne vidi, ker to ni pomembno Kakšne neumne goske so med vami medicinskim osebjem tudi tam na kovid oddelkih.
za avtorico se hecaš?
Na papirju piše: http://www.preventivnipregledi.si sej je precej napisanga ampak to je zaenkrat več kt dost
kibernetski stroj, 24.12.2021 ob 19:01
Na papirju piše: http://www.preventivnipregledi.si sej je precej napisanga ampak to je zaenkrat več kt dost
???
Zgrešilo si rdečo nit debate…. plača zaposlenih/fizičnih izvajalcev testov je bilo vprašanje…
xrobe, 24.12.2021 ob 19:17
Sem v večni službi Njenega Visočanstva. Vsakih milijon let en cigaret prižgem. Več kot neskončno rad opazujem žarečo konico cigarete, ki žari v rdeči svetlobi. Ko na koncu žareč ogorek na sebi ugasnem, začutim prijetno toploto.
🙂
hvala, ker gor vlečeš temo..
Moja ura z diplomo je manj plačana – v zdravstvu.
Dajte no mir. Kdor misli, da so v zdravstvu visoke plače se kreeeepko moti.
Saj niste normalni, da tem ljudem ne privoščite dobrega plačila.
Saj ni samo kovid, pi ZDA, veš kaj vse mi iz službe domov privlečemo… prva leta službe, smo non stop vsi bolni. Potem se utrdiš.
Sploh ne veste kakšno delo je to. Pa še plačila nam ne privoščite. Pa še to je majhno, kljub dodatkom.
Sem v 39 razredu. Računaj zdaj. Stara sem 47 let. Imam diplomo. Visokošolsko.
Moja plača je javno napisana in določena.
Niste normalni res.
Ritinja, 24.12.2021 ob 22:36
Moja ura z diplomo je manj plačana – v zdravstvu.
Dajte no mir. Kdor misli, da so v zdravstvu visoke plače se kreeeepko moti.
Saj niste normalni, da tem ljudem ne privoščite dobrega plačila.
Saj ni samo kovid, pi ZDA, veš kaj vse mi iz službe domov privlečemo… prva leta službe, smo non stop vsi bolni. Potem se utrdiš.
Sploh ne veste kakšno delo je to. Pa še plačila nam ne privoščite. Pa še to je majhno, kljub dodatkom.
Sem v 39 razredu. Računaj zdaj. Stara sem 47 let. Imam diplomo. Visokošolsko.
Moja plača je javno napisana in določena.
Niste normalni res.
piZDA i tebi ( povzeto iz tvojega konteksta, točno tako zapisano….)- če ne delaš brisov na kovid točkah, kaj se usajaš in dogovarjaš, če nimaš izkušnje? Sorry, namerno na tvojem primitivnem nivoju.
Forum je zaprt za komentiranje.