Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jehove priče

Jehove priče

Od kje mi kar naenkrat hodijo zvonit in nekaj razlagat kako bo Bog ustavil vse vojne…… še komu?

Pri meni so bili ene dvakrat, brez besed sem zaprl vrata. Jih takoj prepoznaš.

Ni z njimi za imet posla. Menda potem vse poizvedujejo o tvojem osebnem življenju in nadzorujejo. Zagamana sekta je to. To sploh ne moreš reči vera, ampak dejansko sekta.

Hvala za tvojo izkušnjo. Se jih bo treba nekako znebit.

Iz izkušenj, ubogi otroci teh ljudi. Se jih pa da tudi malo obrnit. Vero mi niso v službi not prinašal. Sem imela 1 otroka 3 leta  in zadnje leto je že lahko darilo za rd dobil, ker sicer ni smel z nami praznovati, se preveč družiti.

Otroka nisem prikrajševala, sem se sicer držala nekaterih želja, ampak je otrok odločal tudi o stvareh, ki jih starši ” kot da ne dovolijo”.

Povedala sem jim, da doma lahko delajo kar hočejo,  pri nas pa gledamo na dobrobit, varnost … otroka.

Daj jih popolnoma na ignor. Ne odpiraj, ne pogovarjaj se, nič. Tudi vljudnostne fraze odklonitev smatrajo za priložnost, da ti vedno znova težijo. V skrajnem primeru pomaga grožnja prijave zaradi nadlegovanja.

Še 1x hvala za nasvete. Ta teden je že tretji teden, ko mi zvonijo.

Odgovor na objavo uporabnika
mamka Miška, 16.09.2025 ob 10:14

Iz izkušenj, ubogi otroci teh ljudi. Se jih pa da tudi malo obrnit. Vero mi niso v službi not prinašal. Sem imela 1 otroka 3 leta  in zadnje leto je že lahko darilo za rd dobil, ker sicer ni smel z nami praznovati, se preveč družiti.

Otroka nisem prikrajševala, sem se sicer držala nekaterih želja, ampak je otrok odločal tudi o stvareh, ki jih starši ” kot da ne dovolijo”.

Povedala sem jim, da doma lahko delajo kar hočejo,  pri nas pa gledamo na dobrobit, varnost … otroka.

Kaj si ti vzela, preden si tole napisala?

Jehove se vljudno obnašajo, ni jih težko odslovit.

Za razliko od ciganije, ki prodajajo nakit, sesalce, kreme, časopis, …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close