Najdi forum

h&m tolk je blo dobrih idej, da spet nism vedu kaj bi. pa sem se na poti domov ustavil v kitajski restavraciji :)))) Nism mogu mimo!

hahaha…vem kak so kitajske restavracije mamljive:)

Jst pa sm studentka…in to pridna studentka. Si skoz sama kuham…no s cimro si kuhama in je 1000x boljs, kot pa na bone 🙂

LP

Petra,to se pri nas tako rece,odkar me je nekaga dne obiskal kolega-student iz Maribora.Pripesacil je do Stanjela na Krasu ,tam delal pri nekem kmetu in spet pes do Kopra. Povabila sem ga na kosilo in v zadregi je dahnil:
“Kar sem ravno student,bom pa z vami prigriznil!”

Imel je pravo platneno bisago in v njej koscek suhega kruha.Sestrici se je tako zasmilil,da je potem cel teden z nami jedel.Zdaj ga vcasih vidim na TV
in se z nostalgijo spomnem tistih studentskih casov. Tako je to.
Verjetno Jure pa ni student,ce ima cvenka za v kitajca.:)) Babi

Ja sm študent ja.pa ne tk pridn kokr h&m,ko si sama kuha :))) Sej bi se povabu ja sam pol bi mogu pa še pomit :))) Krvavice bi pa tut ja, zelje tko rko. Mam pa raj kak šnicl :)))

sigurno bi moral pomiti !!! ce bi bil “snicl”…pa se ponev zribati!!:)) kaj je bilo dobrega v kitajcu? lp petra

Lena, si celotno pripravo pekla v pečici ali si kaj tudi v ponvi, pososdi?

Ponavadi se peče na cca 200 stopinjah, približno 15 minut…dokler drobtinice lepo ne porumenijo. Tako se lahko peče tudi pohan sir. Je resnično boljše kot iz olja.

Mal z zamudo petra ampak vseeno. V kitajski sem pa jedu spomladanske zavitke, pa prejle tut vidu recept zanje gor pa se jih mogoče polotim. (ne se smejat) :))) Pol sem si pa privoščil še pečene rezance in hrustljavega piščanca. To mam tut najraje. :))

kar loti se jih,daj ni nic komplicirano! se cisto nic ne rezim! potem pa javi,kako so uspeli! lp petra

zej mam pa dost idej :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close